Bedste apps 2019 – del 1

Gratis Arbejde

Først siden slutningen af ​​2017 er denne produktive app – for freelancere, der ønsker at logge deres arbejdstid og oprette fakturaer direkte fra tidsregistrering, er “Freework” et meget praktisk værktøj. Notaterne er også notefunktionen og integrationen af ​​din kalender. Freework kan også integreres i Slack. Mærker letter kategorisering. Ud over mange statistikker tilbyder programmet også geo-tracking. Med denne funktion, der starter tidsoptagelse på et specifikt (arbejds) sted, du har defineret, glemmer du aldrig at spore din arbejdstid.

Appen med det attraktive klare design kan testes i den grundlæggende version gratis. Hvis du vil, kan du låse op for flere funktioner i Pro-versionen, herunder muligheden for at eksportere opgaver. Antallet af kunder er da ikke længere begrænset.
Generelt kræves en konto. Registreringen er også mulig med Google- eller Facebook-kontodata.

Pris og tilgængelighed:
I den grundlæggende version gratis til Android og iOS

Voice Dream Reader

Vil du læse højt bøger, dokumenter eller individuelle artikler? Så er Voice Dream Reader en praktisk løsning til mobile enheder. Appen understøtter de vigtigste dokumentformater som PDF, Word, Apple Pages, men også DRM-fri EPUB e-bøger eller DAISY lydbøger. Understøttes også Dropbox, iCloud Drive, Google Drive, Pocket og Instapaper og den velkendte note-app Evernote.

Når du køber appen, er en premium stemme allerede inkluderet i købsprisen, mange flere stemmer kan tilføjes om nødvendigt via køb i appen. Tempoet for læsningen er også variabelt. Ord, der er blevet læst, fremhæver programmet. Alternativt kan fingerlæsningstilstanden imidlertid aktiveres. Så læser Voice Dream Reader kun de ord, du bruger til at køre fingeren.

Fremhævning, bogmærkeindstilling og kommentarfunktion er lige så praktisk som fuldtekstsøgning og den indbyggede ordbog. Aflæsningen kan filtreres eller sorteres i mapper. ICloud synkroniserer på tværs af enheder på tværs af iPhone-, iPad- og Mac-enheder. Vigtigt: DRM-beskyttede formater fra iBooks eller Kindle-biblioteket fungerer ikke med Voice Dream Reader. Ikke desto mindre er programmet bedre end det systemintegrerede taleudgang.

Pris og tilgængelighed:
5,49 euro til Android / 7,99 euro til iOS

Spitkiss

Kærlighed er, når du ser personen i øjet – og spytter. Du skal ikke holde dig væk fra spytet på “Spitkiss”. Det lyder lidt uappetitligt, men sjovt: Niveauet laves kun, når spytten lander i modsætning til den elskede modsatte. Spittet spilles og aftørres kun med fingeren og uden knapper.

I løbet af spillet skal de virtuelle dråber også placeres i kropsdele – ligesom hjertet. Ud over præcise spyt hits er der altid behov for en god refleks. Fordi selvfølgelig lurer som i en hvilken som helst god platformspil på vejen mange fjender og forhindringer såsom stikket eller labyrinter. Konklusion: I dette komiske lignende spil drypper det sjove fra alle niveauer.

Pris og tilgængelighed: Hver 2.29 euro til Android og iOS

aldrig Tænk

Hvor mange millioner videoer er der på YouTube? Stort valg på den ene side. På den anden side: Massen af ​​klip gør det mere og mere vanskeligt at finde originale, skøre og virkelig informative videoer om de personlige yndlingsemner. Det er her Neverthink kommer i spil. Appudviklerne er kuratorer, der gør arbejdet for dig og rummer gennem tonsvis af nyligt frigivne klip for at skabe et “bedste af”. Derudover ser skaberne af den finske start op til 3000 videoer om dagen.

I cirka 40 temakanaler og daglige nye specialer filtreres de værdifulde videoer ud. Indholdet af kanalerne kan sorteres efter dine egne præferencer, dine foretrukne videoer kan gemmes på en liste til senere visning eller deling med venner.

Bedst af alt: Neverthink er virkelig tilgængelig for alle platforme. Du kan se klippene via Chromecast-support, Apple TV, Android TV, Samsung Smart TV, Internettet, endda Oculus og naturligvis iOS og Android.

Pris og tilgængelighed: Gratis for alle platforme

mere

Også interessant: Årets bedste apps 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *