Konsekvens special: Den gyldne blogger

Hvem er den bedste blogger eller influencer i landet? Dette bør afgøres ved tildelingen af ​​”Golden Bloggers”, som er en af ​​de mest prestigefyldte priser i branchen. Ved gallaen den 28. januar blev 21 vindere annonceret.

Selvom begivenheder af denne art ofte ikke mangler en vis kedsomhed – denne gang er der spændende vindere og vindere, som sandsynligvis ikke kender mange, men absolut burde lære hinanden at kende.

Derfor introducerer LEAD Golden Blogger 2018 i en meget følgeskabelig special.

Årets blogger: Jasmin Schreiber

Jasmin Schreiber er årets Tysklands blogger. “Mange af deres tekster berører og bringer tårer i læsernes øjne”, berettigede juryen tildelingen af ​​Jasmin Schreiber. Hamburg-kvinden arbejder i sin fritid som en døds- og sorgkammerat. Hun beskriver sine oplevelser på bloggen “at praktisere døende”.

Årets blogtekst: “Kom ud af min livmoder”

Nina Straßner, der er på nettet som “Juramama” på vej, modtog Golden Blogger for sin tekst “Kom ud af min livmoder.” § 219a og hans venner, hvor de underholdt og dybt beskæftiget sig med straffelovens §219a, lægerne forbyder reklame for abort.

Begynder: Ikke bare nede

Årets nybegynder var bloggen “Ikke bare nede”, hvor Tabea Mewes skriver om livet med sin bror Marian, der har Downs syndrom. “Mange mennesker har meget lidt kontakt med mennesker med handicap, og vi prøver at ændre det online,” forklarede Tabea Mewes sin motivation: “Vi vil have flere til at se, hvad der er i mennesker med Downs syndrom.”

Årets podcast: gæsteliste Ghost Train

Da “Podcast of the Year” blev tildelt “guest list ghost train”, hvis producenter diskuterer i en afslappet runde om de til tider meget off-topic spørgsmål fra deres lyttere. “Det praktiske ved podcasten er, at du kan tage den hvor som helst,” forklarer medproducent Nilz Bokelberg succes.

Årets Instagram-konto: News-WG vom Bayerischer Rundfunk

Instagram-kanalen News-WG sigter mod at forberede beskeder til forståelse og snak på Instagram. I stedet for et professionelt studie produceres historierne fra en delt lejlighed i München. Konkurrencen om München var stor: Selv astronaut Alexander Gerst blev nomineret.

Årets Hashtag: #weareindmore

Hashtaggen #wirsindmehr var svaret på optøjerne i Chemnitz i 2018. Dette omfattede en gratis koncert med adskillige musikere i Chemnitz og nogle opfølgende begivenheder. Derudover blev der oprettet en alliance under dette navn.

Flere forskellige emner kan findes i den aktuelle udgave af LEAD magazine 04/18, som du også kan købe online.

Speciel pris for livstiden: Robert Basic

Bloggeren Robert Basic, der døde i 2018, modtog en postume pris for sit livs arbejde. Prisen blev taget af hans ældste søn Maurice. Blogger og Netz-Urgestein Don Dahlmann citerede Basic for at sige: “I journalistik er holdningen herskende og ikke løgn” – det er, hvad Basic har forkæmpet.

Årets Twitter-konto: Natalie Grams

Og hver dag hilser den homøopatiske kritikerdialog op:
H: Hej, jeg vil gerne afklare noget, # homøopati fungerer, fordi emo.
K: Ok, her er 83 argumenter imod det.
H: Jeg har virkelig ikke tid mere! Og du er for betalt.

– Natalie Grams (@NatalieGrams) 6. marts 2018

For attitude er også vinderen i kategorien “Årets Twitter-konto”. Natalie Grams rapporterer kritisk om homøopati på @NatalieGrams. ”Jeg er blevet frafaldet for homøopati, fordi det ikke er, hvad hun hævder at være, det er ikke et middel,” sagde hun om sig selv, og meget kritik vokser også op: ”Homøopati er endnu mere følelsesmæssigt omdiskuteret end de fleste religiøse. og politiske spørgsmål. “

Den bedste nicheblog: “Eyes Straight”

Prisen for den bedste nicheblog blev taget af freelance-journalisten Thomas Wiegold for hans forsvarsblog “Øjne lige” hjem.

Årets Foodblog: “Ye Olde Kitchen”

Årets sportsblog: 120 minutter

Dagbogblog: “Russisk provins” og “Fru Nessy: Uden kun kande”

Der var to vindere i denne kategori. På den ene side Jana Georg for “den russiske provins”. Der skriver hun om familiens liv som tyskere i den kaukasiske Stavropol. På den anden Vanessa Giese for hendes daglige observationer under “Fru Nessy: Uden kun kande”.

Årets brandambassadør: Vreni Frost

Bloggeren Vreni Frost var i retten i 2018: Hun havde anlagt en appel mod påbudet fra Regionaldomstol i Berlin med angivelse af, at hun skulle markere alle sine Instagram-poster som reklamer, så snart hun skjulte mærker, virksomheder eller andre konti. For nylig har hun opnået en delvis succes i retten.

Hvordan blev vinderne valgt?

De nominerede blev valgt blandt 2.000 forslag fra internetbrugere. Vinderne blev derefter bestemt ved online-afstemning, værelse-applaus og Golden Blogger Academy, hvor vinderne fra de sidste tolv år er samlet.

De gyldne bloggere er organiseret af de aktive bloggere Franziska Bluhm, Daniel Fiene, Thomas Knüwer og Christiane Link. Prisceremonien blev muliggjort af sponsorerne comdirect, Daimler AG, Facebook, GoDaddy Tyskland, Telefónica Basecamp og Xing.

udstilling

Også interessant: konsekvenserne af Karsten Lohmeyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *