“Kvinder er nødt til at gøre mere”

Kvinder i en lederposition, især i en mandedomineret branche, er sjældne. Eva

Arh, der er hjemmehørende i Letland, men fast forankret i Wien, er en af ​​dem. 28-åringen har bevidst valgt teknologiindustrien. Et par forhindringer senere og med mere selvtillid er hun ankommet i en branche, der fascinerer hende på grund af den hurtige udvikling.

BEGRUNDELSE: Kvinder i teknologisektoren er sjældne – hvad var din vej til den mandsdominerede industri?

Eva Arh: Jeg studerede International Management, og lige inden jeg startede i en bank, fik jeg en studiekammerat, der arbejdede i en IoT-virksomhed. Han sagde, at de havde brug for nogen til finansiering og til at finde investorer. Da jeg var en af ​​de få, der havde det sjovt med universitetsfinansiering, spurgte han mig. Jeg tænkte, hvorfor ikke? Jeg kan stadig starte med en bank senere, hvis jeg vil have det. ‘ Så jeg begyndte min karriere som CFO i en softwarevirksomhed, blev forelsket i teknologi og forretningsudvikling og lærte, hvordan Angel Investment og venture capital fungerer. Siden da har jeg fulgt udviklingen i teknologiverdenen og er fascineret af den.

udstilling

Efter et par år på virksomhedssiden, hvor jeg var involveret i finansiering og forretningsudvikling, var jeg begejstret med muligheden for at arbejde sammen med Peter og Roman hos Capital300 for at erhverve teknologiske talenter i DACH-området og i Central- og Østeuropa. støtte og opbygge nye internationale mestre.

LEAD: Hvad var de største forhindringer for dig?

Eva: For at være ærlig, har det været en rigtig god tur indtil videre. Jeg har privilegiet ikke at have stødt på nogen større forhindringer i min karriere. Dog befandt jeg mig i utallige situationer, hvor jeg var nødt til at tjene respekten for min modpart i de første par sekunder, fordi de fleste ikke forventede i starten at kunne føre en dybere samtale med mig. Hvad fik mig til at indse disse øjeblikke? For at blive behandlet på samme måde skal kvinder ofte gøre mere end mænd.

LEAD:Ikke desto mindre, hvad er fordelene ved at være kvinde?

Eva: Det er faktisk svært at generalisere det. Men jeg tror, ​​kvinder tænker og handler anderledes – vi har en tendens til at tænke fremad og tænke over kausalitet. Når vi handler, vil vi sikre os, at så mange mennesker som muligt er interesseret i løsningen eller planen. Blandede hold er bestemt de bedste kunstnere, de er mere en holistisk tilgang. Derudover har kvinder inden for tech bestemt fordelen ved at have så få af dem. Så kvinder skiller sig ud og får mere opmærksomhed, hvilket gør det lettere for dem at holde vigtige forretningssamtaler.

LEAD:Hvad gør en god kvindelig leder?

Eva: Efter min mening er det vigtigt ikke at skelne mellem kønnene. I sidste ende er det vigtigt at være lidenskabelig om tingene, være i stand til at få andre med og have tillid til dine egne evner. Det er vigtigt for nuværende og fremtidige ledere at sikre et inkluderende arbejdsmiljø, så kvinder og andre minoriteter ikke kun bliver i virksomheden i en kort periode, men også bliver der på længere sigt.

LEAD: Hvilket råd ville du give unge kvinder til deres karrierevej?

Eva: Tænk ikke for meget på, hvad der forventes af en ung kvinde. Gør de ting, du nyder. Find en mentor, der tror på dig, som kan give dig råd og åbne døre.

LEAD: Hvem er din personlige rollemodel som kvindelig leder?

Eva: De kvindelige ledere i vores porteføljeselskaber – Bozena fra Gamee, Tammy fra PicsArt.

LEAD: Hvad ellers skal ændre sig for kvinder i lederpositioner?

eva: Kvinder, der allerede har lederpositioner, er dem med den stærkeste personlighed derude. Nu har de muligheden for at påvirke talentpipelinjen, etablere en mentalitetsmentalitet og mentorprogrammer, der samtidig giver mænd og kvinder magt og giver støtte til forældreorlovspolitik.

LEAD: Hvad betyder det for dig at være på Forbes 30under30?

Eva: Det er bestemt en ære at være en del af denne ambitiøse, inspirerende og energiske gruppe mennesker. Jeg er sikker på, at vi vil høre fra nogle tredive-tre alumner i fremtiden.

Du er måske også interesseret i: Kvinder i teknik: IT-branchen har brug for flere kvinder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *