De mest almindelige rygter om Instagram

Mere end en milliard brugere i alt bruger historierne alene 400 millioner mennesker om dagen – relevansen af ​​Instagram i marketing vokser næsten dagligt. Ikke underligt at mærker, annoncører af alle slags såvel som enkeltpersoner gør alt, hvad de kan for at nå den maksimale rækkevidde på platformen. Der er altid rygter og myter. OMR har konfronteret Heiko Hebig, partnerskabschef for Nordeuropa på Instagram, med de mest vedholdende – og kriterierne, for hvilke indlæg virkelig ender i brugerens feed.

OMR: Ændringer i feedalgoritmer i fortiden har ikke været særlig positive for nogle platforme. Hvorfor kan ikke Instagram-brugere vælge mellem den nye sorteringsrækkefølge og det kronologiske feed?

Heiko Hebig: Der er altid mennesker, der henvender sig til mig, der føler, at de helt har gået glip af stillinger siden 2016-feedet blev justeret. Jeg vil gerne sige meget tydeligt: ​​Brugere i dag ser mere end 90 procent af foderets foder sammenlignet med mindre end halvdelen på tidspunktet for det kronologiske foder. Derfor besluttede vi at ændre, så der er mere interaktion på Instagram i dag, ikke mindre.

udstilling

OMR: Stadig er nogle brugere, der ønsker det kronologiske feed tilbage.

Hebig: Selvfølgelig forstår vi også, at nogle mennesker stadig foretrækker et kronologisk foder. Derfor er det vigtigt for mig at forklare vores tanker bag den nye algoritme.

Vores største bekymring er at give folk på Instagram den bedst mulige oplevelse – alt andet ville give mening for både os og brugerne. Vi udfører konstant kvalitativ og kvantitativ forskning, og dataene viser tydeligt, at folk får en bedre oplevelse med et vægtet foder, som ikke er kronologisk.

OMR: Et almindeligt argument blandt kritikere er, at de ikke længere ville se alle indlæg på de kanaler, de følger.

Hebig: Instagram skjuler intet. Hvert indlæg af alle profiler efterfulgt af en bruger vises i feedet. Afhængig af hvor mange konti du følger, og hvor ofte appen bruges, kan det naturligvis betyde, at du er nødt til at rulle et stykke tid for at se alt. For at give dig en endnu bedre forståelse af feedet introducerede vi i juli meddelelsen “Du er opdateret”. Med denne meddelelse angiver vi, hvornår brugere har set alle indlæg i de sidste par dage.

Omvendt betyder det naturligvis også, at hver bruger har det i sine egne hænder, hvor mange konti han følger og hvor mange indhold der vises i deres eget feed. I mellemtiden kan du som bruger valgfrit beslutte, om du vil se bestemt indhold fra indhold i feedet eller i historierne og dermed have endnu bedre kontrol.

OMR: I øjeblikket giver det indtryk af, at videoer foretrækkes i feedet.

Hebig: Algoritmen foretrækker generelt ikke et specifikt format. Hvorvidt nogen ser flere billeder eller videoer i deres feed afhænger af, om de profiler, du følger, vil sende flere fotos eller videoer. Men for at sige det klart: Tendensen er helt klart i retning af video, både i feedet og i historierne – og selvfølgelig endda IGTV.

I dag er det meget let at optage en video og offentliggøre den på Instagram, og flere og flere brugere gør det dagligt. Så vi ser meget mere bevægelige billeder i feedet end for et par år siden. Og samfundet kan også lide at se videoer. Så jeg råder bestemt til alle at eksperimentere med videoer på Instagram.

OMR: nøgleord IGTV – kan du ringe til brugsnumre?

Hebig: Konkrete tal på IGTV kan vi ikke kommunikere på nuværende tidspunkt. Interessen for skabere og mediefirmaer er under alle omstændigheder ubrudt. For eksempel har Instagram-stjernerne “Lisa og Lena” for nylig udgivet den første del af en lille dokumentarserie. I den ledsages de nøje i forberedelserne til deres præsentation på “The Dome”.

OMR: Et vedvarende rygte er såkaldt skyggeforbud, den hemmelige blokering af bestemt indhold.

Hebig: Der er ingen Shadow Banning på Instagram. Dette udtryk blev ikke myntet af os. Visningen af ​​hashtag-sider er dog personlig og dynamisk. Dette kan undertiden give indtryk af, at et bestemt foto eller video ikke vises for en bestemt bruger. Vi beskytter os også som enhver digital platform mod spam og misbrug. Intet fjernes, medmindre indhold er i strid med fællesskabsretningslinjerne.

OMR: Hvilken rolle spiller hashtags i synligheden af ​​stillinger? Der ser ud til at være en tendens til at maksimere det maksimale, da der er håb om at skabe mere rækkevidde.

Hebig: Vi anbefaler, at du ikke bruger mere end ti hashtags højst, ellers vil det være for forvirrende. Dette gælder både for indlæg og kommentarer.

OMR: Vi hører fortsat rådene om at omdanne hans profil til en virksomhedskonto. Det øger rækkevidden.

Hebig: Uanset om standardprofil eller firmakonto: Profiltypen har ingen indflydelse på rækkevidden af ​​stillingerne. Enhver, der ønsker at markedsføre deres forretning med Instagram, kan og bør bestemt bruge en virksomhedskonto, dvs. konvertere standardprofilen i indstillingerne til en virksomhedskonto. Som et analyseværktøj eller til kommunikation med samfundet har denne mulighed mange fordele.

OMR: Historier ser ud til at være timens platformformat. Påvirker deres anvendelse på Instagram synligheden af ​​regelmæssige poster i feedet?

Hebig: Nej, hverken brugen af ​​historier eller live-funktionen har indflydelse på synligheden af ​​stillinger i foderet.

OMR: Og hvad med postfrekvensen? Påvirker det synligheden af ​​regelmæssige poster i foderet?

Hebig: Nej, det påvirker heller ikke synligheden af ​​stillinger i foderet.

OMR: Baseret på hvilke kriterier afgør Instagram-algoritmen, hvilke poster jeg får spillet?

Hebig: Hvert feed tilpasses og udvikles, afhængigt af hvordan folk bruger appen. Men som du sagde, kan du se alt indhold fra alle de profiler, du følger. Algoritmen sikrer kun den bedst mulige sortering. Ud over hyppigheden af ​​appbrug, antallet af profiler, du følger, og hvor lang tid du bruger, er der tre faktorer, der bestemmer, hvilket indhold du ser på Instagram tidligere i feedet.

OMR: Og det ville være?

Hebig: For det første er det interesser. Vi forsøger at vægte indhold, så brugerne ser de ting, der interesserer dem mere. Her er for eksempel antallet af likes og kommentarer vigtigt, men også den tid, en bruger bruger på indhold fra bestemte profiler og mange andre signaler, der hjælper med vurderingen. På den anden side spiller selvfølgelig forhold en rolle. Indlæg fra personer, som en bruger er særlig tæt på, for eksempel fordi han ofte har interageret med ham tidligere, det være sig via kommentarer, direkte beskeder eller posteringer, er sorteret ovenfor. Derudover er det overraskende synonymt med aktualitet. Nyligt indsendt indhold vil sandsynligvis vises øverst end indlæg, der allerede er flere dage gamle.

OMR: Tak for samtalen.

Denne artikel blev først offentliggjort af Online Marketing Rockstars (OMR).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *