TechDaily: Face ID nu også for hunde

Face ID nu også for hunde

Pussycat Pixabay Com
Hunde har nu kanten på Face ID (Foto: pixabay.com)

Indtil videre var det kun mennesker, der kunne drage fordel af ansigtsgenkendelse på smartphones og tablets. Men nu kommer Face ID for hunde. Teknologien blev udviklet af den kinesiske opstart Megvii, rapporter TheVerge.

Afgørelsen for dyrene er deres næse. Det scannes, fordi 95% af alle hunde klart kan identificeres af det lugtende organ. I forbindelse med en app scannes næsen fra forskellige perspektiver.

Opstarten hævder, at med den nye teknologi allerede er 15.000 hunde blevet inddrevet. Myndighederne drager også fordel af teknologien. Hvis der identificeres en frit strejfende hund i parken uden snor, bruger myndighederne teknologien til at lokalisere og straffe en ejer.

Telekom StreamOn: Fra i den aktuelle form

Stream på social flad
Lige nu har Telekom også integreret en social lejlighed i StreamOn (Foto: Telekom)

StreamOut i stedet StreamOn: Telekom har lidt for retten et nyt og denne gang utilgængeligt nederlag. Den højere administrative domstol i Nordrhein-Westfalen kom i en presserende afgørelse med den opfattelse, at StreamOn i den nuværende form muligvis ikke bliver tilbudt i øjeblikket.

Dommerne er af den opfattelse, at StreamOn krænker princippet om netneutralitet, der er forankret i europæisk lovgivning, samt europæiske roamingregler. Fortsættelsen var forbudt af retten i den nuværende form.

Telekom skal tage tilbudet nu fra markedet (som ingen tror) eller ændre i overensstemmelse hermed. Selv Vodafone burde have noteret sig dommen nøjagtigt. Med Vodafone Pass er der et sammenligneligt tilbud med StreamOn til gratis streaming af internettjenester uden at lægge belastningen af ​​datavolumen.

Airmail: Populær mail-app forstyrrer loyale kunder

Air Mail I Os App
Airmail er en af ​​de mest populære mailklienter udviklet af tredjepartsleverandører (Foto: Airmail)

Airmail iOS og macOS mail-klient, som har været et populært alternativ til Apples interne mail-app i årevis, falder for sine loyale kunder: Airmail introducerer en abonnementsmodel med den seneste opdatering. For at kunne fortsætte med at bruge push-beskeder og andre funktioner, forfalder 2,99 euro pr. Måned eller 9,99 euro pr. År.

Problemet: Selv loyale eksisterende kunder, der har betalt € 5,49 for Airmail på iOS, skal skifte til abonnementet, hvis de vil fortsætte med at bruge det fulde udvalg af funktioner. Du får kun en 4-måneders afdragsfri periode, så går den til pengene. Hvad irriterede mange almindelige: Airmail har samlet massiv 1-stjernet vurdering i App Store i de sidste par timer, da langtidsbrugere føler sig forvrængt.

Wirt forsvarer sig i retten mod Google Maps

Braustueberl Tegernsee på Google Maps
Braustüberl på Google Maps (skærmbillede: Gronau)

I Tegernsee er det normalt hyggeligt i Bauerntheater. Men nu får ordet “teater” i samfundet en ny dimension: en udlejer går til retten mod Google Maps, fordi internetgiganten i hans kortapplikation viste lange ventetider i værtenes “hertugbrygning”. Der var stadig nok bordfri.

Udlejer betragter dataene fra Google maps som erhvervsskadelige. Han søger ikke en tvist, forklarer Hubert til Spiegel Online. Men han kræver undladelse og korrektion, fordi oplysningerne i Google Maps ville afskrække hans kunder.

Retssagen ved tingretten München I skal finde sted i den kommende måned. I mellemtiden sagde Google som en forsigtighed, de ønskede at undersøge sagen, og Google Maps fortsætter med at forbedre sig. Virksomheder har mulighed for at give feedback om, hvorvidt oplysningerne var korrekte. Kun: Hvilken vært har altid tid til at holde styr på Google Maps, mens han arbejder?

Spotify, er Potify & Co. designet som analoge gadgets

Potify
Sådan forestiller designeren Spotify sig som hardware (Foto: Sheng Lam)

Hvordan ser moderne digitale produkter som Spotify, Instagram, YouTube eller SoundCloud faktisk ud som analoge gadgets? Dette nysgerrige, men også spændende spørgsmål har stillet designeren Sheng Lam.

SoundCloud kaldes SoundKloud. Og YouTube YooTube. Spotify kaldes Potify. Men det har rent juridiske grunde. Alt andet ser også afgørende ud i den analoge verden. For eksempel bliver Twitter, alias Tweeter, en slags telegraf for Sheng Sam, med hvem der vil blive sendt beskeder via Morse-kode. SoundKloud muterer til båndoptager. Også Netflex og Phasebook er iøjnefaldende. Hele galleriet kan findes her på designerens websted. Der kan også bestilles udskrifter fra den analoge æra.

Enden på LEAD: Poopsie Sparkly Critters – det puking legetøj til børn

Poopsy Critters
Børn, Børn – How Slimy: The Poopsy Sparkly Critters (Skærmbillede: YouTube)

Endelig er det lidt modbydeligt: ​​Du leder stadig efter et nyt pædagogisk værdifuldt legetøj til dine børn? En der pukes og puke? Ironi over. Der er ikke sådan noget som Poopsy Sparkly Critters, en dåse grim figur og pulver, der er forarbejdet til slim, som Critters bryder ud igen … klassificeret med fem stjerner og kun for sensationelt billige 24,80 euro!

Jeg ønsker dig en glat tirsdag.

Forresten: TechDaily er også tilgængelig som et nyhedsbrev og som en færdighed (“Alexa, open LEAD digital Tech”).

udstilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *