Sådan: Analyse af sociale medier

Sidste uge var emnet ledelse af sociale medier. De værktøjer, der giver dig mulighed for at få et overblik over alle eller i det mindste de fleste aktiviteter i det sociale netværk.

Det alene er ikke nok, hvis du vil udføre dit sociale mediearbejde professionelt. Endelig er der stadig et par åbne spørgsmål eller opgaver.

Hvor god og effektiv er det for eksempel, hvad du laver? Hvordan kan indhold oprettes og distribueres effektivt? Og hvordan holder du styr på, hvad der foregår i verden?

Derfor handler den anden del af How to for sociale medier i dag om analyse, aggregering og oprettelse af indhold.

Værktøjer til analyse

Social Rank

Selv hvis du har et rimeligt stort efter dig, forbliver spørgsmålet, hvor værdifuldt det er. Med Socialrank kan der opnås meget pæn analyse af det eget samfund. Ikke kun det, at man kan adskille chaff fra hveden; Derudover kan påvirkere filtrere ganske godt ud.

udstilling

Naturligvis lønner det sig kun at arbejde i et firma eller på anden måde opbygge en så stor tilhænger, at du umuligt kan se det alene.

Socialrank koster også noget – hvor meget, fortæller virksomheden efter anmodning. Når alt kommer til alt får små virksomheder, non-profit virksomheder, start-ups og (selvudtalelse Socialrank) berømtheder nedsatte priser.

Likealyzer

Og en anden af ​​serien “At vide, hvor godt du gør dit job”: Likealyzer tager Facebook-sider og genererer nøjagtig analyse. Sammen med anbefalinger til handling og andre gimmicks kan du bruge den til at optimere din Facebook-side (r) korrekt. Igen er det værd for fagfolk på sociale medier, især da det i Likealyzer er en lille gratis version, men kun indeholder grundlæggende. Derefter bliver det opkrævet, priser på anmodning.

Howsociable

Forholdsmæssigt billigt (op til $ 99 om året) er Howsociable. Selvom der også er en gratis basiskonto, men kaster med Foursquare, LinkedIn eller Google Plus kun netværk fra anden eller tredje liga. Og selvfølgelig er kvaliteten af ​​resultaterne ikke helt sammenlignelige med de værktøjer, der blev præsenteret før. For begyndere og mindre virksomheder, men et godt kompromis.

Også på notesblok til analyseværktøjer til sociale medier: Socialhub, Mention og Socialyser.

Planlægning og sammenlægning

Mød Edgar

God planlægning er alt. For folk, der har masser af indhold at distribuere på mange platforme, er Meetedgar et dejligt værktøj. Meetedgar er et rent planlægnings- og publiceringsværktøj og har intet at gøre med overvågning og analyse.

Det er ikke ligefrem et tilbud til $ 49 om måneden. Ikke desto mindre muligvis umagen værd, fordi du virkelig kan planlægge forude og sætte meget “efter planen”.

Feedly

Men det handler ikke kun om at distribuere så meget indhold som muligt på sociale netværk. Du skal også vide, hvem der har offentliggjort, hvad hvornår og hvor. Gammel, men beprøvet: Fødere, stadig en meget effektiv og hjælpsom indholdssamler, der holder styr på ting i en forvirrende verden. I det mindste lidt.

Især da Feedly kan organiseres og sorteres meget godt via tavler. Værktøjet kan spare dig for meget tid.

indhold

Adobe Spark

Og hvis du bare vil opbygge indhold til sociale netværk uden besværet og det potentielt dyre miljø? Adobe Spark er stadig en af ​​mine (gratis) foretrukne løsninger.

Fotos, korte videoer, grafik – alt hvad du har brug for i hverdagens sociale medier kan nemt oprettes. Både på skrivebordet og mobilenheden.

Til notesblok: Canva (grafik), Tyle.io (webvideos).

Giphy

Veteranerne på Internettet er sandsynligvis nødt til at chuckle stille om emnet: GIF’er var engang meget trendy for omkring 20 år siden. Som så meget i den digitale verden gør de små animationer et comeback. Uanset om det er sociale netværk eller messenger – GIF’er er mere til stede end nogensinde før.

Giphy er et dejligt sted, der ikke kun gør GIF’er nemme at finde, men også hurtigt og nemt integreres i næsten enhver form for kommunikation. Fås også som en browserudvidelse; For eksempel til Firefox, Chrome og Safari eller som et plug-in til Gmail. På den anden side kan du nemt oprette dine egne videoer eller billeder ved hjælp af GIF’er.

Også interessant: Sådan gør du: Adobe Rush

Teaserbild Ny

Minimal online eller teknisk entusiast?

Tinder erstatter linjen, Alexa sekretæren. Den digitale verden er længe siden blevet en med den virkelige verden. Men alle ønsker ikke at tro på virkeligheden. Hvor bevidst bevæger du dig i netværkslivet?

Gør testen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *