“Storm på område 51”: Så sjove er reaktionerne i netværket

Da Matty Roberts opfordrede til en storm på sammensværgelsesborgens område 51, var det ment som en vittighed. Men til sidst ramte det hele store bølger, advarede den amerikanske luftvåben mod at komme ind i det begrænsede område, før endelig en festival fandt sted. Både begivenheden og de besøgende leverede masser af materiale til at nyde nettet.

I slutningen af ​​juni opfordrede studerende Matty Roberts Facebook til at storme område 51 den 20. september. At afsløre hemmelige aktiviteter og “se udlændinge”, som han skrev. Hvad ellers? Når alt kommer til alt har Nevada militære begrænsede område i årtier leveret masser af materiale til konspirationsteoretikere og ufologer. De mener, at det amerikanske militær har resterne af en Roswell, der faldt i 1947, i New Mexico UFO – inklusive udlændinge. Faktisk havde Roberts ment sit opkald som en vittighed og måske endda været den mest overraskede over, at 2,1 millioner Facebook-brugere til sidst lovede det.

Område 51: Gå farligt ind!

Selv den amerikanske luftvåben følte sig tvunget til at advare folk mod at komme ind i det begrænsede militære område. Der ville krigere blive testet, så indrejse er ikke kun ulovlig, men også farlig. Så Roberts planlagde og kaldte nu “Official Alienstock Tour”, der fandt sted fra 20. til 22. september i den lille by Rachel ved indgangen til område 51. En musikfestival, der tiltrækkede et par tusinde besøgende, hvoraf nogle faktisk gik ind i tilbageholdelsesområdet og blev arresteret.

udstilling

Du er måske også interesseret: Så smuk, så slem: Verden i et billede

Naruto Runner var ret høj

For de fleste af dem var det dog sjovt ved denne temmelig usædvanlige begivenhed. Og selvfølgelig spildte han over på nettet. Fans af anime-film kender den såkaldte Naruto Run, hvor figurerne bøjer deres overkropp frem under løbet og strækker deres arme bagud for at være hurtigere. Og det er nøjagtigt, hvad en besøgende gjorde i baggrunden af ​​en reporter-switch, som det blandt andet er vist af følgende tweet.

Userin skrev triumferende: “Guys, we have our first Naruto Runner”:

En anden besøgende sendte en video af sig selv, som han skrev:

“Mig, når jeg pakker mine ting for hurtigt at komme til område 51, hvor der allerede er mange mennesker, og jeg vil have en udlænding.”

# LiveFromTheArea51Raid: udlændingernes reaktioner, da de indså, at det hele var en vittighed, og ingen vil faktisk redde dem pic.twitter.com/3LTRoTg6nM

Du er måske også interesseret i: Panik på nettet: Hvorfor nogle mennesker er bange for den nye iPhone 11

Andre var imidlertid langt mere optimistiske, idet de antog, at udlændinge endelig kunne undslippe. “Ser vi på alle udlændinge, der forlader Jorden efter den vellykkede storm på Area 51 i deres rumskibe,” skrev denne bruger til en kattevideo.

Raid # LiveFromTheArea51Raid pic.twitter.com/ukmgHKxHKu. Raiding aliens i deres rumfartøj efter det vellykkede Area51 raid

– Jimmy (@jimmy_koski) 20. september 2019

Endelig var de mange tweets til hashtaggen # LiveFromTheArea51Raid også målrettet. Til denne video skrev en bruger: “Mig, mens jeg prøver at tilskynde folk til at gå til område 51 fra Europa”:

mig hyping folk om at gå til område 51, mens jeg ser fra Europa # LiveFromTheArea51Raid pic.twitter.com/2tGXcWY7Tc

– `𝒈𝒂𝒍𝒂𝒙𝒚𝒈𝒈𝒖𝒌’🌌 (@jungooinblack) 20. september 2019

Denne bruger skrev: “Kun historien kan bestemme, hvilken mappe jeg åbner.” Derudover et billede med to mapper på et skrivebord. Den ene kaldes “Memes i tilfælde af at vi finder udlændinge”, den anden kaldes “Memes i tilfælde af at hæren skyder alle”.

Kun historik kan findes hvilken mappe jeg åbner. # område51 # område51 bange # LiveFromTheArea51Raid pic.twitter.com/6LfASdA51E

– danny (@ Dubfor15) 20. september 2019

Spændingen var ikke helt forståelig, da denne bruger klarede sig med forskellige fotos af den amerikanske instruktør Quentin Tarantino:

alle der venter på området 51 resultater # Area51storm pic.twitter.com/syKTPcwugd

– swaggerbunny69 (@ swaggerbunny69) 20. september 2019

Når alt kommer til alt ville du have noget at vise dine børnebørn, når de en dag spørger dig, hvilke ting vores generation gjorde.

Så dette er, hvad vi skal vise vores børnebørn, når de spørger om vores generation # Area51storm pic.twitter.com/p2ymia6AiJ

– & 👀🙊 (@ ee_kk9) 20. september 2019

En anden kunne ikke se nok af patos i handlingen: “Dette er de modige sjæle på fronten af ​​# Area51-stormen, stempler på deres ansigter og værdsætter de ofre, de frembyder for fremmed tyve og frihed!”

Dette er de modige sjæle på frontlinjen af ​​# Area51 stormen. Alien Booty & Freedom! # StormingArea51 pic.twitter.com/3944Un5n78

– OldDirtyBrett (@ OldDirtyBrett) 20. september 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *