TechTäglich: Data Protection Officer forbyder Microsoft Office 365 på skoler

Fortrolighedskommissær forbyder Microsoft Office 365 på skoler

Gendesign Microsoft Office
Microsoft Office må ikke længere bruges på Hessian-skoler (Foto: Microsoft)

Vores tyske uddannelsesminister Anja Karliczek benægter sandsynligvis ikke, at tyske studerende kun ser til Windows, fordi de mangler moderne computere. Ironi over. Men mange af en skole skal være ret progressive med Microsoft Office 365 på vej. Dette burde snart have gjort office-ziell: Landesdatenschutzbeauftrage for Hesse advarer, tredjeparter kunne få adgang til Microsoft-skyen. Derfor bør skoler ikke længere bruge Office 365.

En anden grund: Redmond-virksomheden har nu sat sin tysk sky. Der er derfor et databeskyttelsesproblem, rapporterer Golem: Hvis personlige studerendes data fra Microsoft ikke længere ville blive gemt i den europæiske sky, men på amerikanske servere, ville amerikanske myndigheder have adgang til disse data. Offentlige institutioner i Tyskland har et særligt ansvar for databeskyttelse.

Også kritisk: I henhold til Federal Office for Information Security (BSI) indsamler Microsoft også tusinder af telemetri-data via Windows 10 og Microsoft Office 365. Det er uklart, hvad der sker med disse data. Så længe Microsoft ikke er klar over dette emne, er brug af Office 365 ikke egnet til brug i skoler. Skyløsningerne fra Apple og Google er utilfreds med BSI.

Fra til browser-kult-spil

Backgammon i browseren
Hvis du bruger en ældre version af Windows, skal du undvære backgammon i browseren i fremtiden (Foto: YouTube)

Af en trist grund igen Microsoft: Gruppen har meddelt, at den vil stoppe tjenesten Microsoft Internet, der er populær blandt Windows-brugere. Der kan du i øjeblikket spille forskellige spil i browseren. Imidlertid er understøttelsen nu gradvist slået fra til ældre versioner af Windows.

Windows versioner XP og ME kan ikke få adgang til tjenesten fra slutningen af ​​juli. Windows 7 vil blive bevaret indtil den 22. januar 2020, men vil også blive lukket ned.

Disse kult-spil påvirkes:

Internet backgammon (XP / ME, 7)

Internet Checkers (XP / ME, 7)

Internet-spar (XP / ME, 7)

Internethjerter (XP / ME)

Internet Reversi (XP / ME)

MSN Go (7)

Opringt telefon, fax, telefonbås – næppe en teenager har hørt om det

Telefon med Dial Pixabay Com
Ikke længere et godt valg: Opringningstelefon (Foto: pixabay.com)

For ikke at faxe: Tre ud af ti tyske teenagere mellem 10 og 18 år husker ikke, hvad en faxmaskine er. For 10 til 11-årige ved ikke engang 46 procent (mere). Dette resulterede i en ny repræsentativ Bitkom-undersøgelse blandt 900 unge i alderen 6 til 18 år.

Legendariske teknologiprodukter, ofte helt ukendte: 32 procent mellem 10 og 18 år kender ikke længere opringtelefoner, 38 procent er ikke klar over, at der var film til kameraer. Kun 22 procent har stadig en anelse om, hvad en diskette er. 24 procent kan gøre noget med Mini Disc, men kun 11 procent kan forestille sig noget under en personsøger.

Den anden vej rundt: 84 procent af 10- til 18-årige ved, hvad en båndoptager er, 82 procent kan forestille sig noget under en videooptager. 80 procent siger, at telefonbås stadig er et husholdningsnavn.

Apple Park kostede mere end 4 milliarder dollars

Apple Park 1 1024X683
Drives af “LaCoste”: den nye Apple Park (Foto: Apple)

Apple Park, Apple’s nye hjem i Cupertino, var ikke billigt. Vi gættede det, ikke?

Med i alt 4,17 milliarder dollars er området i Californien en af ​​de dyreste bygninger i verden. Det afslørede autoriteten i Santa Clara-amtet nu på officielle Apple-numre ifølge en rapport fra San Francisco Chronicle.

Dette beløb består af jordværdien, bygningens materielle værdi samt omkostningerne til dets udstyr (computer, datateknologi osv.).

Selvfølgelig er amtet glad for sin bedste skattekunde Apple. Koncernen betaler op til 40 millioner dollars i skatter til lokale myndigheder.

Til sammenligning kostede opførelsen af ​​One World Trade Center i New York 3,8 milliarder dollars. Imidlertid har moskeen i Mekka og Apple Park været en lejlighedskøb. Moskeen betragtes som den mest værdifulde bygning i verden til 100 milliarder dollars.

Shoppingforfalskning: Amazon Prime Deals startet

Prime Day Deals Amazon

Handle, indtil lægen kommer – Tyskland går af, som om der ikke er noget at købe fra i morgen, phew! Fra i aften har Amazon igen kaldet Prime Deals: “Tusinder af tilbud hvert 5. minut”. De primære tilbud kører indtil i morgen, tirsdag, 23:59.

Der er ikke kun Amazon-produkter såsom ekkohøjttaler eller Kindle-læser til en særlig pris. Talrige andre udbydere af tilbehør fra anker til øje krog ind i handlingen med rabatter.

Men for al din shoppingglæde er sandt: Før du hurtigt klikker på købsknappen på et produkt, skal du tjekke med en prissøgemaskine som idealo.de eller guenstiger.de, om det er Amazon-prisen, der virkelig er den bedste i Tyskland ,

Afslutningen af ​​bly: Du har IKKE håret pænt

I sidste ende bliver det behåret: Det britiske firma Glamoriser 2018 bragte den første Bluetooth-glattejern med tilhørende app på markedet – og testere er i øjeblikket ude af hår nu!

Sikkerhedseksperterne hos Pen Test Partners har fundet, at håret kan blive hacket, ifølge TechCrunch. Det svage punkt: den digitale børste kan også slukkes via appen. Denne funktion giver kriminelle mulighed for at sende kommandoer til børsten, mens de også ændrer temperaturen op til 235 grader. Dette sikrer en høj risiko for brand. Og et brændende spørgsmål: Hvorfor opdaterede Glamouriser appen sidst for et år siden? Så hold fingrene og håret tørt i luften.

Jeg ønsker dig en Vokuhila-fri ugens start. Vi ses i morgen på TechTäglich!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *