I testen: De bedste apps – Del 1

Send 5

Send 5
Panik / Transmit

Hvad handler det om:

I de sidste par måneder har mange softwareudviklere vendt ryggen til Mac App Store. Apple var efter deres mening i reglerne for ubøjelige. Dette omfattede panikholdet. Med Send fra udvikleren returnerer Panic nu et fremtrædende program. Dette har også at gøre med den fornyede Mac App Store, den længe etablerede udvikler ønsker at genvinde.

Hvorfor indlæse:

FTP-klienten betragtes som en obligatorisk download i udviklerkredse på grund af dens fleksibilitet, når du udfører serverarbejde på din Mac. Den enkle, men effektive brugergrænseflade gør også filhåndtering lettere. Webstedsværter kan også bruge programmet til at dele afspilningslister eller uploade fotogallerier.

Godt at vide:

Transmit 5 er kompatibel med næsten enhver servertype: ud over FTP er disse SFTP, WebDAV, S3, Blackblaze B2, Box, Google Drive, DreamObjects, Microsoft Azure, Dropbox og Rackspace Cloud Files.

Pris og tilgængelighed:

Gratis til macOS i prøveversionen, Pro-funktioner kan tilføjes via køb i appen.

natskygge

natskygge
Nightshade / macOS Mojave

Hvad handler det om:

Den nye nattilstand for macOS Mojave er en dejlig ting. Apple begrænsede men kontrolfunktionen for meget.

Hvorfor indlæse:

Nightshade udvider kontrolindstillingerne på en simpel, men smart måde: Nattilstanden kan deaktiveres ved lynhastighed ved at skifte mellem lys og mørk tilstand med et højreklik på menuikonet Nightshade. Du kan også indtaste en minimumstid, hvorefter tilstanden automatisk skifter.

Godt at vide:

Som et specielt ekstra er det muligt at indstille en permanent tilstand til individuelle apps. Og udvikleren indsamler ingen data fra din Mac.

Pris og tilgængelighed:

Nu tilgængelig til gratis download på pinchtozoom.co.uk/nightshade

Arbeitszeugnis Xpert

Beskæftigelsesattest Xpert
Arbeitszeugnis Xpert

Hvad handler det om:

Beskæftigelsescertifikater er i dag en bog med syv sæler. Mange af disse legitimationsoplysninger holdes rodet, da HR muligvis ikke udsteder dårlige arbejdscertifikater. Kun mellem linjerne er de rigtige oplysninger, der scannes af denne software fra en AI inden for fem minutter. Motto: Hvad mente chefen nøjagtigt?

Hvorfor indlæse:

Hvis en ansøgning er mislykket for den 16. gang eller efter at have forladt jobcertifikatet snarere mau mislykkedes, vil du puslespil, hvorfor bare du igen ikke er egnet til jobbet. En kontrol af ansættelsesattesten og de skjulte små, måske grimme bemærkninger gør det lettere for dig at matche din ansøgningsportefølje bedre. Jo, det er bedre at købe et engangs-program end at gå til en advokat flere gange for at betale ekstra for hvert eneste af dine certifikater – til høje timepriser.

Godt at vide:

Programmet er ikke kun tilgængeligt til en lavere startpris, men tilbyder også en fast pris som en bonus. Ifølge udvikleren tillader dette, at et ubegrænset antal jobreferencer kontrolleres for livet (hvis du ofte skifter arbejdsgiver).

Pris og tilgængelighed:

Fra nu af til iOS og Android / startpris 19,99 Euro, snart 39,99 Euro.

Ooigo – Kidsplayer

Ooigo Kids Player
Ooigo / Børn afspiller

Hvad handler det om:

Projektet har været på markedet i et år, men er hidtil stort set gået upåagtet hen. Dette skulle ændre sig nu. Med den nyligt frigivne opdatering giver Ooigo nu også support til Apple Music, streamingtjenesten, der vinder flere og flere abonnenter over hele verden. Spotify-support har været om bord i et stykke tid.

Hvorfor indlæse:

For forældre er det ikke altid nemt at finde god og pædagogisk værdifuld underholdning til deres børn. Ooigo Kidsplayer ønsker at lette søgningen efter børnevenlige radioafspilninger.

Godt at vide:

Appen fra Sony er nyttig. For at filtrere passende radioafspilninger til dine børn, har du brug for en Spotify- eller Apple Music Premium-konto.

Pris og tilgængelighed:

Opdater nu tilgængelig / gratis til iOS og Android.

LEGO Disney Pixar’s The Incredibles

Lego Utrolige
LEGO Disney Pixar’s The Incredibles / Feral Interactive

Hvad handler det om:

I slutningen af ​​september landede den anden del af den animerede film “The Incredibles” i vores biografer – som del 1 igen med utrolig succes. I kasseapparatet har stripen registreret over 1,2 milliarder dollars. Passende nok kom actionpuslespillet endelig til macOS i dag. Det sjove eventyr omkring superheltfamilien Parr’s var tidligere kun til Windows og konsoller. Mange velkendte figurer fra Pixar-universet vises også i The Incredibles, herunder Woody fra Toy Story eller Lightning McQueen fra den animerede hit Cars.

Hvorfor indlæse:

Alle LEGO-spil, hvad enten det er i Lord of the Rings, Marvel eller Harry Potter-tilpasning, scorer med intelligent, god humor. Et farverigt kaos fuld af bizarre ideer fra den britiske udvikler Feral Interactive, der også har skabt hits som GRID, Life is Strange, XCOM, ROME Total War, DiRT eller Rise of the Tomb Raider. Højdepunktet i det nye arbejde: Ved hjælp af co-op-tilstand med split-screen kan flere spillere løse puslespillet sammen.

Godt at vide:

Feral har allerede annonceret “2019” det næste coole macOS-spil: The Shadow of the Tomb Raider.

PS: Med LEGO The Incredibles skal du absolut bemærke systemkravene: 15 “MacBook Pro starter i midten af ​​2015, 13” MacBook Pro kun fra 2016. 21,5 “iMacs er klar fra” sent 2013 “, 27” iMacs fra “sent 2014”, 27 “iMac-fordele fra” sent 2017 “og Mac-proffere fra” sent 2013 “.

Pris og tilgængelighed:

Fra nu / 43,99 euro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *