Streaming tip: Julebordet kan komme

Året er næsten færdigt! Denne weekend fejrer vi allerede den første advent – og derfor er virksomhedens julebord inden for rækkevidde. For at markere lejligheden præsenterer vi den ultimative streaming playliste, som perfekt indstiller dig til den største fest blandt kolleger.

Den specielle funktion: Hver anbefaling har sin egen livsvisdom. Du kan finde flere film, serier og dokumentarer i henhold til din smag på hylden.

Dirty Office Party

Tilgængelig for låntagning overalt

Mottoet er meget klart: Arbejd hårdt, fest hårdere. Enhver, der foretager en pligt til at styre hele året, kan på selskabets parti, når den ordentligt rammer muren. “Dirty Office Party” viser, hvordan du kan gøre det til en stor kunde.

Familie frem og tilbage, hårdtslående forretningskvinde Carol (Jennifer Aniston) er fast besluttet på endelig at lukke hendes bror Kleys lukrative gren (T.J. Miller). Men den populære chef Josh (Jason Bateman) kan ikke slås så let. Han planlægger et episk julebord, hvis mål er at imponere en potentiel kunde og dermed sikre sine medarbejders job.

Klik her for filmen.

Inception

Fås på Netflix, Maxdome

Høj tid at give Big-Boss nogle tanker om lønforhøjelser og julebonus for alle. Tip: Efter “begyndelsen” ved du, at intet er stærkere end en lille indflydelse på det underbevidste sind.

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) er en begavet tyv, den absolut bedste inden for udvindingsområdet. Han stjæler værdifulde hemmeligheder fra underbevidsthedens dybde i drømmefasen. Takket være hans sjældne gaver søges han over hele verden og har mistet alt, hvad han elskede. En dag har han chancen for at blive frelst: En sidste opgave kunne hjælpe ham med at vende tilbage til sit gamle liv – men kun hvis han lykkes med det absolut umulige: Begyndelsen. Han skal implantere en idé til sit offer (Cillian Murphy), som han må tro, kommer ud af ham.

Klik her for filmen.

Dør langsomt

Fås på Netflix

Året var ikke så dårligt, og du maler allerede dagene i kalenderen? Nå, så kan tiden være ret lang, indtil den længes efter ferie. Det er bedre at sætte endnu et mål – for eksempel at afslutte julebordet med et uforglemmeligt showdown.

New York-politimand John McClane (Bruce Willis) bliver fanget i en gisselsituation. Oprindeligt ønskede han at besøge sin stadig-kone Holly (Bonnie Bedelia) i Los Angeles for at fejre jul sammen med de to børn. Men når han ankommer til hendes kontor, er bygningen allerede forseglet. Han er den eneste, der kan møde terroristerne. Dele 2-5 er også online på Netflix!

Klik her for filmen.

Grinch

Fås på Prime Video

Du er en julemuffel og kan ikke vinde noget fra trængsel og travlhed? Efter “The Grinch” vil du tænke det igen med ondskaben – eller være et skridt tættere på jobskiftet.

Der er intet Grinch (Jim Carrey) hader mere end glade mennesker. Især dem, der ser frem til jul. I sikker afstand til den idylliske by Whoville smed han en ubehagelig plan om at stjæle kristendommens indbyggere uden videre.

Klik her for filmen.

The Walking Dead (sæson 1-8)

Fås på Prime Video

Hvad ville der fungere uden dine yndlingskolleger? Præcis, lidt som at smyge sig igennem en flokk bider fra “The Walking Dead” – tro mod mottoet: “Tiltræk ikke opmærksomhed”. I stedet lever du samhørigheden.

Når Rick Grimes (Andrew Lincoln) vågner op fra koma, genkender han ikke verdenen igen. Menneskeheden er faldet offer for en zombieepidemi, og ingen steder er der nogen, der er sikre fra de udøde. I de tilgængelige årstider skifter faren dog trin for trin mod de få overlevende, der er tilbage.

Klik her for serien.

Også interessant: streamingtips: 5 film til at opdage plads

Hella David Dbu5838
Hella Wittenberg og David Streit (Foto: Dominik Butzmann)

Om forfatterne: David Streit studerede design og har været filmkritiker siden 2011. Han erkender sine to lidenskaber som et kreativt sind bag den streaming markedsplads Shelfd.


Hella Wittenberg er freelanceforfatter, fotograf og en gående film-encyklopædi. I øjeblikket arbejder hun for Shelfd, med glæde og Unicum.

udstilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *