Google lader pixelene regne

Næste runde i duellen med giganterne: For et par uger siden har Apple introduceret den nye iPhone-generation, flytter nu til Google med ny hardware. Pixel 4 og dens storebror 4 XL var selvfølgelig hovedpersonerne i # madebygoogle-showet, men Mountain View-udstyrsparken har nu meget mere at byde på. Men en del af hardware vil heller ikke denne gang komme ind på det tyske marked. Google har endelig udviklet sig fra en søgemaskine og softwaregigant til en udbyder af fuld service. Oprindelsen kan dog bestemt ses som en fordel, da det netop er pixelenhederne, der scorer i sammenligning med den stærke konkurrence gennem smart integration af softwareløsninger.

“Delievering help”, det er i det mindste sådan, hvordan Googles hardware-chef Rick Osterloh beskriver ideen om enhederne og deres intelligente forbindelse. Teknologi som arbejdssystem – et system i Google-verdenen, når det kommer til Osterloh. Tilbudet gør det mindst muligt. Google er ikke det eneste svar til smartphones. Med de nye Pixel Buds, for eksempel, ønsker Apple og AirPods at blive rangeret. Så meget kan allerede sige: I det mindste hvad angår design, er dette lykkedes. Hovedtelefonerne er dog ikke tilgængelige før næste år.

udstilling

Før den aktuelle enhedspræsentation, der blev sendt direkte fra New York, forpligtede Osterloh sig til privatlivets fred. Softwaren er designet til at gøre det muligt for brugere let at beskytte deres egne data. Ikke at gå glip af var også en omfattende erklæring med hensyn til bæredygtighed. Ifølge Google spiller brugen af ​​vedvarende energikilder lige så stor en rolle som brugen af ​​genanvendte og genanvendelige materialer.

Spilleplatformen Stadia er et meget godt eksempel på økonomisk brug af ressourcer. Du har ikke brug for mere end den skybaserede controller og en skærm. Klar udfordring for producenterne af spilkonsoller.

Nyt i programmet er Pixelbook Go, der kommer sammen med nogle designfunktioner, såsom ribbenoverflade for bedre greb og også score med et meget stille tastatur. Fra i dag er chancerne for tilgængelighed i Tyskland ret lave.

  • Pixel 4 Duo Front Bag Just Black
    Foto: Google LLC
  • Pixel Madebygoogle 1 Copyright Markus Mielek Google Llc
    Pixel4 #Madebygoogle Foto: Markus Mielek Google Llc
  • Pixel #Madebygoogle Foto: Markus Mielek Google LLC
    Pixel 4 #Madebygoogle Foto: Markus Mielek Google Llc

Pixel 4 og Pixel 4XL

Radaralarm i pixeltelefoner: Generation 4 kan betjenes takket være Motion Sense, selv uden berøring ved bevægelser. Også ny ifølge Google “ekstra sikker ansigtslåsningsfunktion”: Dataene fra Face Unlock og andre adgangskoder efterlader det, siges det, aldrig smartphonen. Oplysningerne gemmes derfor på den specielt udviklede Titan M-sikkerhedschip og beskyttes således mod mulige angreb.

Telefonkommunikationskontoret bliver på samme tid mere og mere Google Assistant, som findes på Pixel 4 i ny version. Ikke overraskende betaler mange af funktionerne for en omfattende stemmeintegration. Stemmekommandoer og tekst kan også behandles offline.

Naturligvis forbliver den øverste disciplin af smartphones fotografering. Her fortsætter Google – og stærkere end sine konkurrenter – med styrken i den interne software. Pixel 4 er en “hybrid af optisk og digital zoom”, løftet er et knap mærkbart tab af kvalitet. Kameraappen leveres i sig selv med en hel håndfuld ekstra funktioner, herunder en betydelig forbedring i portrættilstand.

Google-telefonen er tilgængelig i Tyskland fra 749 euro og fra den 24. oktober tilgængelig i butikkerne.

Smart hjem

Google er åbenlyst mere og mere vigtig for emnet smarte hjem i alle variationer. Også her spiller netværket af de enkelte enheder og den mest mulig mulige overgang til brug en vigtig rolle. Takket være Google Assistant skal de nye smarte højttalere ikke kun være i stand til at overtage den komplette kontrol af landskabets enhedslandskab, men også være brugbare som telefonstationer. Den nye højttaler Nest Mini vil være tilgængelig fra 22. oktober for 59 euro.

Kommunikation har brug for god forbindelse. Google har også noget nyt at tilbyde her og fra december til den næste generation af Google WIFI og routere. Alt dette i øvrigt under det nye branding Google Nest. Wieland Holfelder, Vice President Engineering, ansvarlig for Googles sikkerhedsarkitektur i München, påpegede på den tyske præsentation i Berlin, at alle Nest-enheder nu også er knyttet til Google-kontoen. For Holfelder er også vigtigt: de ekstra sikkerhedsfunktioner i Android.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *