Ugens bedste apps – Del 29

eBoy FixPix

I 2010 forårsagede eBoy FixPix en hype i App Store. Det vanvittige succes-spil med sin knirkende pixelgrafik blev for nylig glemt. Nu har udviklerne tilpasset spillet til de nye iPhones ved at opdatere til version 3.0 og optimeret det til iPad – så lad os se på Pix igen, fordi gameplay-konceptet er virkelig morsomt (og unikt):

Appen bruger bevægelsessensoren på din iPhone. Du skal sammensætte fragmenterede farverige billeder ved at flytte enheden korrekt. Sensoren bevæger de enkelte “glidede” lag på billederne og bringer dem i balance.

De første 30 niveauer kan prøves gratis. Hvis du vil låse alle niveauer op, betaler du et engangsgebyr på 3,49 euro og får 150 flere niveauer takket være den nye store opdatering.

pris: Grundlæggende version til gratis køb i appen

Download til iOS / ingen Android-version

BirdNET

Fuglenettet
Fuglelydene visualiseres og evalueres af BirdNET-appen (Foto: TU Chemnitz)

Nu skal vi twittere – med den nye Android-app BirdNET, et ambitiøst projekt fra TU Chemnitz i samarbejde med University of Mittweida og Cornell University i Ithaca (USAs delstat New York).

Praktisk ved næste skovvandring: Stemmen til en fugl, du ikke kender, er optaget på din smartphone. Lydoptagelsen indlæses på serveren på TU Chemnitz og evalueres der. Applikationen får adgang til et neuralt netværk og genkender ifølge forskerne op til 500 af de mest almindelige fuglearter på Twitter – og giver også information om de flagrende mænd.

For endnu bedre resultater bør naturelskere ty til en ekstern mikro. BirdNET betragtes stadig som en prototype. Hvert skud forbedrer projektet.

Observationer kan gemmes og deles med venner. TU registrerer selv hver observation og evaluerer dem til forskningsformål. Tierpark Chemnitz har allerede draget fordel af BirdNET og registrerer 24/7 lyddataene fra dens fugle.

Download til Android / ingen iOS-version

Bedste burgere

Burger
Maria, han kan lide det: XXL-Burger som disse findes i Best-Burger-App (Foto: besteburgerrezepte.de)

Vil du have appetit på den næste app? Maria, han kan lide det: “Bedste Burger” -App er baseret på lækker “Håndlavet mad”. 56 burgerideer til frokost på kontoret eller efter arbejde præsenteres i 500 billeder. Der er også gode tip til tilberedning af forbud, toppings, saucer og side retter.

Burgere kan også sammensættes individuelt, også til vegetarer er tænkt. Og hvem der ikke rigtig stoler på bygning af burgeren, se bare i de trinvise instruktioner. Og alt sammen til en pris, der er billigere end en enkelt McDonalds-burger. Og smager bedre! Også Maria …

pris: 3,49 euro

Download til iOS / Download til Android

letsact

Letsact-hjælp
Hjælp om nødvendigt: letsact samler frivillige og organisationer (foto: letsact)

Med letact er en spændende app tilgængelig, samler frivillige med organisationer og foreninger for almennyttig og meningsfuldt og gratis arbejde: Fra nu af er koblingen landsdækkende mulig, pilotfasen i otte tyske byer afsluttes med succes

Tinder for frivillige, Heise stod for den lokale frivilligt arbejde inklusive chat-funktion og tidslinje. 10.000 brugere og over 200 organisationer skulle allerede være der.

Mange mennesker, tilgangen, ønsker at gøre godt, men ved ikke hvor. Her intervenerer let fra langt fra lovgivningsmæssige hindringer, bør der ske et hurtigt netværk. Søgningen efter passende organisation udslettes ligesom Tinder.

Og udviklerne tilfredsstiller også den grønne samvittighed: for enhver ny hjælper, der tilslutter sig letact, planter operatørerne et træ i Haiti, Nepal eller Madagaskar: “Fordi verden ikke ændrer sig med ord, men med gerninger – frem for alt gennem dine gerninger . “

Download til iOS / Download til Android

LEAD liste

Andre interessante apps, nævnt kort.

Beholder 2: Hvad er dit job i det totalitære system, hvor efterfølgeren spiller Beholder: Vil du være en karriere, en diktator eller endda en fløjteblæser? Del 2 er nu endelig tilgængelig på farten.

pris: 5,49 euro

Download til iOS / Download til Android (tidligere kun del 1)

Google Adsense: De mobile versioner af appen ophører i 2019. I fremtiden bør udgivere få adgang til deres annonceindtægtsstatistik gennem en redesignet webgrænseflade.

Download til iOS / Download til Android

Mighty Mac Bundle: Der er kun en uge mere til rådighed. Pakke med 10 apps til en speciel pris. Ud over en livslang VPN-licens er især Waltr 2 og Dropshare værd at nævne. Medfølger også: Crossover 18, CleanMyMac, Chronicle Pro, Active Dock, Folx Pro og MacPilot 10.

pris: Konverterede omkring 27 euro til pakken

til download

Mac Bundle 11 7 2019 748X374 @ 2X
Mighty Mac Bundle tilbyder en softwarepakke til en lav pris (Foto: stacksocial.com)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *