Netværksverden

Ud over de store sociale netværk som Facebook, Instagram og Twitter er der utallige andre. Folk snakker i fora, stiller spørgsmål i samfund, ser på forbilder på YouTube eller skriver blogs om madlavningsopskrifter. Men hvor er ægtheden? Hvor reel er det?

I nogen tid er værktøjer og lokalsamfund blevet stadig mere populære, der oversætter digital kommunikation til det virkelige liv. Brugere udveksler virtuelle visninger for at mødes i det virkelige liv. Virtualitet møder virkeligheden – dette skaber helt nye niveauer af kommunikation. Her er nogle eksempler.

1. Meetup

Platformmødet er et af de mest kendte netværk. I forskellige grupper kan brugerne udveksle synspunkter om forskellige emner via de integrerede fora. Men fokuset her er helt klart på interaktionen i virkeligheden. For eksempel finder regelmæssige møder, de såkaldte Meetups, sted i de aktive grupper. Spektret spænder fra de klassiske emner som “fotografering”, “Java-programmering” eller “WordPress” og går til specielle emner som “Engelsk boglæsere”, “leg brætspil” eller “Immersive learning with virtual and augmented Reality”.

udstilling

Ud over eksisterende grupper kan nye tilføjes og tilføjes.
Dette skaber et netværk med muligheder for udveksling om næsten ethvert tænkeligt emne i de fleste større byer i Tyskland. Platformen er nu så stor, at selv officielle møder med velkendte projekter arrangeres og støttes der. For eksempel understøttes WordPress Meetups af WordPress-organisationen selv.

Du er måske også interesseret i dette: Internettet er også bare en landsby

2. Nebenan.de

Fællesskabet ved siden af ​​er ikke helt frisk, men stadig relativt nyt på markedet. Nebenan.de bør styrke kontakten med de direkte naboer, for især i storbyer ved man ofte lidt om dem.
Her kan der søges efter tjenester, værktøjer kan lånes ud eller organiseres fælles madaftener. Det er spændende, der ønsker at specificere sin nøjagtige adresse ved registrering, kan liste alle registrerede naboer gennem forskellige niveauer og således se, hvem der for eksempel fra det samme hus, den samme gade eller det samme distrikt allerede er medlem. Derudover er der grupper, der tilbyder muligheder for udveksling om de forskellige emner.

Især hvis du er flyttet til en ny lejlighed eller en ny i byen, vil du finde praktiske måder at etablere dine første kontakter på.

3. kongres

Netværksplatformen Congreet tager en helt ny kreativ tilgang. Ifølge operatøren faktisk siden 2013 aktiv, men faldt i søvn og siden 2017 under nyt lederskab tilbage online. Arrangører af kongresser såvel som deres besøgende kan tilmelde sig her. For deltagerne på den respektive konference er dette gratis, fra arrangørens side afhænger prisen af ​​det ønskede interval af funktioner og det forventede antal deltagere.

Brugerne kan nu som sædvanligt oprette en profil. Foruden fotos, kontaktoplysninger, links til webstedet, XING og LinkedIn, kan brugerne skrive et par sætninger om sig selv og kategorisere sig selv ved hjælp af nøgleordene og “søg” og “bud” -felterne leveret af arrangøren.
Som et resultat sorteres de andre deltagere i oversigten efter kampe, og så vises potentielt interessante besøgende. Disse kan derefter skrives direkte for f.eks. At mødested.

Bumble

Bumble minder ved første øjekast på en dateringsportal som Tinder. Faktisk er udover forretningsfunktionen også en datingfunktion integreret. Naturligvis kan venskaber også findes og findes her.
Bumble tilbyder tre funktioner med forskellige betoninger i en app.

Alle funktioner styres via appen, og efter login kan der oprettes en slags “standardprofil” med foto og nogle grundlæggende oplysninger.
I det følgende bestemmer brugeren, om han leder efter “dating”, “venner” eller “forretningskontakter”. På alle tre områder kan standardprofilen bruges og tilpasses i hvert tilfælde. Nu kan overalt tørres til venstre eller højre ved hjælp af et kendt “swipe” -princip. Stryg begge til højre, en chat kan indstilles til derefter at mødes. Indtil videre, så velkendt. Den interessante forskel her: På ethvert tidspunkt kan brugeren skifte mellem de tre niveauer “venskab”, “dating”, “forretning” frem og tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *