Hver dag: Estland vil have robotdommere til at tale dommer

Estland ønsker, at robotdommere skal dømme dommer

domstol
Gør dommeren i Schweiz: Swatch kan fortsætte med at tikke (Foto: pixabay)

Estland er et avanceret land, der er forpligtet til at bruge de nyeste teknologier og kunstig intelligens. Ott Velsberg, Chief Data Officer i Baltikum, lancerer sit seneste AI-projekt som en test i år. I fremtiden bør robotdommere træffe afgørelse om mindre krav på under € 7.000, som magasinet Wired rapporteret. Fordel: Dette vil aflaste dommere og domstoleembedsmænd, fordi der i Estland også er en stor efterslæb af uforarbejdede sager. AI-dommerne vil først blive testet i en kontraktstvist som en del af et pilotprojekt. Med henblik herpå skal sagsøgere og sagsøgte uploade alle domstolsrelevante dokumenter. AI analyserer dem og træffer en beslutning. I den sidste udvej kan en menneskelig dommer imidlertid imod denne dom.

Sammenfoldelig Samsung Fold fra 3. maj i handelen

5 Samsung Galaxy Fold
Skæggebærere får problemer med at bruge Galaxy Fold (Foto: Samsung)

På MWC 2019 fejrede Samsung Galaxy Fold, en af ​​de første folde smartphones, sin verdenspremiere. Nu er lanceringsdatoerne faste: Fra 26. april kan folden bestilles, den 3. maj leveres den til alle første gangskøbere. Med priser omkring 2000 euro, skal kørslen holdes inden for grænser og kun være interessant for tidlige adoptører, der ikke er bekymrede for en første generations model. Folden fås derefter i Space Silver, Cosmos Black, Martian Green og Astro Blue. Købere får den nye Samsung In-Ears Galaxy Bud, en slags AirPods gratis.

Facebook og Google snydt med 122 millioner dollars

cyberkriminalitet
Facebook og Google faldt for en cyberkriminalitet (Foto: pixabay)

Ni år, den litauiske Evaldas R. formodentlig i fængsel, skal han også betale $ 300.000 $. Manden har forrådt Facebook og Google for i alt 122 millioner amerikanske dollars. Ved hjælp af falske bankkonti og mail-adresser havde litauerne overgivet sig til Facebook og Google som det taiwanske firma Quanta Computers og lavet falske regninger for den store mængde svig. Som registeret rapporterer, snublede kriminelle til sidst over hans grådighed. Han fortsatte bedrageriet, selvom han allerede havde tjent millioner. Så han fløj op til FBI. Den endelige dom vil være i juli.

Mars er i Canada

Så hvordan er livet på Mars? David Bowie sang det i 1971 på hans legendariske album “Hunky Dory”. I mellemtiden ved vi lidt mere om livet på den røde planet. Og vi ved, at selv på Jorden er der et sted, der ligger meget tæt på Mars med dens vejrdata og geografiske formationer: Devon Island, en ubeboet ø i det canadiske Arktis. Hvis du vil se, hvordan livet ville se ud på Mars eller på Devon Island, kan du nu starte Google Street View. Google har for nylig præsenteret gadeplanbilleder af Devon Island, opdaget FoxNews. Mars gør dig mobil. Men ikke på arbejde, sport og spil – disse falder bestemt på både Mars og Devon Island …

Spoilsport Samsung

Mens Apple mandag aften bad om “Showtime” efter Cupertino, prøvede Samsung at irritere de evige konkurrenter med et PR-stunt. Som vi ved har Apple-kampagnen “Shot on iPhone” pågået i flere måneder. Sydkoreanerne modvirkede og købte sig på det største amerikanske show “Fallon Tonight”, sent om aftenen. Mandagens udgave var fuldstændigt “Skudt på Samsung Galaxy S10 +”.

Sørg for at stille ind mandag den 25. marts for et helt show, der er fanget #withGalaxy S10 + i samarbejde med @SamsungMobileUS! Jimmys film over hele byen går måske bare i en bar med @TheNotoriousMMA

– Fallon Tonight (@FallonTonight) 20. marts, 2019

Slutningen på LEAD: Fuldt ud af krogen

Er det en fugl? Er det en dinosaur? Eller fremtidens drone? MetaFly er i øjeblikket et af de hotteste nye projekter på Kickstarter. Skaberne af denne UFO, dette utrolige flyvende objekt, ville kun have behov for 30.000 euro til finansiering. Selvom der stadig er 36 dage tilbage, har Marseille-teamet omkring udvikleren Edwin Van Ruymbeke allerede optaget over 320.000 euro til MetaFly. Helt væk fra den slagne vej: Kickstarters høje flyer – donationer på 70 euro eller mere er din.

Forresten: TechDaily er også tilgængelig som et nyhedsbrev og som en færdighed (“Alexa, open LEAD digital Tech”).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *