Ugens bedste apps – Del 27

Flappy Royale

Lad os hoppe ind i dagens udgave af flap (p) sig: Hype omkring Flappy Bird har altid været mærkelig. Med fingerspidserne måtte en pixelfugl styres gennem uslebne terræn. Mål: Kryds ikke ned eller bank mod barrierer! Kult-spillet, som ikke krævede mere end tre hjerneceller, vender nu tilbage. To udviklere har genindlæst Flappy Bird.

Men denne gang lyder det mere interessant: Du giver Flappy Bird en Battle Royale-tilstand. Du konkurrerer mod 99 andre fugle. Og du ser alle disse fugle leve. Hvem der kommer længst er rundvinderen. Ved den daglige høj score har du ti forsøg på at sætte den daglige rekord.

Flappy Royale kan allerede downloades som en beta på iOS og Android eller på Internettet.

pris: gratis

Download til Android / Download til iOS

Download på nettet

Crello

Den næste app inspirerer også – på en kreativ måde. Med Crello (vær venlig ikke at forveksle med Trello) er nu en ny platform til grafik og design klar. Der er to applikationsscenarier: influencere og dem, der vil være i stand til at male billeder, historier og videoer med Crello. Crello er også beregnet til at skabe internt marketingmateriale. Udviklerne giver eksempler på flyers, plakater, bannere eller invitationer.

Crello blev udviklet specielt til unge, men økonomisk svage virksomheder, der ikke har råd til deres egen grafiske designer. Selv uden forudgående viden kan softwaren oprettes inden for kort tid.

Den gratis basisversion tilbyder allerede et anstændigt beløb: 6000 gratis skabeloner, 4000 gratis fotos, upload af op til 100 billeder og integration af individuelle skrifttyper. Med “Avanceret” og “Pro” er der to flere abonnementsmodeller tilgængelige mod betaling – med betydeligt flere skabeloner og billeder.

pris: Gratis basis / avanceret $ 80 pr. År / $ 180 pr. År

Download link til iOS

Download link til desktopversionen

FreeNow

Gratis nu
MyTaxi bliver FreeNow – inklusive et nyt logo på taxierne (Foto: FreeNow)

Det lyder som en selvopdagelsesapp, men det er bare en omdirigering: Raider har længe været Twix, MyTaxi har kaldt sig FreeNow siden denne uge. Og med et nyt lysrødt ikon i stedet for et gult taxasymbol giver også bedre synlighed på smartphone-skærmen.

Med sit udvidede mobilitetstilbud sigter FreeNow at være på niveau med Lyft og Uber. Derudover blev der lanceret en større reklamekampagne i Europa.

Ud over taxitilbudet tilbyder FreeNow også lejebiler og e-scootere. Daimler og BMW er integreret med deres tjenester “ShareNow” og “DriveNow”.

FreeNow er aktiv i mere end 100 byer i ni lande, men skal også kritiseres for omlægningen Handelsblatt bare ryst på hovedet, at et meget vellykket mærkenavn som “MyTaxi” er blevet erstattet af to sjæleløse anglisismer som Free and Now.

pris: Gratis app / pris afhængigt af turen og køretøjet

Download link til iOS / Download link til Android

Anne Frank House VR

Anne Frank House Vr
Skjulestedet i Amsterdam – realistisk iscenesat med “Anne Frank House VR” på Oculus Quest (Foto: Oculus)

Den 12. juni ville Anne Frank, offer for Holocaust, være fyldt 90 år. I denne søjle har jeg allerede rapporteret om den moderne AR-app WDR AR 1933 – 1945, hvor Anne Frank’s vidner taler.

Der er også et interessant Anne Frank-projekt i VR-området. Allerede sidste år blev “Anne Frank House VR” frigivet for Oculus Rift, Oculus Go og Gear VR. Nu er det fælles projekt fra Facebook og Anne Frank Foundation også blevet offentliggjort til Oculus Quest.

Appen tillader en virtuel rundvisning i huset, hvor den tysk-jødiske pige gemte sig sammen med sin familie og andre mennesker i Amsterdam før nazistenes terrorregime. Historien gentages med objekter, noter og fotos på søgen i en knap en halv times VR.

Applikationen er desto mere bemærkelsesværdig, da Oculus Quest tidligere var forbeholdt spil og nu kan bruges for første gang i uddannelsessektoren. Forresten: Oculus Touch understøttes også.

pris: gratis

til download

LEAD liste

Yderligere anbefalinger, nævnt kort.

AR Plan 3D: På VR og AR bruges denne app til rummåling. Den virtuelle målebånd holdes på de rigtige overflader. Perfekt til at måle kontoret eller den nye lejlighed i detaljer.

pris: gratis

Download link til iOS / Download link til Android

dagsorden: Den kraftfulde og smukt designede ToDo-app til iOS og macOS integrerer endelig Apples påmindelsesapp i den nye version.

pris: Grundlæggende version til gratis / in-app køb

Download link til iOS / Download link til macOS

LEGO Tower: Udviklerne af NimbleBit i fodspor fra Kairosoft, masterminds af opbyggede spil. I denne simulering er det vigtigt at bygge tårne, holde personalet i værelserne glade og altid øge salget – som i det rigtige (kontor) liv. Takket være de søde LEGO-figurer er denne app et sjovt magtårn.

pris: gratis / med køb i appen

Download link til iOS / Download link til Android

Du har opdaget en god app eller udviklet en selv – så kontakt vores forfatter [email protected]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *