Ugens bedste apps – Del 18

WahlSwiper

Choice Swiper
Fire af de 35 spørgsmål, der skal besvares i WahlSwiper (Foto: App Store / Montage: Gronau)

Europa-valgene i 2019 finder sted den 23. til 26. maj 2019 i Den Europæiske Unions medlemsstater. I Tyskland vælges den 26. maj. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal tage dit kors, kan du spørge den kendte Wahl-O-Mat fra fredag ​​den 3. maj. Med WahlSwiper er en anden app klar til at gøre valgbeslutningen lettere.

“Tør, tør, vælg”: Selv appens motto er baseret på Tinder-princippet. Du stryger Tinder-lignende gennem de givne udsagn og svarer dem med “ja” eller “nej”. For “Nej” tørres til venstre, for “Ja” til højre. Hvis du ikke kan lide fejen, kan du også besvare spørgsmålet via knapperne “Ja” og “Nej”.

I slutningen af ​​spørgeskemaet viser appen, hvilket parti der ofte er sammenfaldende med din politiske mening.

Hvis du kan lide WahlSwiper og bor i det nordlige Tyskland, kan du også tage testen til Bremen-statsvalget. Dette finder også sted den 26. maj.

pris: gratis

Download link til iOS / Download link til Android

Lyrebird

Lyrebird
Lyrebird er helt afhængig af kunstig intelligens (Foto: Websted)

Denne app er endnu ikke tilgængelig i appbutikkerne, men du kan stadig anvende den på din smartphone eller tablet: Lyrebird.ai giver dig mulighed for at oprette din egen stemmeavatar. Kunstig intelligens gør det muligt.

Opstarten finansieres af anerkendte investorer som Andreessen Horowitz eller Y Combinator. Det blev kendt med den perfekte efterligning af Donald Trumps stemme ved hjælp af AI.

Med programmet kan du (for din virksomhed f.eks.) Udvikle din egen intelligente stemme, der lyder som din egen stemme, så du adskiller dig fra rivalerne. Din vokalavatar er da unik. Det kan også implementeres via en grænseflade i egne (firma) apps.

Til Lyrebird-portalen

Angry Birds AR – Isle of Pigs

Angry Birds Ar Isle Of Pigs
Fugle og grise midt i stuen: Gudskelov (Foto: Rovio)

Fra AI til AR: Denne tendens er også ankommet i apps. Programmer, du f.eks. Kan bruge til at placere AR-møbler i dit hjem, har eksisteret i et stykke tid. Fra nu af kan du skyde fugle og svin i augmented reality på dit køkkenbord eller i din stue.

Lyder som Angry Birds? Er vrede fugle. Franchisen kan bare ikke narre, og med “Angry Birds AR – Isle of Pigs” gør det igen et nyt forsøg på at begejstre masserne.

Det kunne lykkes. Den app, der blev annonceret på Apple Keynote, er iOS-eksklusiv og bringer med sig 40 niveauer, der tager imod det velkendte Angry Birds-spil: grise og komplekse tårnkonstruktioner, som du bruger med et fuglebånd af ego. Perspektiv, der projiceres i dit eget hjem, skal nedskydes. Jo hurtigere alt kollapser, jo flere point og stjerner når du.

Det eneste svage punkt: I den gratis app er der altid reklamer mellem niveauerne.

Download link til iOS

Planoly

Influencere og dem, der vil være, skal altid planlægge et par dage eller endda uger i forvejen: Planoly er det rigtige værktøj. Den app, som stillinger endda kan placeres på tidsplanen måneder i forvejen for permanent og systemisk at fodre foderet, har modtaget en opdatering i de sidste par dage. En yderligere grund til at minde Instagramer igen om applikationen.

Ud over autostationer har Planoly også adskillige funktioner, som permanente Instagramer ikke vil gå glip af efter kort tid. Inklusive upload af flere gps-video-gif, en klar postkalender eller oprettelse af gentagne hashtag-grupper.

Betingelserne er fair. Upload af op til 30 fotos om måneden til en Instagram-konto er gratis. Statistikker er gratis tilgængelige. Hvis du vil uploade ubegrænsede fotos, kan du vælge mellem to betalingsplaner: omkring $ 80 om året eller afhængige $ 180 hver 12. måned. Appen kan testes i starten med den gratis plan først risikofri.

pris: Grundlæggende version gratis

Download link til iOS/ Download link til Android

Også interessant: Ugens bedste apps – Del 17

Har du opdaget en god app eller endda udviklet en interessant app? Send så venligst vores forfatterinfo til [email protected]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *