TechDaily: Google viser Pixel 4 – med iPhone-pukkel

Google viser Pixel 4 – med iPhone-pukkel

Farvel hemmeligholdelse: Efter at flere lækager er dukket op i de seneste dage til Googles næste top-smartphone Pixel 4, er den amerikanske gruppe gået overraskende på offensiven. Google sendte nu det første officielle foto af Pixel 4 på Twitter med et blink: “Det ser ud til, at du er interesseret, så lad os gå, men vent, indtil du ser, hvad det kan gøre. # Pixel4.” Billedet bekræfter de nylige rygter om, at selv den næste pixel modtager et tredobbelt kamera med en firkantet pukkel på bagsiden, da det allerede er forventet / frygtet for iPhone 11.

“Google og Apple indleder en æra med grimme firkantede mobiltelefonkameraer,” konkluderer The Verge. Hvorfor viser Google allerede en smartphone, som forventes i oktober? CNET spekulerer af tre grunde: “Google kan vise, at den ikke har kopieret iPhone 11.” Og: “Pixel 4 kommer måske tidligere end i oktober.” Og: “Google ved, at hemmeligholdelse ikke fungerer alligevel.” Stadig hemmelig er de andre tekniske detaljer i Pixel 4 – som kan kontrolleres med en ny teknik kaldet “soloer” angiveligt berøringsfri ved hånd- og fingerbevægelser.

Amazon kaprer grundloven

Med sin “grundlæggende lov som magasin” har den initiativrige Hamburg-medievirksomhed Oliver Wurm landet et kup – og har givet sig et navn i den politiske kultur i Tyskland. Overraskelsesuccesen har nu kaldt imitatorer på scenen. Hos Amazon er der nu en billig version under den samme titel “The Basic Law as a magazine” og med den samme underrubrik “Menneskenes værdighed er ukrenkelig” i tilbudet – stort set uden grafisk design, og uden de mange detaljer, såsom fotos af Alexander Gerst fra Rum, som bidrog til succes med “ormforfatningen”.

Amazon har trykt selve ideen uønsket (“Printed in Poland by Amazon Fulfillment”) og placeret den direkte i miljøet og som et alternativ til originalen. På Facebook fortæller en vred Oliver Wurm historien om den kaprede forfatning. Hans tilhængere tilføjer yderligere detaljer i kommentarerne og ved: ”Faktisk har kopiarbejdet været en vigtig del af Amazon i nogen tid.” Hvorvidt den amerikanske gruppe har indledt dublingen selv eller udskriver bogen kun på vegne af tredjepart, er hidtil uklart. , Alene placeringen direkte i det originale miljø giver kun én konklusion: Er det stadig, Amazon?

Fortnite-selskab køber social media-app Houseparty

Lige siden sidste januar taler Ellen DeGeneres og sangerinnen Christina Aguilera spillede live på tv med “Houseparty”, betragtes videoklip-appen som et af de hotteste programmer blandt amerikanske teenagere. Nu har blandingen af ​​TikTok, Chatroulette, Snapchat og FaceTime en ny ejer: Epic Games, opfinder af dubbingen “Fortnite Battle Royale”, har overtaget Houseparty. Appen tillader live videochats for to til otte personer med lukkede værelser på anmodning for at give sikkerhed for forfølgere og ubudne publikum.

Efter også chatten og den fælles afhængighed med Fortnite er en af ​​prioriteterne, kunne de to apps komplementere hinanden perfekt i fremtiden. Houseparty-videochats lige i “Fortnite Battle Royale” eller en separat Fortnite-kanal på Houseparty – det vil yderligere sløre grænserne mellem spil og sociale medier, spekulerer Gizmodo. Ifølge Houseparty-blogindlægget skal appen forblive uafhængig i øjeblikket. På lang sigt, men en Fortnite Houseparty Mashup forventes, en slags “Fortniteparty”.

Over skyerne: Hamburger drone starter

Om spiser
Hurtigere mad: Uber-dronerne skal reducere leveringstiden for burgere og fries til en tredjedel (Foto: Uber)

Navnet “Uber” passer perfekt ind i dette projekt: over deres kunders hoveder har den amerikanske taxajagt til hensigt at levere fastfood med droner. Ifølge Uber er leveringstiden for hans madtjeneste “Uber Eats” inden for en radius på 2,4 kilometer fra de nuværende 21 minutter med bil eller cykelkurer til syv minutter falder – så kun mere end en tredjedel af ventetiden. En første test med nyudviklede droner fra Hamborg, der holder fødevarer varme selv under flyvning, er planlagt i år i San Diego, ifølge Bloomberg.

Uber antager, at madtrusler vil være så almindelige om ti år, at fastfood-forretninger vil fokusere på hele deres logistik. Dronerne skal ikke levere mad direkte til kundens hjem – blandt andet McDonald’s – men placere den på sikre steder tæt på kunden. Derfra overtager leverandører derefter de sidste par meter. Disse sikre steder kunne også omfatte tagene på Uber-køretøjer – som genkender droner ved hjælp af QR-koder på taget. Leveringsprisen på i øjeblikket $ 8,50 i San Diego bør forblive uændret, selv med den nye teknologi.

USB 4 kommer i 2020

USB4
En forbindelse under dette nummer: USB 4 nærmer sig (Foto: USB Promoter Group)

Mangfoldigheden af ​​forskellige USB-porte øges fortsat. Efter USB 3.2 og USB-C følger USB 4 i slutningen af ​​2020. Dette er blevet annonceret af standard USB Promoter Group. Ifølge Anandtech bruger USB 4 det samme stik som det aktuelle USB-C – men leverer konstante overførselshastigheder på 40 gigabits pr. Sekund. Nuværende USB-C-porte er imidlertid normalt kun 20 Gbit / s, nogle gange falder hastigheden til kun 5 til 10 Gbit / s. De nye porte er kompatible med USB-C, USB 3.2, Thunderbolt 3 og endda med den 2002 introducerede USB 2. De endelige specifikationer for den fremtidige USB-standard afsluttes i sommer.

Enden på LEAD: The Smash Bros. Ultimate Museum

Nintendos “Super Smash Bros. Ultimate” til konsolomskifteren er et af de mest populære videospil i de senere år og nyder nu kultstatus. Grafiker Jorge Marme har nu generet – og tegnet hver eneste karakter af spillet i sin helt egen stil. Det featured Smash Bros.-museum er åbnet på Instagram.

Forresten: TechDaily er også tilgængelig som et nyhedsbrev og som en færdighed (“Alexa, open LEAD digital Tech”).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *