TechDaily: Efter to dage – Apple benådede Facebook

Efter to dage: Apple benådede Facebook

Fb ligesom
Mark Zuckerberg kan lide det. Apple har benådt Facebook (Foto: 123rf.de)

Benådningen kom hurtigere end forventet. Efter næsten to dage har Apple ophævet Facebook-forbuddet. Zuckerberg-netværksudviklerne kan nu vende tilbage til deres interne iOS-apps, som Apple havde blokeret efter de nylige spionager og teenagerspioneringer. Ifølge TechCrunch brød et kaos ud på Facebook-kontorer. Test og fejlrettelser til apps var ikke længere muligt. Og selv den interne kantine-menu eller busstidsplanen kunne ikke startes i mellemtiden. Efter at Google havde opdaget en meget lignende spioneringsapp, havde Apple også låst udviklerappserne der. Her lader Apple imidlertid kun korte muskler – og løftede trylleformalet efter en undskyldning fra Google efter fire timer igen.

WhatsApp: Fra i dag er reklamer i det

Hvad er app-annoncering
Oh! WhatsApp bør se flere og flere annoncer i fremtiden (Foto: 123rf.de)

Fra i dag kunne Tysklands foretrukne app vise annoncer – i det mindste teoretisk. For den 1. februar udløber en aftale med WhatsApp-grundlæggerne Jan Koum og Brian Acton. Det blev lukket, da Facebook købte Messenger for 19 milliarder dollars i 2014. Som følge heraf fik WhatsApp ikke lov til at tjene med fortjeneste. Efter at grundlæggerne forlod Facebook, slutter denne aftale, siger iTopnews. WhatsApp har nu lov til at vise annoncer fra nu af – men ikke direkte i nyheds- og chathistorisk miljø, men kun i det område, hvor statusmeddelelser vises.

Mario Kart ikke i tid ved slutningen

Mario Kart
Kart driver Mario er en blikkenslager af erhverv – og er ikke helt til tiden (Foto: Nintendo)

Årets mest forventede spil-app er forsinket: I begyndelsen af ​​2018 havde Nintendo annonceret en mobil version af sin superhit “Mario Kart” til iOS og Android i februar i år (praktisk taget nu). Denne dato kan ikke længere holdes. Ifølge en lille note i Nintendos seneste kvartalsrapport, er ankomsten af ​​Mario Kart forsinket indtil sommeren 2019, ifølge 9to5Mac. Således forbliver Nintendo tro mod filosofien til Mario opfinderen Shigeru Miyamoto: “Et forsinket spil kan være gode nyheder, men et hastigt frigivet spil vil aldrig være godt.” Der er en dobbelt trøst for Mario fans: I den tidlige sommer har Nintendo annonceret en app-version af piller-tetrisen “Dr. Mario”. Og ifølge det japanske forretningsdokument Nikkei arbejder Nintendo på en mindre, billigere version af sin switch konsol, som kunne frigives i 2019.

Ekstra bred – nu som en skærm

Extrabreit
Passer knap nok i bredden på 960 pixel, som vi har til dette billede til rådighed – den nye Dell-skærm (foto: Dell)

Dell har præsenteret den sandsynligvis bredeste pc-skærm gennem alle tider. Den ultrabrede UltraSharp U4919DW er 49 tommer (1,24 meter) i størrelse og har en QHD-opløsning på 5120 x 1440 pixels. Det ekstreme sideforhold på 32: 9 betyder, at brugerne kan se to 16: 9-billeder side om side. Den ekstra brede skærm er at have de 1.650 euro, der allerede er i Tyskland.

Fortnite fejrer Super Bowl

Fortnite Sb
Fodboldfinale – og Fortnite er på National American Eggs Day (Foto: Epic Games)

USA er i Super Bowl-feber – og Fortnite-producenten Epic Games fejrer med. Til den sidste kamp mellem Los Angeles Rams og New England Patriots om natten på mandag, er trøjerne fra de to finalister i Fortnite allerede tilgængelige fra lørdag. Derudover er der den specielle spiltilstand “NFL Rumble”, USA Today. Tip til alle Fortnite- og fodboldfans: Pleasant Park på Fortnite Island er det store Super Bowl-hangout denne weekend. Derudover ønsker Epic at holde en koncert med en DJ kaldet Marshmello til finalen. #GoRams

Enden på LEAD: de AirPods, der ikke går tabt

Hvorfor sælger Apples AirPods som hotcakes? Fordi ejerne altid skal købe erstatning for mistede ørepropper! Rigtigt, ikke helt, men AirPods kan lide at glide ud af øret. Assisterende advokat Gabrielle Reilly (22) fra Virgina fandt en smart løsning på dette – eller rettere imod det. Så dagens kvindelige Apple-nørde bærer sine AirPods.

Forresten: TechDaily er også tilgængelig som et nyhedsbrev og som en færdighed (“Alexa, open LEAD digital Tech”).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *