Bedste apps 2019 – del 4

ReplacePlastic

Udskift plastik fotokredit Udskiftplastisk De
Foto: ReplacePlastic

Mere opdateret end nogensinde: Appen fra foreningen “Kyst mod plast” giver forbrugerne et vigtigt redskab i lyset af truende miljøskader. Enhver, der igen finder et af de overdrevent plastikindpakket produkter i supermarkedet, kan aktivere applikationens stregkodescanner. Programmet udsender derefter produkt og producent baseret på dens store database – og gør det muligt at skrive en protestbesked til producenten direkte fra appen, så det tilbyder miljøvenlig alternativ emballage i supermarkeder.

Matching af appen, der er hjemmesiden erstatteplastic.de. Det viser, hvor mange mails der allerede er sendt til producenterne. En forudsætning for meddelelsen til et firma er, at mindst tyve brugere har kritiseret det samme produkt. Nogle udbydere har allerede reageret på kundernes markedsstyrke. Flere virksomheder har allerede ændret deres produktionsproces på grund af forbrugerkritik via ReplacePlastic. Protest agerer for at undgå unødvendigt plastaffald i fremtiden i bedste fald eller i det mindste reducere markant.

pris: Gratis til iOS og Android

Kirken App

Kirke-app
Foto: Churches App

I sidste uge præsenterede Den Evangeliske Kirke endnu en gang sin “kirke-app” ved en speciel begivenhed som et vigtigt skridt i retning af at åbne kirken for unge mennesker, især mellem 18 og 35 år. Ansøgningen har eksisteret i nogen tid, men indtil videre har den flyvet under radaren. EKD-appen giver et godt overblik over kirker i området, inklusive tilbedelsestider og generelle åbningstider.

Særligt vellykket er lydture gennem udvalgte kirker. Videoer og plantegninger er også tilgængelige. Over tid tilføjes flere og flere kirker til appen. EKD ønsker at bidrage med sin egen optagelse med appen til, at unge ikke fjerner sig endnu mere fra kirken. Kirken er afhængig af “digital profil og koncentration”. Ifølge EKD-rådsformand Heinrich Bedford-Strohm siges den 2.000 år gamle meddelelse at være “et vidunderligt livsgrundlag”.

pris: Gratis til iOS og Android

ARD

Ard
Foto: ARD

For allerede et halvt år siden annoncerede ARD sin nye mediebibliotek-app, den er netop dukket op. Især udseendet er blevet mere moderne. Ud over de klassiske funktioner i et mediebibliotek (hente allerede kørende programmer på lineært tv) giver applikationen dig mulighed for at se alle live-streams fra ARD-institutionerne. I mellemtiden kan du også spole tilbage og spole tilbage i små trin.

Mindre underholdende: Enhver, der har oprettet indkøbslister i den forrige version, kan ikke acceptere dem i den nye version. Supporten til den allerede tilgængelige iPad Pro mangler stadig. Selv på Apple TV koblet det nogle gange. Chromecast-brug forårsager også i øjeblikket tekniske fejlmeddelelser. Selve det nye look er et spørgsmål om smag, praktisk talt er brugen af ​​mediebibliotek-appen alligevel bunden.

pris: Gratis til iOS og Android

Oddmar

Oddmar
Foto: Oddmar

Eksperterne på verdens største spilleportal Touch Arcade har udnævnt “Oddmar” som den bedste spil-app 2018. Med rette. Ulempe hidtil: Spillet var kun tilgængeligt til iOS. Men i øjeblikket er dette ændret: Nu kan du downloade det håndtegnede spil til Android-enheder.

Endnu en grund til at udtrykke endnu en anbefaling om download: I midten af ​​historien er en udkastet Viking, der møder fjender af alle slags kalibre i 24 større niveauer: zombier, glupsk planter og selvfølgelig bossmodstandere. Som en gratis bonus får brugere af iOS-enheder en sjov iMessage-sticker-pakke på toppen.

pris: $ 5,49 til iOS / gratis med køb i appen til Android

Tilpas radio

I slutningen af ​​dagens udgave skal du snøre sportsskoene nu. Spotify, Apple Music eller Deezer tilbyder et fantastisk valg af sang. Imidlertid kan de, der udøver sport regelmæssigt – udendørs eller i motionscenteret – motivere sig endnu mere med de rigtige slag pr. Minut. Fit Radio ønsker at komme væk fra mainstream workout-spillelister fra de velkendte udbydere og har udviklet en applikation til alle atleter, der finder ny motivation gennem ny musik.

Programmet har en række DJ-mix træningskanaler og giver dig mulighed for at justere beats per minut til hastigheden på dit løb eller din træning. Appen kræver et login via mail eller Facebook. De første 30 dage er alle funktioner gratis. Hvem vil derefter konstant bruge alle Pro-funktioner, så betaler hvert kvartal € 27,99 for det store arkiv med træningsblandinger. Enhver, der er klar over inden for de 30 dage, men at han også klarer sig godt med Spotify & Co., bør bestemt annullere inden udgangen af ​​de 30 testdage. Ellers forfalder den første abonnementsrate.

pris: Grundlæggende version gratis til iOS og Android, abonnement € 27,99 hver tredje måned

Også interessant: De bedste apps 2019 – Del 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *