Rackspace: ind i fremtiden med multi-skyen

LEAD: Mr. Bunting, siden du startede som en CMO i Rackspace, har virksomheden gennemgået en dybtgående ændring i strategi. Hvorfor var tiden moden, og hvordan blev den praktisk implementeret?

Mark Bunting: I samarbejde med virksomheder i overgang er vi i en løbende proces med at indføre nye teknologier og udvikle nye kapaciteter. Da så meget skifter til skyen i dag, har vi selv også gennemgået en hurtig forandringsproces.

Det strategiske fokus på skyen har fået os til at flytte vores virksomhed og dermed også udvikle et opdateret brand. Teknologi ændrer sig konstant, og det samme gør Rackspace.

LEAD: Hvad ønskede du at udtrykke med den ændrede påstand “Fanatisk oplevelse”?

Bunting: Rackspace har en 20-årig historie med fanatisk støtte. Når kunder står overfor udfordringer eller har brug for nye løsninger, er vi som Rackspace-personale der for at løse problemet med det samme. Vi har været meget stolte af dette ry i to årtier – og er det stadig.

udstilling

Nu fortsætter vi med at udvikle sig fra kundeservice ud over support til ethvert område af kundebehandling, fra salg til regnskab til service og mere, for at give vores kunder en ægte “fanatisk oplevelse” i enhver forstand.

LEAD: Hvad er idéen bag det nye logo?

Bunting: Vores nye, udvidede fokus er nu på en professionel, serviceorienteret multi-cloud-tilgang. Når kunderne begynder at flytte arbejdsbyrder fra datacenteret til skyen, står de over for et helt spektrum af muligheder og overvejelser.

I det væsentlige handler det om at forstå, hvordan skiftet til skyen eller en anden måde at digital transformation kan se ud, og hvad der er rigtigt for kunden. Det nye logo afspejler det. Den røde ovenfor repræsenterer Rackspace’s tradition og historie; det har været vores kernefarve i 20 år og står derfor også for vores rødder i datacentret. Det blå står for skyen. Gradienten imellem afspejler rejsen med vores skød i skyen og alle de muligheder Rackspace tilbyder til at møde og støtte dem på deres rejse.

LEAD: Hvad præcist gjorde du?

Bunting: På vores hjemmeside kan du for eksempel nu se billeder, der drejer sig om en bestemt livsstil og vise mennesker, der i øjeblikket gør noget. Vores brand-slogan er “Så du kan være god!”. Han udtrykker, at vi er kunderne i centrum for alt, hvad vi gør.

Vi står bag kulisserne for deres succes. Derfor ser du mennesker og vores logo bag dem på billederne – i baggrunden og som support. I det væsentlige taler vi ikke om teknologi eller de værktøjer, vi tilbyder. Tværtimod begynder og slutter alt altid med vores kunders behov – hvilken merværdi har de brug for for at få succes i deres job?

LEAD: Hvilke afdelinger skal være involveret i en omlægning, og hvordan man kan gøre medarbejderne bange for forandring?

Bunting: Forandring er altid svært. Især hvis du, som i vores tilfælde, har en så rig kultur. Du skal være meget forsigtig og sørge for, at du forstår implikationerne og implikationerne ved at omdirigere og omorientere kulturen og de mennesker, der skal udføre denne mission. Selvfølgelig har du brug for godkendelse og opbakning fra administrerende direktør. Men uden for marketingteamet skal HR-teamet, Chief People Officer og alle mennesker, der er involveret i en virksomheds menneskelige ressourcer og kultur, være involveret i processen.

FØR: I hvilket omfang kan og skal strategierne for omdannelse gå hånd i hånd med arbejdsgivermærke?

Bunting: Det er uadskilleligt. For eksempel er vi meget stolte over, at Rackspace-mærket er bedst kendt i USA for velgørenhed og socialt engagement. Vi bliver konsekvent valgt blandt de bedste arbejdsgivere, hvilket skaber integritet. Vi lægger også meget vægt på integration, som jeg synes er utrolig vigtig. Omlægning og branding af arbejdsgivere er en og samme ting.

LED: Hvilke fejl har du ofte observeret under omlægningen, og hvordan kan du undgå dem?

Bunting: Efter min erfaring fungerer det bedst, hvis grundlaget for det nye branding er meget tæt knyttet til strategien. Når bestyrelsen, deres administrerende direktør, deres bestyrelse arbejder sammen om den strategiske retning, er det vigtigt, at brandjusteringen er fuldt sammenvævet med strategien og visionen bag den.

Dette kan være en stor udfordring, for her er ofte meget stærke meninger sammenstød, og mange kokke kan ødelægge grød. I et halvt år overvejede vi, hvordan vores virksomhed sammenlignes med konkurrencen og hvilket territorium der er på markedet, som Rackspace kan besætte af sig selv. Dette omfattede dog andre overvejelser – såsom sprog og farver. Dette kræver meget forskning og undervurderes ofte.

LEAD: Hvilket firma eller hvad vil du kalde en pioner inden for digital transformation?

Bunting: Jeg tror, ​​når det kommer til pionerer, er det næsten umuligt ikke at tale om Apple og Steve Jobs. Da Steve Jobs startede, var der ingen computerforretning. Han havde også forbandelsen og velsignelsen for at opbygge et marked fra bunden. Han måtte først overbevise folk og få dem til at forstå, hvorfor og hvorfor de har brug for en computer, og hvad de kan gøre med den.

Generelt snakker vi for meget om teknologi på teknologiområdet, om de værktøjer, vi tilbyder, og vi bruger ikke nok tid på at kommunikere, hvilke reelle fordele de bringer for mennesker. Ingen har nogensinde forstået det bedre end Apple. Når jeg tænker på teknologimarkedsføring og branding, er Apple mil foran alle andre.

LEAD: Du er også bekendt med opstartsscenen. Hvad kan og skal SMV’er lære af startups?

Bunting: Startups har ikke luksus af tid eller ressourcer. Det betyder et helt andet ansvar og pres, der fremmer innovation. Hvad vi kan lære af nystartede virksomheder er påskønnelse af innovation, dens smidighed og hastighed. Selvfølgelig kan man ikke styre 6.500 mennesker i en anden retning så hurtigt som fem eller seks, men smidighed er den vigtigste ting.

BEGRUNDELSE: Hvilken teknologi vil efter din mening blive mere og mere vigtig?

Bunting: For mig er dette foruden Internettet af Ting absolut en augmented reality (AR). Det er en del af vores overlevelsesmekanisme at indhente relevant information hurtigere og hurtigere. Med AR behøver jeg ikke at spilde min tid på at sidde foran en skærm eller stirre på min telefon og indtaste data med fingrene. Dette er alt for langsomt. AR på den anden side lover, at jeg har praktisk taget ubegrænset viden med at sætte briller på.

LEAD: Hvordan vil verden ændre sig?

Bunting: Jeg forudsiger, at smartphonen vil være ude af drift i 2022 eller 2023. Derefter omdefinerer AR-brillerne medielandskabet. For eksempel: Jeg kører gennem Tennessee i bilen, passerer et vartegn fra borgerkrig og siger: ”Fortæl mig noget om dette landemærke, jeg lige har passeret.” Så får jeg øjeblikkeligt indhold og information og kan få billeder eller videoer Watch. At have dine hænder fri er bare utroligt. Det giver så mange muligheder.

Hvis min printer er ødelagt om et par år, er der ingen, der behøver at komme ind i en bil og køre rundt. Jeg tager på mine briller og ser på hvad jeg skal gøre for at fjerne papirstop eller udskifte blækpatronen. Deri ligger fremtiden. Især når det kombineres med maskinlæring og AI.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *