TechTäglich: Google gør mobile sider til søgestandarden

Google gør mobile sider til søgestandarden

Google-søgning
Google Search efterlader Internettet kridt og fokuserer mere end nogensinde på mobilwebsteder (foto: 123rf.com)

Siden slutningen af ​​2018 er mere end halvdelen af ​​Googles søgeresultater kommet fra mobile websteder. I fremtiden bliver dette krav en “kun mobil”. Som det amerikanske selskab annoncerede nu, indekserer dets software fra 1. juli 2019 for nye domæner som standard, de mobile versioner af webstederne. De tjener derefter som grundlag for søgeresultaterne, til Googles analyse af sidestrukturen og til visning af uddrag af webstedet i Google-søgningen. Sidens desktopvarianter spiller derefter kun en mindre rolle. Konklusion af SlashGear: “Skrivebordet er fra nu af kun anden klasse.”

Ifølge Google forventes ændringen at give bedre og mere relevante søgeresultater til kunder, der især har brugt mobile enheder. Websteder med nye domæner, der ikke tilbyder optimerede mobilversioner, vil sandsynligvis halte bagefter i fremtiden. Når Google som forventet gør mobilsøgning til standarden for alle websteder, ved vi ikke endnu. En test på, om et websted til mobiloptimeret tilbyder Google her.

Ny iPod touch med processor fra iPhone 7

I Pod Touch 2019
Ny, men ikke ny – den fornyede iPod touch (Foto: Apple)

Apple har opdateret iPod touch. IPhone uden en telefon, der sidst kun førte til en skyggefuld eksistens, får A10-fusionsprocessoren og med 256 GB en ny hukommelsesstørrelse. A10 muliggør for første gang den touch augmented reality og FaceTime-gruppeopkald. I forkant med teknologien er den billigste iOS-enhed, men stadig ikke. Mens den sidste version havde A8-chippen fra 2014, har den nye iPod touch mindst arbejdet sig op til A10 fra 2016, som den var og bruges også i iPhone 7.

Desuden er designet med 4 tommer og hjemmeknap stadig iPhone 5S fra år 2013. Cult of Mac skriver: “Apple bringer den hurtigste iPod touch indtil videre – men vi er alt for velkendte.” Som en enhedsniveau for alle, der vil bruge iOS-apps, men næppe eller ikke længere ringer klassisk og ikke ønsker en datakontrakt, er det nye touch men værd at kigge på. Fordi WhatsApp inklusive stemmekald eller Facebook Messenger han altid mestrer. Og med Apples nye game flat rate Arcade, kan berøringen blive et praktisk alternativ til Nintendo Switch fra efteråret og frem som en minikonsol. Priserne: 229 euro for 32 GB, 339 euro for 128 GB og 449 euro for 256 GB.

Huawei Android: Er det allerede i juni?

Huawei Hong Meng
HongMeng – dette er navnet på Android-erstatningen fra Huawei (Foto: AndroidCentral)

Der er forvirring omkring Huaweis Android-udskiftning, som kineserne udvikler under navnet HongMeng. AndroidCentral annoncerede i går, at det nye operativsystem vil blive frigivet i juni, kører på smartphones, tablets, ure, computere, tv’er og mere. Huawei benægtede starten, hvilket var overraskende tidligt, men erkendte, at HongMeng kunne lancere i Kina ved udgangen af ​​2019 og derefter internationalt i 2020. Hvorvidt dette kun er en pligtopfyldende benægtelse er ikke klart.

Ifølge AndroidCentral siges Huawei OS at være operationelt siden januar 2018, efter at det havde forberedt kineserne på en mulig Google-boykot. Huawei-manager Alaa Elshimy forklarer, hvorfor det ikke startede så langt: “Vi ønskede ikke at frigive operativsystemet, så længe vi havde et stærkt forhold til Google, som vi ikke ønskede at ødelægge, men nu gør vi det næste måned.” Et fungerende operativsystem skal stadig være Huaweis mindste problem. Den meget større byggeplads er apps, for uden Android-apps ville HongMeng ikke have nogen chance. Mulig løsning: Ifølge Manager Elshimy skal alle Android-apps arbejde med det nye operativsystem. De blev derefter indlæst via Huawei AppGallery – svarende til hvordan Amazon håndterer det på sine Fire-tabletter. Her er appvalget meget begrænset og ofte forældet.

MacKenzie Bezos donerer halvdelen af ​​hendes aktiver

Mac Kenzie Bezos
“Jeg har et uhensigtsmæssigt højt beløb at dele,” forklarer MacKenzie Bezos – og handler (Foto: The Giving Pledge)

Den fjerde rigeste kvinde i verden er snart kun halvdelen så rig – men udfylder sin Karma-konto på magtfulde. MacKenzie Bezos, nyskilt kone af Amazon-grunderen Jeff Bezos og nybagt milliardær, donerer halvdelen af ​​hendes formue på 36,6 milliarder dollars til velgørenhed. Som 49-åringen nu annoncerede i et åbent brev, samarbejder hun med initiativet “The Giving Pledge” af Bill og Melinda Gates og Warren Buffett, som beder de rigeste mennesker i verden om at donere store dele af deres aktiver ,

“Jeg har et overdrevent beløb at dele,” forklarer MacKenzie Bezos hendes meget prisværdige plan. Og hun tilføjer: “Min tilgang til velgørenhed vil være betænksom og vil kræve meget tid og arbejde, men jeg vil gøre dette, indtil pengeskabet er tomt.” Ex-mand Jeff Bezos, den rigeste mand i verden, hilser i en tweet generøsiteten af ​​sin ekskone: “MacKenzie vil gøre et godt stykke arbejde, og jeg er stolt af hende, hendes brev er smukt, lad os gå, MacKenzie!”

IntelliMouse er tilbage – med hale

Fru Intelli Mouse
Her kommer musen – til glæde for spillere igen med USB-hale (Foto: Microsoft)

For 20 år siden opfandt Microsoft computermusen med sin IntelliMouse Explorer. Et kamera i stedet for en lille kugle på undersiden muliggjorde en meget mere præcis kontrol af computeren. Siden da er der kommet mange nye mus. Men så enkel og praktisk som originalen er næppe en af ​​efterfølgerne. Derfor bringer Microsoft ifølge Gizmodo IntelliMouse Explorer tilbage til markedet (næsten) uændret. Prisen i Tyskland bør være omkring 70 euro.

De fleste ændringer – ud over hurtigere bevægelsesdetektion – er kosmetiske: overfladen på siderne er struktureret for bedre greb, der er musen i sølv eller hvid, og farven på LED-lyset kan vælges. Selv det klassiske USB-kabel er tilbageholdt. Intet spor af Bluetooth – meget til glæde for spillere, der sætter pris på de forsinkelsesfrie kabelmus. Brugere behøver ikke være bange for, at deres muses batteri svigter i det afgørende øjeblik. Og de sparer sig selv for genopladningen, som sker hos kendte konkurrenter (Hello Apple!) I al alvor i musens bund. Det kan ikke bruges under opladningsprocessen.

Slutningen på LEAD: Twitter leder efter boss Twitterer

Tweeter i chef
Her skriver chefen! Twitter har et drømmejob at tilgive (Foto: Twitter)

“Twitter-ledelsen har ingen idé om, hvordan dens brugere virkelig tikker.” CEO Jack Dorsey og hans ledere er nødt til at lytte til denne irettesættelse igen og igen. Twitter Inc. reagerer nu – og leder efter en “Tweeter in Chief” ved stillingsopslag. Chefen-Twittereren og ejeren af ​​det nye drømmejob skal passe kontoen @twitter, “indstille tonen, hvem vi er, og hvad vi gør, og tale med folk på Twitter.” Vi skal have en paus i morgen, skrive en ansøgning og vende tilbage fredag ​​- undtagen når vi allerede laver “Tweeter in Chief” -karrierer.

Forresten: TechDaily er også tilgængelig som et nyhedsbrev og som en færdighed (“Alexa, open LEAD digital Tech”).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *