Hvad gør … en e-handelshandler

Position: praktikant som e-handelshandler

Navn: Carl Müller

Alder: 20

Virksomhed: 43 og en halv

Hvad laver du?

Jeg er hos 43einhalb, en sneakerforhandler med en stor onlinebutik, en læreplads som en købmand for e-handel, som er helt ny siden 2018. Online handel blomstrer, og der er et stort behov for fagfolk inden for e-handel. Da det nye træningsfag kom lige godt ud. Jeg får kendskab til 43 og en halv mange forskellige områder. I øjeblikket er jeg i IT-afdelingen og tager sig af datahåndteringen af ​​vores merchandise management system. For eksempel tager jeg af nye sko til onlinebutikken og giver information om materialer, farver og størrelser. Nogle gange hjælper jeg også på lageret eller håndterer ordrer. I løbet af træningen får jeg stadig et indblik i afdelingerne for indkøb, mediedesign og marketing. Inden for markedsføring er 43 Nehalb specielt spændende, at vi arbejder meget med historiefortælling, så fortæl historierne bag produkterne, de scene og spredes gennem vores kanaler. Ud over det praktiske arbejde i virksomheden besøger jeg erhvervsskolen i Bad Hersfeld ved at blokere lektioner.

udstilling

Hvordan kom du til denne opgave?

På jobannoncen til 43 og jeg blev opmærksom på Facebook. Efter et vellykket jobsamtale tiltrådte jeg min nye stilling som praktikant for e-handel i august. Da jeg allerede har afsluttet uddannelse som detailhandler i en stor forbrugerelektronikkæde, havde jeg de bedste betingelser. Online handel er simpelthen min ting snarere end klassisk detailhandel med permanent kundekontakt. Jeg går sjældent i butikker og bestiller næsten alt på internettet. Det digitale fokus på den nye træning er meget vigtigt for mig.

Beskriv et projekt, der virkelig imponerede dig.

For mine kolleger, der ikke er så fortrolige med streetwear, har jeg lavet en liste over alle de relevante modemagasiner til os. Denne liste er opdelt i kategorierne sneaker, tøj og ting, ligesom vores online shop 43einhalb.com er. Jeg har efterladt links til deres websteder og sociale mediekonti for hvert magasin. Dette projekt appellerede til mig, fordi jeg i min fritid brugte meget tid på sociale medieplatforme som Instagram og Facebook, så jeg vidste nøjagtigt, hvilke magasiner der er mest relevante i denne branche. Således var jeg i stand til at hjælpe mine kolleger med at finde ud af mere om de seneste nyheder fra vores produktsortiment.

Hvilken funktion hjælper dig mest i din daglige jobrutine? Hvorfor?

Både min nuværende erhvervserfaring og min tilhørsforhold til streetwear og sneakers hjælper mig med at mestre mine daglige opgaver. Det er også godt at vide af personlig erfaring, hvad der er vigtigt for slutkunden i online shopping. Det er simpelthen en god ting at være lidenskabelig med det, du gør, så i mit tilfælde er jeg meget interesseret i sneakers / streetwear / online handel / sociale mediekanaler … Jeg læser ofte store sneakerblogger og ser sneakers. tv på Youtube, fordi jeg bare nyder det.

Hvad er det vigtigste for dig ved dit job? Hvad er det sjoveste?

Det vigtigste for mig er at arbejde i et ungt og motiveret team. Jeg nyder uddannelsen mest, fordi jeg kan forvandle mine personlige interesser og lidenskaber til mit erhverv. Og at vide, at jeg som e-handelshandler vil have gode fremtidsudsigter, selvfølgelig, er også rart.

Mit job er uundværligt, fordi …

… fremtiden ligger i online handel. Mere end 50 procent af tyskerne køber regelmæssigt online. I mellemtiden har ikke kun store virksomheder onlinebutikker, men også mellemstore og små virksomheder. Det leder efter en masse uddannet personale, og det var på høje tid at begynde at træne for e-handelshandlere.

Hvis du ikke var en e-handelspraktikant, hvad ville du være?

Jeg har allerede afsluttet uddannelse som detailhandler og havde planlagt at gå på det 1-årige tekniske kollegium bagefter. Efter det tekniske college ville jeg have fundet et kursus i marketing meget interessant. Nu vil jeg først e-handelshandler og derefter se, hvordan det går. Jeg er stadig ung.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *