Hvad gør en service-designer?

Jobtitel: Service Designer

Navn: Olga Scupin

Alder: 33 år

Uddannelse: International Business Administration (Bachelor), European Media Science (Master), MBA (Instituto de Empresa)

Virksomhed: Fuxblau

Hvad laver du?

I vores servicesamfund tilbyder de fleste virksomheder tjenester, der gør livet lettere for deres kunder. Imidlertid kan man gang på gang bemærke, at mange tjenester passerer målgruppens faktiske ønsker og ideer. Vi servicedesignere forsøger at finde ud af vores kunders ønsker, forventninger og behov gennem brugerundersøgelser og test. Den opnåede indsigt integreres i designprocessen: en brugeroplevelse oprettes og visualiseres ved hjælp af designudkast og dummies. Dette hjælper på den ene side eksisterende virksomheder, der ønsker at forbedre deres service, på den anden side også nystartede virksomheder, der udvikler nye forretningsmodeller ved hjælp af konklusionerne.

Hvordan kom du til denne opgave?

Oprindeligt studerede jeg forretningsadministration og mediestudier. Efter at have arbejdet i en filmproduktion og opstart gik jeg på School of Design Thinking på Hasso Plattner Institute ud over jobbet. Derefter indså jeg, at jeg følte mig mest komfortabel ved grænsefladen mellem forretning og design. Der udvikler du noget nyt, arbejder med kreative metoder og forskellige tilgange i tværfaglige teams, og til sidst handler det altid om en idés rentabilitet og potentialet i dens realisering. For mig forbinder arbejdet så at sige “det bedste fra to verdener”. Sammen med andre kolleger grundlagde jeg Service Design Berlin og et par år senere med min forretningspartner Manuel Großmann agenturet Fuxblau, som vi har haft succes med i fem år.

udstilling

Hvilken funktion hjælper dig mest i din hverdag? Hvorfor?

Fleksibilitet og åbenhed er møtrikker og bolte. Vi prøver konstant nye ting, fordi det er, hvad innovation handler om. For dette skal man regelmæssigt forlade sin komfortzone. Jeg kan godt lide at holde et overblik, have et mål i tankerne og derefter se på, hvordan vi kan komme dertil i form af “learning by doing”. Jeg er en meget realistisk optimist og kan godt lide at lære. Jeg tror, ​​at det altid kræver lidt mod at starte en virksomhed og ansætte personale. Især i vores branche skal du vove at stille spørgsmålstegn ved eksisterende ting og prøve nye løsninger. Som Einstein har sagt, “Problemer kan aldrig løses med den samme tankegang, der skabte dem.” Vi tager det til hjertet.

Beskriv så klart som muligt et projekt, der især har imponeret dig.

Jeg er især begejstret for projekter, hvor kunder viser viljen til at ændre sig. Forandring betyder altid indsats. Så når du nærmer dig dem, spreder du byrden godt til alle involverede. Vi arbejder tværfagligt, der er emner inden for mobilitet, sundhedsvæsen, logistik eller den store fremstillingsindustri eller endda den offentlige sektor. For mig er industrien ikke den afgørende faktor, men den merværdi, der i sidste ende skabes sammen. I sidste ende handler det om at forme en bedre fremtid, både med hensyn til rentabilitet eller sikre en virksomheds fremtid, såvel som værdikæden for kunden og brugeren. Der er så meget plads til forbedringer og muligheder – det motiverer mig!

Hvad er vigtigst for dig i dit job? Hvad er det sjoveste?

For mig er mangfoldigheden især vigtig: Jeg lærer konstant nye ting og arbejder intensivt med emner, indtil jeg næsten er ekspert. At skabe noget nyt og se en lille idé på en post-it-note blive til noget virkelig er en vidunderlig følelse.

Mit job er uundværligt, fordi …

… fremtiden er ustoppelig, og vi bør gøre den aktiv og human. Du har brug for visioner, kreativitet, mod og udholdenhed. Servicedesignere bringer disse egenskaber til at hjælpe med at gøre tjenester mere brugervenlige og forbrugernes liv lettere.

Hvis du ikke var en service dsignerin, hvad ville du være?

Jeg ville hurtigere blive havbiolog, så tænkte jeg på lov eller en politisk karriere, og nu er jeg her. Jeg tror, ​​at hvis jeg ikke var en servicedesigner, ville jeg være en ranger i Østafrika. Jeg elsker ørkenen og prøver at rejse der så ofte som muligt. Utroligheden og den uberørte, smukke og på samme tid brutale natur har simpelthen gjort mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *