Hvad sker der … Chief Privacy Officer?

Jobtitel: Global Chief Privacy Officer

Navn: Cécile Georges

Uddannelse: Master of Science i informationsteknologi ved University of Poitiers (Frankrig 1992) og en advokateksamen i Paris (1994)

Virksomhed: ADP

Hvad er dine opgaver nøjagtigt?

I november 2016 påtog jeg mig rollen som Global Chief Privacy Officer (CPO) hos ADP, en af ​​de førende leverandører af human capital management-løsninger. Generelt forstår mit team og jeg os selv som en partner til forretningsenheder og afdelinger, når det kommer til spørgsmål om privatlivets fred og overholdelse, såvel som love og regler for personlige oplysninger.

Sammen med mit team rådgiver jeg alle afdelinger af ADP om implementering og streng overholdelse af databeskyttelseskrav. Det inkluderer også uddannelse af medarbejdere og sensibilisering af dem til håndtering af personoplysninger. Vi identificerer, analyserer og overvåger potentielle overholdelsesrisici og udvikler interne politikker og processer for at forhindre dem. Derudover har vi udviklet et databeskyttelsesprogram omkring EU DGSVO og vores bindende forretningsregler (BCR).

Hvordan kom du til denne opgave?

Efter at have bestået min juraeksamen i Paris, arbejdede jeg som advokat i fem år. I 1999 begyndte jeg at arbejde for ADP som senior advokat og opbyggede den juridiske afdeling i Frankrig. I betragtning af ADP ‘s forretning – og endda navnet (Automatisk databehandling) – vidste jeg, at data var et af de vigtigste aktiver for både virksomheden og dets kunder. Privatliv og privatliv Overholdelse har altid været en del af mit job. I 2006 overtog jeg stillingen som chef for juridisk for Europa og blev i 2011 udnævnt til chef for juridisk for International. Da ADP opererer i mere end 100 lande, tilbyder det også alsidige karriereveje og muligheden for at arbejde i udlandet. I 2014 flyttede jeg fra Paris til Singapore og hjalp ADP med at udvide til Asien-Stillehavsregionen. Jeg arbejder i øjeblikket i Roseland, New Jersey, på ADP-hovedkvarteret.

udstilling

Hvilken funktion hjælper dig mest i din hverdag, og hvorfor?

Afgørende for mit arbejde som Chief Privacy Officer er en meget god viden om virksomheden. Det er også vigtigt at opbygge relationer og partnerskaber i organisationen for at implementere vores compliance-program på tværs af virksomheden. I dette hurtige, dynamiske miljø skal du altid være fuldt informeret og i stand til at fortolke love korrekt og implementere dem i henhold til det forretningsområde, hvor virksomheden opererer. Professionalisme, integritet og god dømmekraft er også vigtig. Du skal altid være opmærksom på dit ansvar, fordi virksomheder stoler på dine råd og anbefalinger. Vores kunder stoler på os til at beskytte deres data.

Hvad er det vigtigste for dig ved dit job? Hvad er det sjoveste?

Digitalisering og globalisering, sociale medier og smartphones – mængden af ​​spredt data vokser hurtigt, og aldrig har det været så vigtigt og udfordrende at behandle på samme tid. Data kaldes “Guldet i det 21. århundrede”, og du er opmærksom på den indflydelse, dit arbejde har på virksomheden hver dag. Derudover er kommunikation med kolleger, de forskellige forretningsenheder og partnere virkelig sjovt. Hver dag er varieret og berigende: at forhandle, løse problemer eller dele viden med kolleger.

Beskriv et projekt, der især har imponeret dig.

Det mest spændende og omfattende projekt var bestemt gennemførelsen af ​​EU GDPR, der var gældende siden maj 2018. I det sidste halvandet år måtte mange forberedelser gennemføres, processer og systemer tilpasses og trænes personale. Det var vigtigt at sikre, at alle afdelinger i alle vores EU-filialer samarbejder for at sikre, at effektiv tidsstyring overholder fristen. Det krævede også meget empati og kommunikationsevner for at sikre, at vores medarbejdere såvel som vores kunder vidste, hvad de skulle gøre.

Mit job er uundværligt, fordi …?

Jeg vil hellere sige, at mit job er meget spændende, fordi overholdelse af privatlivsregler og -regler er centralt for vores forretning. Vores job er at hjælpe vores klienter med at opfylde deres egne forpligtelser. Manglende overholdelse af databeskyttelsesreglerne kan være meget dyre, da anvendelsen af ​​EU GDPR. Derudover risikerer virksomheder også en stor skade på deres image, når det bliver kendt, at de følsomme data fra kunder, ansatte og partnere ikke er blevet håndteret med tilstrækkelig omhu.

Teaserbild Ny

Minimal online eller teknisk entusiast?

Tinder erstatter linjen, Alexa sekretæren. Den digitale verden er længe siden blevet en med den virkelige verden. Men alle ønsker ikke at tro på virkeligheden. Hvor bevidst bevæger du dig i netværkslivet?

Gør testen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *