Hvad mobile marketingfolk bør vide om annoncebedrageri

Svig på digitale reklameplatforme, også kaldet Ad Fraud, er et verdensomspændende problem og har været i mange år. Hvad, der først og fremmest var desktop-browsere og websteder, er også et enormt problem for mobile enheder og apps. Hos Juster alene afviser vi dagligt tilskrivningen af ​​omkring en million appinstallationer til falske kilder.

De, der ikke forsvarer sig effektivt mod Ad Fraud, vil sandsynligvis være endnu mere tilbøjelige til at blive bytte for de forskellige typer svindel end de mærker, der aktivt beskytter deres budgetter mod at blive frataget reklamesvindel. Metoderne for svindlere bliver mere og mere sofistikerede fra dag til dag, hvilket gør problemet mere og mere komplekst.

Ad Fraud påfører budgetterne store skader, men det har også en negativ indvirkning på annoncekampagnernes strategiske beslutninger. Hvis du ser på Ad Fraud forvrængede datasæt, bruger du dit budget på kanaler, der ikke reklamerer for , Effekten er, at branding-effekten på banen og på samme tid kannibaliseret organisk vækst kannibaliseres.

Men de massive andele af annoncesvindel har en fordel: Medierne bliver i stigende grad dedikeret til dette emne og følsomme branchen for problemet.

udstilling

F.eks. Er der allerede afsløret større svigagtige aktiviteter i medierne, og flere og flere virksomheder kæmper for annoncesvindel. Aktuel ekspertise og kritisk undersøgelse er de vigtigste foranstaltninger til at afværge skader på grund af dets budget og dets brand.

Hvordan fungerer nøjagtigt Ad Fraud?

Overraskende er der ingen standarddefinition af annoncesvindel, der er vidt brugt. Af denne grund udarbejdede Coalition Against Ad Fraud (CAAF), der blev grundlagt af Adjust i 2017, et positionspapir, der for første gang definerer Mobile Ad Fraud og dets forskellige metoder.

Så kompliceret som svindlernes aktiviteter kan være, er det ultimative mål at falske de signaler, der er nødvendige til annonceattribution – annonceengagementer, såsom visninger (annonceindtryk) og klik eller appaktiviteter såsom installationer, sessioner og begivenheder. I såkaldt Click Injection, for eksempel, abonnerer svindlere på “indholdsudbyderen” og / eller “package_added sendinger” på Android-enheder.

På den måde vil de se, når andre apps downloades til en enhed og udløser klik, når overførslen starter, og før appen åbnes for første gang. Svindlerne vises som den sidste annonceinteraktion, før appen først blev åbnet og modtager derfor attribut for denne download. Metoden kendt som SDK-spoofing skaber på den anden side angiveligt ægte installationer af data fra rigtige enheder uden faktisk at installere.

Vores undersøgelse af anvendelse af bots til annoncebedrageri har også vist, at mobilannonsevråber ikke er det eneste problem i industrien. Fordi bots nu bruges i utallige applikationer.

I modsætning til hvad angår bedrageri med mobilannoncer, er de såkaldte in-app-bots imidlertid designet specifikt til en bestemt app (hovedsageligt i kategorierne af spil, e-handel, dating, fintech eller rejse) og er således teknisk meget mere sofistikerede. Dette går så langt, at bots simulerer brugernes adfærd så præcist, at de passerer de konventionelle genkendelsesfiltre.

Brug af disse metoder, i modsætning til den ovenfor beskrevne mobilannonce, angriber de ikke appens marketingbudget, men deres kerneforretning og kan derfor gøre yderligere skade. Ud over målrettede angreb på spillere i spil-apps til den virtuelle ødelæggelse af forretningsmodeller baseret på virtuel valuta inkluderer også tyveri af kreditkortoplysninger, lynhurtigt køb af strengt begrænsede produkter i online butikker og generering af spam-beskeder inden for dating-apps Repertoire af bots.

Da kun virksomhedens markedsføringsbudget siphones ved Mobile Ad Fraud, er slutbrugerne ikke opmærksomme på bedrageriet, eller i det mindste lider de ikke direkte af konsekvenserne.

Bot-svig i appen har på den anden side en direkte og ofte ekstrem negativ indvirkning på brugeroplevelsen. Disse negative oplevelser har hurtigt en skadelig effekt på firmaets og appens omdømme. Som en modforanstaltning og for at forhindre indtægtstab, er det f.eks. Captcha-teknologier mod anvendte bots, som igen har en negativ indvirkning på brugeroplevelsen.

Dette vil beskytte markedsførerens budget effektivt

Marketingfolk har magten til at beskytte deres budgetter. Enhver, der undersøger høje lydende løfter med sund fornuft og stiller reklamepartneres ekspertspørgsmål, er allerede på rette vej. Netværk med andre organisationer, såsom CAAF, for at holde sig ajour om annonceresvig er et andet godt skridt.

Som marketingmedarbejder kan annoncører kræve visse sikkerhedsstandarder, såsom klikbekræftelse gennem bevis for indtryk. Hvis du vil være på den sikre side, er du også afhængig af forebyggelse af svig med professionelle værktøjer, der nægter falske installationer i god tid, før de bliver betalt for, og de beskadigede data indføres i systemet.

Andreas Naumann er svindelchef hos Adjust. Hans mission: at finde en løsning på det stadig uløste milliard-dollar-annonceringsproblem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *