Sådan gør du: Mere engagement med Instagram

Til undersøgelsen analyserede det britiske firma Hubspot, der tilbyder værktøjer til markedsføring på sociale medier, omkring 48 millioner posteringer og ca. 300.000 konti.

Lad os starte med det første resultat: Videoer stiger nu også på Instagram. Indlæg med bevægelige billeder kommenteres derfor dobbelt så ofte.

Desuden har Hubspot fundet ud af, at meget ikke altid hjælper meget. Dette gælder både hashtags og tagging. Ifølge undersøgelsen er det gennemsnitlige antal hashtags i et indlæg lidt over en. Hvilket tillader konklusionen, at det ikke gør meget for at bane hans bidrag med hashtags.

Dette gælder også for antallet af personer, der er mærket pr. Bidrag. Hvis du markerer mere end fem personer, vil interaktioner være slået fra. Omvendt er det en fejlbehæftelse at tro, at en forøgelse af engagementets engagement kun ved at markere brugere.

udstilling

Det er ikke overraskende, at næsten halvdelen af ​​alle Insta-konti (46,6 procent) har færre end 1000 følgere. Kommunikation i sociale netværk forbliver således en ret lille sag.

Også interessant: Sådan gør du: Instagram

Sådan opretter du “rigtigt” engagement med Instagram

Hvis du har brugt meget tid på at opbygge en stor opfølgning – og så er der få af dem, der interagerer, er du måske ikke tiltrækker det rigtige publikum. Der er to grunde til, at engagement er en af ​​de vigtigste og mest meningsfulde målinger for Instagram.

første: Engagement siger meget om, hvorvidt du når det rigtige publikum, og om indholdet er relevant for dem.

Anden: For mange marketingfolk er engagement målet for brand-awareness. Faktisk betragter mere end 80 procent af virksomhederne det som den vigtigste foranstaltning. Derfor er stigning i det samlede engagement blevet en prioritet for de fleste mærker. Men hvad betyder det nøjagtigt?

Hvordan måles engagement?

Kort sagt, engagement er antallet af interaktioner, en bruger har med dit indhold. Imidlertid kan engagement med Instagram udvikle og markedsføre nye produkter som Stories og IGTV nu også antallet af visninger, udgivelser og direkte beskeder.

Dette øger mulighederne, men gør også tingene lidt mere komplekse. Der er ingen universel måde at måle engagement på, da forskellige ting kan være vigtige for forskellige mærker.

Det er slående: Videoindlæg modtager i gennemsnit det største antal likes. Dette er generelt ikke usædvanligt. Tværtimod: Næsten alle sociale netværk får denne oplevelse. Dette er bemærkelsesværdigt i tilfælde af Instagram, fordi Insta altid udtrykkeligt har forstået sig selv som en fotoplatform. Som du kan se: videoemnet kan næppe overvurderes – selv på fotoplatformer.

Antallet af kommentarer er også højere for videoer

Hvis videoindlæg i gennemsnit er mere behagelige end billeder, ser vi det samme mønster for kommentarer?

Svaret er let at finde – og det er klart: Faktisk modtog videoindlæg i gennemsnit et markant højere antal kommentarer end andre indlægstyper og mere end dobbelt så mange som statiske billeder.

Så spørgsmålet er fortsat: Hvilke konsekvenser drager du af dette?

1. Flere videoer: Der er emner, der er vanskelige at implementere som video. Ikke desto mindre tager det et paradigmeskifte for Instagram.

2. Hashtags klogt: Brug af hashtags kan være en effektiv måde at gøre indhold tilgængeligt for et nyt publikum, der er interesseret i en niche. Indtil videre, så god. Hvis du lægger 15 hashtags under dit indlæg, er det irriterende. Det skader ikke brugeren, det er visuelt en vederstyggelighed, og du vil ikke være i stand til at få en kontekst til dit indhold. Tværtimod, for mange hashtags har endda en modvirkende virkning: jo flere hashtags du ubevisst lægger under en post, jo mere går engagementet ind i kælderen. Lige siden hashtag har været så populær, kan folk have været desensibiliseret og begyndt at ignorere det fuldstændigt. Så læg kun hashtags, hvis de refererer til indholdet. Og: højst fem pr. Bidrag!

Sammenfattende:

  • De mest indflydelsesrige Instagram-brugere får en betydelig mængde engagement for deres indhold, ikke gennem brug af hashtags.
  • Hashtags forbedrer ikke dit middelmådige indholdsengagement.
  • Mange spam-indhold indeholder et stort antal hashtags.

Tagging med omhu: Den samme effekt som hashtags kan også ses, når du mærker. Tagge systematisk og ikke tilfældige mennesker.

Se nyt på samfundet: Jo flere følgere du har, jo bedre? Begrænset ret. Stadigvis bør det ikke være dit ultimative mål for Instagram at øge dine følgere. Det er langt mere værdifuldt at have et mindre, mere engagerende samfund end millioner af følgere, der ikke interagerer med dit indhold.

Også interessant: Sådan gør du: Værktøjer til projektstyring

Nyhedsbrev & Messenger

Altid ajour med alle emner i det digitale liv med LEAD Newsletter og LEAD Tech Newsletter. Uanset om det er professionelt eller privat. I din indbakke eller via messenger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu
Tilmeld dig nu via messenger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *