Hvad gør … en ubevidst bias-træner?

Jobtitel: Manager Business HR / Unconcious Bias Trainer

Navn: Anna-Maria Friedrich

Alder: 34

Uddannelse: Business Administration (Bachelor)

Virksomhed: Avanade Germany GmbH

Hvad gør du som Ubevidst Bias-træner?

Jeg arbejder hos Avanade som Manager Business HR. Avanade er en international it-tjenesteudbyder med fokus på Microsofts økosystem. Mit daglige job er at tiltrække de mest forskellige talenter for min arbejdsgiver, og selvfølgelig er der et stærkt fokus på arbejdsgiverbranding. Vi er meget interesserede i sammensætningen af ​​varierede og farverige teams og derfor min rolle som Ubevidst Bias-træner. Det betyder, at jeg følsomme medarbejderne til at genkende og overvinde ubevidste fordomme eller fordomme. Disse kan opdeles forskelligt. For eksempel når ligheder eller stereotyper såvel som stereotyper påvirker HR-beslutningstagernes tænkning og handlinger.

Hvordan kom du til denne opgave?

Avanade tilbyder omfattende initiativer og træning til at rekruttere kvindelige fagfolk og hjælpe dem med at gå videre til lederstillinger. Kønsmæssig retfærdighed er kun en facet af mangfoldighed. Virksomheden træner i overensstemmelse hermed. Den tilhørende ubevidste bias-træning har været en del af et træningsprogram, som jeg har afsluttet i London i tre år. Sådan kom jeg til det.

udstilling

Hvilken funktion hjælper dig mest i din hverdag? Hvorfor?

Det er en blanding af instinkt, kreativitet og udholdenhed. Kreativitet til at generere ideer, et sikkert instinkt til at placere nye emner på de rigtige steder og for at få tilhængere for dem. Utholdenhed er vigtig, fordi mine fag ofte betyder en stor forandring for mennesker og bringer mange interessenter og forventningsstyring med sig.

Hvad er det vigtigste for dig ved dit job? Hvad er det sjoveste?

Set fra Ubevidst Bias-træner er det vigtigste for mig, at alle i træningen skal tage noget positivt med sig og forhåbentlig reflektere over deres egne fordomme på en bæredygtig måde og bevidst arbejde imod dem. Og det både i det professionelle og i det private miljø, selvom der også er positive biaseffekter – differentieringen mellem uønsket og hjælpsom er også meget interessant. De øvelser og eksempler, der er meget enkle for mig, men som også åbner mine øjne meget tydeligt, er de mest sjove for mig. Ofte kan jeg se deltagerne, når de fanger sig selv ved en bias og opdager deres egne mønstre.

Beskriv så klart som muligt et projekt, der især har imponeret dig.

Træningen “Train the Trainer” i London sammen med de europæiske kolleger var allerede meget spændende. Udvekslingen på internationalt plan og oplevelsen af ​​kulturelle forskelle inspirerede mig også meget. Som en del af Emotion Women’s Day arbejdede jeg med flere kolleger i år for at udvikle en workshop, der fokuserede på, hvordan vi kvinder undertiden kommer i vejen for vores egne fordomme. For eksempel ser kvinder ofte spændende jobannoncer, men de byder ikke, fordi jobbet ikke annonceres på deltid – uden at spørge, om det overhovedet ville være en mulighed.

Mere om: “Kvinder skal gøre mere”

Mit job er uundværligt, fordi …

… det hjælper med at gøre vores virksomhed mere forskelligartet og objektiv. Og for øvrig også mere vellykket, fordi mangfoldighed har en positiv effekt på virksomheden. Derfor kan jeg også sige, at mit arbejde er en vigtig komponent eller bidrag til opfyldelsen af ​​vores forretningsvision. Vi ønsker at være DEN digitale innovatør. Dette er kun muligt, hvis åbne hjerter og sociale færdigheder kombineres med knowhow og ekspertise.

Hvis du ikke var en Ubevidst Bias-træner, hvad ville du være?

Mens jeg nyder mit job, hvis jeg ikke skulle arbejde mere, ville jeg sandsynligvis opfylde min drøm om en husbåd og sejle over Europas floder. Ellers vil jeg gerne være en opfinder, der driver udviklingen af ​​den selvkørende og emissionsfri bil med et stort gennembrud. Men da vi også har store projekter i bilindustrien, kan jeg i det mindste bidrage til dette ved at vinde de rigtige medarbejdere.

Mere om dette emne: Hvad betyder … Sync Manager?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *