Ugens bedste apps – Del 22

Endel

Endel-tilstande
Tre tilstande i “Endel” skal sørge for afslappet følelse efter en hård kontordag (Foto: App Store)

På Apples WWDC 2019, verdens største udviklerkonference (3-6 juni 2019 i San Jose), er Endel’s udviklere også til stede. Berlin-starten, der blev grundlagt i 2018, fejrede sin premiere i app-butikkerne med børne-appen BUBL. I mellemtiden er der fokus på fitness-og sundheds-appen Endel.

“Fokus, søvn, slap af”: Ved hjælp af lydtapisserier for at reducere brugerens stress og øge den daglige produktivitet. Doping for ørerne: Endel gør brug af dette – i samarbejde med neurovidenskabsfolk – en speciel lydteknologi. Lydene tilpasses ved hjælp af kriterier som placering, tidszone, vejr og hjerteslag for brugeren.

Appen kan oprindeligt testes gratis. Hvis du kan lide den grundlæggende version, kan konverteres til et abonnement, der starter på 5,99 euro. 15.000 abonnementer er allerede afsluttet – et stort kontingent for 300.000 iOS-downloads alene.

Bare applikationen har modtaget en opdatering igen. Et abonnement kan nu bruges på flere enheder. CEO og medstifter Oleg Stavitsky ser iOS-versionen som den “vigtigste indtægtskilde”. Ikke underligt, Apple “Endel” endnu i 138 lande verden over “Dagens app”.

Så hvis du vil forlade kontoret efter en hård dag og komme ned, kan du prøve det, hvis det fungerer med “Endel” slut (e) lich.

pris: Grundlæggende version til gratis / in-app køb

Download link til iOS / Download link til Android

Lag op

Vi forbliver også afslappet med vores næste app: Layer Up er et puslespil, hvor billeder skal sættes sammen som en mosaik. Det hele foregår på op til fem niveauer, som stadig er forvirrede i begyndelsen af ​​et niveau. Smart træk er nødvendig for at finde løsningen.

Den dejlige ting er, at når du først betaler, vil du blive skånet for hele spillet ved at annoncere bannere og køb i appen. Det er bare en skam, at smarte spillere har gennemgået de 40 niveauer på to til tre timer. Lad os håbe, at udviklerne sender frem flere bonusniveauer ved opdatering i fremtiden.

Pris: 2.29 Euro til iOS / 2.09 Euro til Android

Download link til iOS / Download link til Android

Officielle helte

Officiel helte scene
De officielle helte forsøger legentligt at sænke arbejdsløsheden (Foto: BfA)

Den næste app tager os til Posemuckel, der tidligere var ukendt som episenter for digitalisering. Federal Employment Agency går ind i “nyt territorium” og overrasker med et vellykket spil for unge, der søger arbejde, som måske snart vil blive trænet af Federal Agency.

Den søgte hjælp fra den Berlin-baserede udvikler Mad om Pandas og til både iOS og Android, såvel som til pc og macOS, simulerede spil “Official Heroes”, der skulle vække de unges interesse. Hvorfor børnene ikke samler op hvor de sidder hele dagen alligevel: stirrer på computeren eller på smartphonen.

Spillet som “del af en stor jobansøgningskampagne” gør dig til manager eller manager for et fiktivt arbejdsformidling – der har vi det – i Posemuckel.

Spiller, der lærer at rekruttere og rekruttere job. Hvis jobsøgende er tilfredse, er der mange punkter. Målet, som i det virkelige liv: tilfredse kunder og et faldende antal ledige.

Det er officielt: Det faktum, at det føderale beskæftigelsesagentur forfølger moderne veje fortjener bifald. Så myndigheder er helten i stedet for nul.

pris: gratis

Download til iOS / Download link til Android

til pc-download / macOS-download

Ulysses

Ulysses Split View I Pad
Den nye Ulysses-opdatering muliggør den todelt skrivevisning på iPad (Foto: App Store)

I årevis bruger jeg Ulysses, en multi-prisvindende forfatter, på iPhone, iPad og Mac. Udviklerne blev udsat kort efter introduktionen af ​​deres abonnementsmodel (i stedet for engangskøb) adskillige klager og 1-stjernede ratings i App Store. Spændingen har slået sig ned igen. De fleste brugere har indset: Det kan ikke gøres uden Ulysses, hvis du er en af ​​de produktive forfattere.

Denne uge har producenterne igen præsenteret en god opdatering. Bloggere kan nu også offentliggøre direkte på Ghost-platformen. Den vigtigste innovation er imidlertid: På iPad er den delte visning nu mulig. Dette gør det muligt at redigere to tekster direkte ved siden af ​​hinanden på skærmen. Dette kan være meget nyttigt ved f.eks. Oversættelser. Opdelingen forenkler navigation og rulning. Det er også muligt at få vist en forhåndsvisning i et af de to appvinduer. Så du får øjeblikkeligt indtryk af, hvordan den eksporterede tekst ser ud.

For eksisterende kunder er opdateringen gratis.

pris: Grundlæggende version til gratis / abonnement kræves

Download link til iOS / Download link til macOS

RISER

Riser-app
Find ligesindede, planlæg ruter: RISER er et moderne samfund for cyklister (Foto: App Store)

21. juni er begyndelsen af ​​sommeren. Så hvorfor ikke på cyklen? Vejret er allerede perfekt til udflugter. Skaberne af RISER har integreret adskillige nyttige funktioner i deres community-app til cyklister:

Således optimerer funktionen “Pack Ride” ikke kun gruppefølelsen, men giver også gruppen mulighed for at forblive sammen så meget som muligt. Hvis dette ikke er tilfældet, informerer RISER sine brugere om en anmeldelse. Funktionen kan testes i 30 minutter gratis, kun da et abonnementsgebyr forfalder.

Den 360-graders motorcykel-app tilbyder også ruteplanlægning, en personlig chaufførlog, en nyhedsfeed og udflugts tip fra eksperter (“ambassadører”).

pris: Grundlæggende version til gratis / abonnement i 1 måned eller 12 måneder (billigere) reserveres.

Download link til iOS / Download link til Android

Har du opdaget en god app eller endda udviklet en interessant app? Send da venligst vores forfatterinfo til [email protected]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *