Gå ikke glip af den næste generation af skyteknologi!

Mens online butikker muligvis giver en bedre oplevelse for brugerne under visse omstændigheder, er det ikke altid tilfældet. Hvis kunden kan lide at blive rådgivet, prøv først et bestemt produkt eller vil tale med sælgere, er den stationære butik uundværlig. For at kunne følge med i fremtiden er der brug for en “virkelighed” digital oplevelse, der mindst svarer til onlineoplevelsen.

Som Riverbed Retail Digital Transformation Survey 2018 viser, bliver skybaseret teknologi vigtig for detailhandlere. 300 it-beslutningstagere fra virksomheder med mindst 500 millioner dollars i salg blev undersøgt. Næsten halvdelen af ​​dem sagde, at deres virksomhed i løbet af de næste tre år havde brug for at tilpasse nye teknologier for at udvikle sig og forblive konkurrencedygtig.

Succes afhænger af en enestående kundeoplevelse

Mange traditionelle detailhandlere er afhængige af en omnichannel-tilgang til at forbedre kundeoplevelsen – de fremmer online-handel og maksimerer salget i butikken. Deres strategier for forbedring af kundeoplevelsen er baseret på to tilgange: hurtig implementering af innovationer og nye applikationer (53 procent) og tilbyder en problemfri online-til-butik-oplevelse (50 procent). Næsten halvdelen af ​​de adspurgte (49 procent) er enige om, at realtidsovervågning og tilpasninger af deres shoppingvaner er afgørende. For 47 procent skal fokus være på indsigt i kundeoplevelse og kundetilfredshed.

udstilling

Forhandlere oplever et hul i apps

Undersøgelsesresultaterne lagde imidlertid en finger i såret: Mange detailhandlere har en forskel mellem lyst og virkelighed. De ansvarlige er opmærksomme på, at apps, der understøtter tilknyttede medarbejdere, er ekstremt vigtige. Næsten halvdelen (46 procent) af dem siger imidlertid, at deres virksomhed ikke bruger sådanne applikationer. Derudover bruger 58 procent af beslutningstagerne ikke mobil point-of-sales-teknologi (POS), hvilket gør det lettere for medarbejderne at håndtere kundetransaktioner. Derfor medfører købsprocessen ofte erhvervsdrivende hovedpine.

For kundeteknologier er denne uoverensstemmelse endnu mere markant. Virtuelle assistenter vises ikke i flertallet af detailhandlere (74 procent), og knap to tredjedele (67 procent) sender ikke push-beskeder for at informere deres kunder om henvisninger eller salg i butikken. Forhandlere er nødt til at indhente et meget kort tidsrum for at holde trit med hurtigt skiftende kundebehov.

Saturn Ingolstadt robot Paul3 Cr Saturn
Digitale assistenter som roboten Paul på elektronikmarkedet Saturn er stadig undtagelsen i den stationære handel. Paul er i stand til at tale, kender produktsortimentet og kan ledsage kunder til den afdeling, de leder efter (Foto: Saturn)

Skyen er afgørende

Detailhandlere har brug for skyen, hvis de vil have succes med digital transformation. Næsten alle undersøgelses respondenter (98 procent) ser skybaserede løsninger, der kan forbedre brugeroplevelsen som afgørende. Dette gælder især, når næste generations netværksteknologi er kernen i skystrategien. Dette sikrer et mere smidigt, elastisk og effektivt netværk, der tilbyder den oplevelse, som brugeren forventer. Samtidig giver det virksomheden større kontrol, sikkerhed og styring.

Med hensyn til specifikke applikationsscenarier er lagerapplikationer blandt de mest citerede teknologier, der kan imødekomme kundens forventninger. Næsten halvdelen af ​​de adspurgte (46 procent) oplyste, at deres virksomhed i øjeblikket ikke bruger sådanne apps. Det er nødvendigt at anvende skybaseret teknologi rettidigt, hvis virksomheden ønsker at forblive på bolden.

Wi-Fi er et must for kunder og ansatte

Forbindelse i lokale butikker er afgørende for at levere digitale tjenester og øge butikens indtægter. Især med hensyn til salg er det vigtigt, at kunder og medarbejdere har Wi-Fi. Uanset hvor de befinder sig i medarbejderne, stole på Wi-Fi for at få adgang til filer eller bruge nøgleprogrammer, med andre ord, gør deres arbejde godt. Kunder bruger på den anden side gæstekonti til at få adgang til markedsføringstilbud eller til at bruge online- eller app-shoppingværktøjer.

Mens 99 procent af de adspurgte siger, at deres virksomhed tilbyder Wi-Fi i butikken, er kundeoplevelsen ofte dårlig: når de bliver spurgt om kvaliteten og hastigheden af ​​Wi-Fi, siger mere end halvdelen (58 procent), at det er er hurtig, men ikke aktivt brugt af kunden. Kun 19 procent beskriver deres WLAN som hurtig og effektiv i integrationen af ​​kunden. For at forblive konkurrencedygtig i fremtiden, er det nødvendigt at detailhandlere tænker om deres WLAN-implementering og udvikler en overvågningsstrategi.

Detailhandlere, der ønsker at følge med i en skiftende branche, er nødt til at integrere næste generations teknologi. Først da kan de optimere deres online og butikskanaler og give en problemfri kundeoplevelse. For mange vil det være en stenet vej til denne destination.

Til forfatteren: Oliver Burgstaller er direktør for avancerede forretningsløsninger hos Riverbed Technology og har over 25 års erfaring inden for teknologibranchen. Burgstaller hjælper kunder med at opbygge applikationscentriske ydelsesstrukturer – fra skyen eller datacentret til eksterne kontorer og ansatte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *