Bedste apps 2019 – del 12

OH-webbrowser

Åh webbrowser
(Billede: OH-webbrowser)

Hvis du har brug for flere funktioner end Android i Chrome-browseren, er du velkommen til at bruge Kiwi. Programmet er for nylig blevet opdateret og udstyret med en en-hånds tilstand til websteder. Det er så meget lettere at navigere. Hvis der klikkes på håndsymbolet én gang, går webstedet ned i halvdelen. På denne måde kan mange indhold nås bedre. En praktisk sag, men i øjeblikket OH Web Browser, et temmelig ukendt program, igen et bedre Chrome-alternativ end Kiwi. Især på større enheder.

OH, bare en ny opdatering og nye funktioner, scoringer med brugervenlighed, mange bevægelser og et ekstremt hurtigt sidelayout. Applikationen giver dig mulighed for at surfe på internettet sikkert, fordi det ikke anmoder om websted eller kontaktpersoner. Plus, med OH får du en download-manager, en PDF-konverter og en integreret annonceblokker. Flere tip og tricks fra udvikler til drift kan findes her.

pris:
Gratis med køb i appen til Android kun.

kørselsforbud

Kørselsforbud Ikon Fotokredit Pixabay Com
(Billede: Pixabay)

Ud over indvandring er der i øjeblikket endnu et i det politiske Tyskland, der varmer folks ånd samt mulige kørselsforbud og forurenende stoffer i luften?

Appen “Kørselsforbud” starter her og vil etablere sig som en informationsportal for stressede bilchauffører: I 12 større tyske byer tydeliggør den spørgsmål, der forvirrer chauffører: Hvor nøjagtigt kører forbudet mod kørsel og miljøzoner? Og gælder det også for mit køretøj? Applikationen rapporterer derfor, når du kommer ind i et ikke-køre- eller miljøområde uden tilladelse, og informerer dig, hvis forurenende indhold i luften er over de acceptable niveauer.

I en oversigt finder du også planlagte miljø- og kørselsforbudsområder. Derudover tilbyder programmet fra den tyske udvikler Ralf Andrae, der også har en stemmeflade og en Apple Watch-appforbindelse, yderligere praktiske tjenester til bilister: trafikstopning og hastighedskamera detektorer og information om de billigste tankstationer. Desværre er en version til Android ikke planlagt, fortalte udvikleren os.

pris:
gratis, med køb i appen, kun iOS.

modtager

modtager
(Billede: modtager)

De, der er på udkig efter internetradiostrømme, får normalt adgang til TuneIn. Men også App-modtageren, der er udviklet i Wörth am Rhein, Tyskland, har været en af ​​klassikerne i de respektive app-butikker siden 2009. Med omkring 40.000 radiostationer og ca. 25.000 podcasts bør der ikke opstå nogen kedsomhed. Sleep Timer, favoritliste, Siri-genveje (kun på iOS) og covervisningen af ​​de sange, der spilles på radioen, kompletterer hele pakken. Siden denne uge er modtager også tilgængelig for macOS. En enkel synkronisering af de foretrukne indsamlede på iOS er mulig. MacOS-versionen indlejrer i menulinjen. Der viser programmet også stationsnavn og sangtitel.

priser:
5,49 euro til Android, 4,49 euro til iOS, 7,99 euro til macOS.

Stardew Valley

Stardew Valley

I slutningen af ​​sidste år introducerede vi dig det underholdende landbrugs- og opsætningsspil – og kåret til en af ​​”Årets bedste apps 2018″. Problemet så: Stardew Valley var kun tilgængelig til iOS, programmet til Android var stadig i arbejde. Fra nu af kan appen også downloades fra Google Play Store. Stardew Valley-fordel: Spillet eliminerer køb i appen fuldstændigt, en irriterende vane i simuleringer for at kopere spilleren. Gælder også den nye Android-version, hvad vi allerede skrev i 2018: “Opførelsen af ​​den lille gård i landsbyen Pelikan i pixeleret retro-look giver vanedannende.” God landbrug!

pris:
8,99 Euro til iOS og Android

Her er de foregående dele af app-kolonnen:

  • De bedste apps 2019 – del 11
  • De bedste apps 2019 – del 10
  • De bedste apps 2019 – del 9
  • De bedste apps 2019 – del 8
  • De bedste apps 2019 – Del 7
  • De bedste apps 2019 – Del 6
  • De bedste apps 2019 – del 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *