Hver dag: De mest værdifulde tech-virksomheder i verden – Tyskland opgav

De mest værdifulde tech-virksomheder i verden – Tyskland næsten usynlig i top 100

Ey Ranking
Tyske virksomheder findes i EY-rangeringen under også kørt (Foto: EY)

De amerikanske teknologiselskaber dominerer den nye EY-ranking af verdens mest værdifulde virksomheder udført af konsulent- og revisionsfirmaet EY. Microsoft, Amazon, Apple, Google-mor Alphabet og Facebook er de ubestridte ledere inden for analyse af markedskapitalisering. I top 10 er otte amerikanske virksomheder. Kun i række 7 og 8 kunne to kinesiske virksomheder gribe ind med Tencent og Alibaba.

Og Tysklands techhelte? Blandt andre løb også: SAP på 56. plads Allianz på rang 98 lige gled ind. Siemens styrtede ned på 107. pladsen. I 2017 var der stadig syv tyske virksomheder i top 100.

Ifølge EY Tysklands administrerende direktør Hubert Barth har Tyskland gode grunde til dette: Amerikanske virksomheder har “ramt tidenes nerves” med deres digitale forretningsmodeller. “Med deres tjenester og produkter revolutionerer de hele brancher og genererer enorme overskud.” Investorer ville have tillid til disse virksomheder på trods af høje værdiansættelser, “yderligere innovationer”.

“Stranger Things” er allerede i næste runde

De er tilbage: Stranger-børnene Tingene er ikke til gavn i Hawkins fra 80’erne. Sæson 3 startede på Netflix torsdag. 99 procent af alle fans vil have set alle otte dele i binge watch. Hvad nu?

Sæson 4 er næsten tør ifølge instruktør Ross Duffer, men det kan tage et stykke tid. Den gode nyhed: Stranger Things går på konsollen og på pc’en i næste runde. Spillet til serien har vist sig frisk – med alle kultpersoner til pc, PS4, Xbox One og Nintendo Switch.

I lokale to-player co-ops handler det om at knække gåder med 12 karakterer og kæmpe mod det onde. Selvfølgelig inden for retro-pixel-optik til alle nostalgik.

Flyvning med nødlanding: Powerbank eksploderede igen

Landing af fly Fotolia 116395665
Fordi en kraftbank tændte, måtte et fly foretage en nødlanding i Boston (Billede: Fotolia)

Powerbanks til opladning af smartphones og tablets er kontroversielle i flyet, men endnu ikke forbudt af flyselskaberne. I øjeblikket kom det igen til en eksplosiv flyvning, forårsaget af et brændende batteri.

På Virgin Atlantic-flyvningen fra New York til London blev piloten tvunget til at foretage en nødlanding, rapporterer TechSpot. En time efter afrejse var branden rapporteret. Ingen blev såret. Slettet inden for to minutter. Piloten startede ikke desto mindre nødlandingen i Boston. Alle passagerer skulle ud af flyet, de blev overført til andre flyvninger. Undersøgelser til den nøjagtige årsag til brandkørslen.

Endelig en ny Outlook

Microsoft Outlook mørk tilstand
Den nye visning af Dark Mode i Outlook (Foto: Microsoft)

Otte måneder har Microsoft skruet på den nye version af mail-klienten Outlook, nu er den klar til download og gør Outlook mere behageligt end Gmail.

Ud over kalenderoptimeringer er der nu også en mørk tilstand og muligheden for at integrere billeder, GIF’er og emojier. Mere vigtigt for produktivt arbejde: Mails kan nu kategoriseres, priomized mails, og dokumenttypen vises i overskriftslinjen. En liste over favoritter gemmer de virkelig vigtige mails, flere mail-samtaler kan sammenfattes på en dag.

Outlook til internettet kræver en gratis Microsoft-konto.

Huaweis fremtid besluttes den 9. august

Fra 9. til 11. august inviterer Huawei til HDC 2019, dets udviklerkonference. En begivenhed, der har haft lidt opmærksomhed i de senere år. Alt er anderledes i år. Fra 9. august beslutter Huaweis fremtid:

KI, 5G og Internet of Things er på dagsordenen. Mere spændende på grund af den igangværende handelskonflikt mellem Kina og USA: Vil Huawei introducere sit eget operativsystem (OS) i Songshan Lake, Kina, hvilket gør det mere uafhængigt af USA eller Googles Android?

“Hongmeng” skulle være OS i Kina. Hvorvidt Huawei virkelig som annonceret fortsætter på Android, tvivles muligvis. I denne henseende kunne “Ark OS”, så det spekulerede navn på operativsystemet uden for Kina, præsenteres nøjagtigt, når Huawei kan byde sine egne udviklere velkommen på stedet under dens arrangement – den 9. august!

Ring til alle udviklere, vær med os på #Huawei Developer Conference 2019 for at få dig selv i vores intelligente digitale tjenester og være vidne til den revolutionerende oplevelse, som vi kan give – gentænke mulighederne. # HDC2019 #MakeItPossible pic.twitter.com/Iz2zVTowZJ

– Huawei Mobile (@HuaweiMobile) 4. juli 2019

Slutningen på LEAD: Fra graven med Lippe arkæologer!

Ingen Stonehenge, men næsten lige så spændende takket være den nyeste teknologi: Det vestfalske gravsted Große Sloopsteene i Lotte i bydelen Steinfurt er 5.500 år gammelt. Det tilbyder en samling af enorme kampesten med sten, der vejer op til 12 tons. Det siges at være den bedst bevarede Großsteingrab Westfalens, som er ældre end de egyptiske pyramider.

Har du ikke tid til at rejse til Westfalen? Derefter går den 3D-moderat ud til graven. Dette er gjort muligt af Lippe Arkæologer i samarbejde med University of Bremen på webstedet til Landschaftsverband Westfalen-Lippe med og uden VR-briller.

Og det er hvad vi graver efter i dag. Vi ses i morgen på TechTäglich!

Forresten: TechDaily er også tilgængelig som et nyhedsbrev og som en færdighed (“Alexa, open LEAD digital Tech”).

Westphalian grav
Skåret i sten: 3D- og VR-projektet i Westfalenland (Screenshot: Gronau)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *