Motivations- og sundhedsapp YAS: Vær fit og modtag belønninger

YAS er navnet på applikationen, der omdannede enhver fysisk aktivitet til fitnesspoint og blev udviklet i 2017. I mellemtiden bruger ca. 62.000 mennesker appen, der består af de tre komponenter i fitness, ernæring og mental velvære.

Trin for trin til bonusen

Det meste af tiden er det desværre sådan, at ikke kun tanken om et trænet legeme er tilstrækkelig til at overvinde den indre jævel. YAS belønner derfor bevægelse med point, såsom 10.000 løbstrin eller 20 minutters sport, som kan handles på samme måde som tilbagebetalingsprincippet. Virtuelle hjertebank, mens man ser på den opnåede score inkluderet. Du kan indløse bonuspoint for fordele hos partnere som Urban Sports Club, Teatox eller SportScheck. Med dette koncept er udvikler Yas.life en pioner i Tyskland.

I øvrigt bliver du allerede belønnet for at installere appen: 125 startpunkter er der for den første motivation. For ekstra point og mere incitament ugentlige skiftende udfordringer.

Du er måske også interesseret i dette: Sundhedsrekorden for smartphonen

udstilling

Sundhedsmål
Health-appen er helt afhængig af belønningssystemet. (Billede: YAS)

YAS kan oprette forbindelse til sporings-apps som Fitbit, Garmin, Polar Flow, Google Fit og Apple Health for at blive belønnet for aktiviteter. Sport, der ikke kan spores digitalt, kan tilføjes manuelt. Ud over yoga og buldring tilbyder appen også sådanne vidunderlige muligheder som huggning af træ, shopping, scootere eller cheerleading.

“Vores succesfaktorer ligger i appens enkelhed og dens intuitive brug. Derudover er det sjove altid i forgrunden – vi vil se emnet med et blink og motivere, ikke udøve pres eller overvældende, ”siger grundlæggeren af ​​Yas.life, Dr. med. Magnus Kobel, konceptet sammen.

Sportsvisning i stedet for at gå

At vi tyskere mere er en behagelig race, som har en langvarig negativ indvirkning på helbredet, var blandt andet en undersøgelse, der blev bestilt af den private sundhedsforsikring DKV fra 2018. Kun 43 procent flyttede i overensstemmelse hermed. Til sammenligning: I 2016 var denne værdi stadig 60 procent.

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) advarede også for et år siden om, at antallet af mennesker, der ikke træner nok eller ikke er tilstrækkeligt fysisk aktive i deres daglige liv, for nylig er steget med mere end 15 procent. Selv slavere er kun portugiserne, newzealandske og cyprioter.

Du er måske også interesseret i: Digitalisering af sundhedsvæsenet

Bye Stempelheft – Hej digitalisering

For nylig kan YAS også bruges som en B2B-model til virksomheder, sundhedsforsikringer og forsikringsselskaber, nemlig som en white label-version. “YAS-appen kan tilpasses individuelt til forsikringsselskabernes og arbejdsgiveres ønsker og kan supplere eller videreudvikle det eksisterende sundhedsstyringssystem,” siger CEO Kobel.

Han er sikker på, at om tre til fire år vil hvert forsikringsselskab og enhver lovpligtig sundhedsforsikring tilbyde et program, der digitalt motiverer den forsikrede til sundhedsbevidst adfærd. Mhplus-selskabets sundhedsforsikringsfond og Versicherungskammer Bayern bruger allerede den hvide etiketversion.

Du er måske også interesseret i dette: Sundhedsapps er snart tilgængelige efter recept

Magnus Kobel Yaslife Sitting
Dr. Magnus Kobel er grundlæggeren af ​​Yas.life. (Billede: Yas.life)

Deutsche Rück samarbejder også med berlinerne for at tilbyde forsikringsselskaber en takst for at sikre arbejdstagere, der er knyttet til appen. De, der er aktive, spiser sundt og er opmærksomme på deres stressniveauer kan drage fordel af en mager risikovurdering.

Ud over at vedligeholde og vedligeholde appen, sørger InsurTech også for alle andre tjenester, såsom: Erhvervelse, udvælgelse og support af premium-partnere.

Derudover håndteres oversættelsen og konverteringen til digital af Yas.life. Med god grund, som Kobel forklarer: “Fra et databeskyttelsessynspunkt giver det mening, at afviklingen finder sted eksternt. Dette sikrer, at de personlige data ikke slås sammen med dataene fra forsikringen. Dette er vigtigt for mange forsikrede. ”

E-sundhed og privatliv

Dr. Klaus Iffländer, Chief Technology Officer hos YAS.life og udvikler af appen YAS, understreger, at personlige data altid forbliver krypterede og uafhængige. Overholder EU’s almindelige databeskyttelsesforordning. Det, der dog er tilladt, er at hente krypterede sundhedsdata via en ekstern tjenesteudbyder.

Iffländer giver et eksempel på B2B-modellen, som virksomheder og sundhedsforsikringer kan bruge mulighederne for digitalisering i forebyggende forvaltning: “En app, der er tilpasset af os til en sundhedsforsikringsfond, formidler, hvor mange euro den forsikrede betaler Max Mustermann i præmier. Men ikke hvornår og hvor længe han løber, hvilken præmie han har valgt, eller hvor mange fitnesspoint han samler dagligt. Hele optagelsen af ​​sportsaktiviteter, konverteringen til point og indløsningen af ​​præmierne løber således af virksomheden eller sundhedsforsikringen og gøres aldrig gennemsigtig. ”Derudover var der en streng intern adgangskontrol ved YAS.life, ingen medarbejder kunne let Få adgang til brugerdata.

Med deres idé – Sport for premium – holdet omkring Dr. med. Sidste år vandt Magnus Kobel ikke kun Healthy Hub lanceret af fem sundhedsforsikringer. I 2018 modtog de også Pro FIT-bevillingen fra Investitionsbank Berlin, som støtter projekter med en særlig fremadrettet karakter – og dem, hvor samarbejde mellem industri og videnskab og den dertil knyttede teknologioverførsel spiller en rolle.

Bly 4 Cta Mock Up 1200X1200 V2 70

Fremtiden for online markedsføring!

Loyale kunder er værdifulde for virksomhederne. På nettet forventer de premium service. Hvorfor den har brug for en levetidsværdi for forbrugeren, hvordan den beregnes, og hvorfor CLV er fremtiden for online marketing? Alt dette finder du ud i den aktuelle LEAD Bookazine 2/2019.

Gennemse nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *