TechDaily: Har iPhone 11 en firkantet kameralinse?

Det ser ikke pænt ud – iPhone 11 med firkantet kameralinse?

Firkantet objektiv I Telefon 11 Lækage

Tre nye iPhone-modeller frigives i efteråret. Traditionelt kommer de første produktionsdele frem i foråret. I dag spekulerer folk i, hvordan de kan se ud. Det ser tydeligt ud til kun, at der skal være tre kameraer på bagsiden. Men hvordan ser sagen ud?

Portalen Slashleaks ønsker at besvare dette spørgsmål og præsenterer påståede skemaer af de nye enheder. Hvis vi antager ægthed, ser vi her metalchassiset. Øverst er der tre runde udsparinger til kameralinser (foto nedenfor).

Indkapslingen af ​​de tre linser på bagsiden ville derefter være arrangeret omtrent firkantet. Dejligt ser anderledes ud …

I Telefon 11 Rumored Case Slashleaks
Dette billede er beregnet til at vise metalchassiset i den fremtidige iPhone 11, der forventes i efteråret (Foto: Slashleaks)

Endelig konfigurerbare svejsebevægelser til Gmail

Google opfylder endelig ønsket om en hel del iOS-brugere. I disse timer vil en opdatering blive rullet ud, som Android-brugere længe har modtaget. Endelig kan svejsebevægelser konfigureres på iPhone og iPad. I den sidste version var der kun to magre swipes: slet eller arkiveret.

Opdateringen udvider bevægelserne. Du kan nu arkivere en e-mail ved at stryge, flytte den til papirkurven, markere den som læst / ulæst, flytte den eller sætte den i snooze-funktionen til senere læsning. Også nyt: en e-mail-meddelelse kan nulstilles via 3D Touch.

Hvad brugerne stadig savner: de populære mailbundter fra Google Mail-app-indbakke, som desværre officielt bliver annulleret næste tirsdag (2. april). En yderligere grund til at genoplive bundterne i Gmail.

stryg + actions.gif

Minecraft opfinder slettes efter racistiske kommentarer fra spillet

Minecraft-figur
Microsoft kæmper Minecraft-grundlægger Persson (Foto: pixabay)

Microsoft trin i: Virksomheden har fjernet næsten alle henvisninger til Minecraft-opfinderen Markus “Notch” Persson i Minecraft fra Start-menuen. I 2014 solgte Persson sit firma Mojang eller Minecraft Game for 2,5 milliarder dollars til Microsoft.

Nu ønsker det Redmond-baserede selskab ikke længere at blive tilknyttet Persson i sit familievenlige blokbygningsspil.

Officielt er der ingen erklæring fra Microsoft om sletningsprocessen. Baggrunden kan være, at Persson var den sidste, der bemærkede racistiske ytringer og konspirationsteorier på Twitter, som Ars Technica rapporterer. Et af hans mest kritiserede ordsprog: “Det er okay at være hvid.” Han gjorde også narr af den transkønne sex og rasede om det i en tweet, der ikke kan citeres.

Spotify: Den nye pris er varm

Spotify
Spotify snart i to bukselommer til 12,49 euro? (Foto: 123rf.de)

Kampen med streaminggiganterne kunne også påvirke priserne. Spotify tester en ny prismodel for par. I fem lande, men ikke for tiden i Tyskland, blev “Spotify Premium Duo” introduceret. Prisen er varm: Et par betaler svarende til 12,49 euro og har derfor ikke brug for et familieabonnement (6 personer / 14,99 euro) mere.

Gemt to euro, ikke en stor aftale, men fordelt over året en besparelse på 24 euro. Hvis “Spotify Duo” viser sig i testregionerne, kan streaminggiganten udvide testene. Og tvinger Apple Music til at stille et lignende tilbud. Den enkelte licens for begge tjenester er i øjeblikket 9,99 euro. “Duo” positionerer sig nøjagtigt mellem enkelt licens og familieabonnement.

Sonys smartphoneudviklere arbejder ikke længere solo

Sony Xperia 1
Sony lukker smartphoneafdelingen – på trods af det nye flagskib Xperia 1 (Foto: Sony)

Mellem smartphone-størrelser som Samsung, Google og Apple er næppe plads til Sony-smarttelefonen. Fra dette får japanerne nu konsekvenser: Den uafhængige afdeling for udvikling af smartphones blev opløst.

De ansatte er fusioneret med tv- og kameraafdelingerne og arbejder ikke længere solo. Men det betyder ikke, at Sony ikke længere laver smartphones. På MWC 2019 blev netop Xperia 1 introduceret. Eksperter er dog sikre: Denne nye model vil ikke stoppe de store tab, som Sony trækker tilbage i årevis i smartphone-divisionen.

Derfor er slutningen af ​​din egen smartphone-afdeling fra et økonomisk synspunkt, sandsynligvis den eneste rigtige løsning.

Slutningen på LEAD: Microsoft forbyder april-vittigheder

Mandag er den 1. april. Er april-joke stadig moderne i den digitale tidsalder? Microsoft (hvilket også på grund af Minecraft-grundlægger Persson, se ovenfor, bare snarere uheld er) betyder nej – og har forbudt sine ansatte til mandag, April Fools. Microsofts marketingchef Chris Coppassela har rettet en memo til arbejdsstyrken:

“Jeg værdsætter, at folk brugte tid og ressourcer på disse aktiviteter, men jeg tror, ​​vi har mere at tabe end at vinde, hvis vi vil være sjove den dag.”

Stop med at have det sjovt med Microsoft. Men Tech er garanteret at vende tilbage mandag 1. april. Nej (april) joke, vi griner: God weekend!

Emoji griner
De griner stadig af Microsoft. Men den 1. april spøger vi ikke, bare arbejder … (Foto: pixabay)

Forresten: TechDaily er også tilgængelig som et nyhedsbrev og som en færdighed (“Alexa, open LEAD digital Tech”).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *