Hvad betyder … en Director Development Supply & Partnerships?

Jobtitel: Direktør Global Business Development Supply & Partnerships

Navn: Dustin Puschmann

Alder: 29

Uddannelse / studier: Media Salesman Digital & Print

Virksomhed: Show Heroes

Hvad laver du?

Som direktør for Global Business Development Supply & Partnerships er jeg ansvarlig for vækst, styring og vedligeholdelse af vores globale netværk af udgivere, websteder og samarbejdspartnere hos Show Heroes. Sammen med mit internationale team tager vi os af de markedspecifikke udfordringer og placerer vores produkt bestående af 1. et redaktionelt videoindhold (f.eks. En opskrift på en chokoladepudding) og 2. passende reklame (f.eks. En producent af vaniljepuddinger), der fungerer sammen og 3. leveret til den bedst mulige position (f.eks. webside om madlavningsopskrifter).

Derudover tilbyder vi vores partnere i forskellige modeller brugen af ​​vores indholdsbibliotek, enten i fuld service administreret af Show Heroes-redaktørerne eller i selvbetjening for udgivere. Derudover tilføjes kontinuerlig udvikling af vores produkter for at være i stand til at imødekomme markedets krav med passende, brugervenlige løsninger og ideelt set gå foran der.

Hvordan kom du til denne opgave?

Efter uddannelsen uddannede jeg mig som mediesælger Digital & Print i et agentur for personalemarkedsføring (DS Media Team) i Norderstedt nær Hamborg. Efter min uddannelse og en god tid der, som jeg stadig er meget taknemmelig for, da det banede vejen for min fremtidige karriere, landede jeg hos en af ​​verdens førende udbydere af streamefilmformater (Teads Germany). På det tidspunkt vidste næppe nogen om denne produktkategori, og endda mistænkte ingen, at de nogensinde ville opnå en sådan relevans på onlinemarkedet. Mit fokus her var allerede at opbygge et stærkt netværk med alle relevante mærker. “InRead” udviklede sig glimrende på markedet, og på grund af mit engagement i teamet og virksomheden blev jeg udnævnt til chef for Publisher efter næsten et år og fik lov til at lede mit eget team for første gang.

udstilling

For mig var det klart: Det næste trin i min karriere skulle bestemt være endnu dybere med emnet onlinevideo, og så kom jeg til Smartclip (nu SpotX). Virksomheden er stadig førende i Europa, når det kommer til stream og outstream. På grund af min erhvervede viden og erfaringerne inden for out-stream, var jeg i stand til at bidrage væsentligt til væksten på dette område og blev produktchef for Out-Stream i Europa efter kort tid – selvfølgelig er det kun muligt sammen med et stærkt team og den fulde Support af kolleger samt ledelsesniveauets tillid. Som Director Demand Products var jeg ansvarlig for udviklingen af ​​nye efterspørgselsprodukter samt køb og styring af partnerskaber hos SpotX Europe GmbH. Efter 3,5 succesrige år skiftede jeg her som samarbejdspartner gennem kontakten til Show Heroes. Alle byggestenene og min oplevelse fra de forskellige områder kombineres her, og jeg kan integrere min oplevelse til streamede og streamede produkter. For mig er emnet med videoindhold særlig tiltalende.

Hvilken funktion hjælper dig i din hverdag, og hvorfor?

Jeg tror, ​​det er en blanding af flere funktioner, der hjælper mig i hverdagen: Meget undervurderet i dag er evnen til at lytte til din modpart og reagere på dens behov og arbejde sammen om at udvikle individuelle løsninger. Efter min mening gælder dette både for drøftelser med potentielle forretningspartnere og kolleger. Derudover hjælper det meget med at tænke på hjørnet, ikke at være faldet på læberne og her og der undertiden for at spille min charme – sidstnævnte er naturligvis et spørgsmål om smag.

Beskriv så klart som muligt et projekt, der især har imponeret dig.

Jeg er mest begejstret for implementeringen af ​​nye ideer og projekter. Hos Smartclip har vi bygget InSwipe-format på kort tid overhovedet, og det er kommet meget godt på markedet. Hos Show Heroes har vi også fået en masse mindre projekter i gang på en lignende kort tid. Her er jeg især stolt over at have spillet en afgørende rolle i Show Heroes-studiet.

logo

Find dit top job!

LEAD-jobmarkedet er jobmarkedet for marketing, reklame, salg og medier. Her søges og fundes marketingbaserede talenter. Uanset om marketing manager i branchen eller konsulent med sociale medier med et trendy agentur – på LEAD jobmarkedet finder du den rigtige position for din fremtid.

Klik ind

Hvad er det vigtigste for dig ved dit job? Hvad nyder du mest?

Det vigtigste for mig er vores ledelses tillid, fordi jeg bedst kan bruge mine evner, når jeg har friheden til at arbejde. Sjov og succes kommer af sig selv – både med mig personligt og med mit team – der også kan sammenlignes meget godt med min hobby. Jeg kører de bedste løb i motocross eller enduro, når jeg ikke er under pres, de lader mig bare køre og holde ryggen fri.

Mit job er uundværligt, fordi …

… vi gør internettet lidt bedre hver dag. Annoncering er et vigtigt emne – det positionerer mærker, er en uundværlig branche og velplaceret, i det rigtige miljø og med de rigtige produkter kan reklame tilføje brugernes reelle værdi. Jeg tror, ​​at hver enkelt af os har taget visse købsbeslutninger baseret på stor reklame. Mit job er uundværligt, fordi det gør forskellen, HVORDAN placere reklame uden at irritere brugeren.

Hvis du ikke var direktør Global Business Development Supply & Partnerships, hvad ville du være?

Jeg tror, ​​at jeg altid har gjort noget med video, det er let for mig. Uanset om det er på YouTube, på tv foran kameraet eller kommercielt i mediebranchen ved skrivebordet – kommunikation er sjovt og er simpelthen min styrke. Hvad ellers ville ikke være muligt for mig?

Nyhedsbrev & Messenger

Altid ajour med alle emner i det digitale liv med LEAD Newsletter og LEAD Tech Newsletter. Uanset om det er professionelt eller privat. I din indbakke eller via messenger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu
Tilmeld dig nu via messenger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *