München Marketing Week: Premiere til en obligatorisk dato

Hamborg har OMR, Köln DMEXCO – og München? Har München Marketing Week! Fra 4. til 6. juni finder den første MMW arrangeret af W & V, LEAD og München Digital Institute sted. Tre kongresdage, tre aftenarrangementer – en rigtig festival. München Marketing Week ønsker ikke at konkurrere med OMR og DMEXCO.

For branchen og placeringen af ​​München skal begivenheden være en reel must-delta-begivenhed. “München Marketing Week bringer markedsføringsverdenen til München, den er også beregnet til et slags udråbstegn til placeringen af ​​München, som også er vores hjem,” siger W & V’s CEO Christian Meitinger, på hvis idé og initiativ MMW blev født.

“For os som et kernebransjemedium er det vigtigt at uddanne folk, at inspirere dem – men også at samle dem, og det er grunden til, at Marketing Week skal være en god blanding af kongresser og netværk – grundlæggende ønsker vi omkring 1500 deltagere i løbet af de tre dage bevæge sig. ” Meitinger er glad for, at den nye begivenhed har mødt et meget positivt svar, og at der allerede er en række prominente og attraktive partnere. De officielle tilhængere inkluderer Accenture Interactive, Avantgarde, Facebook, RMS, Serviceplan, Süddeutsche Zeitung, Taboola og YouGov samt selve statshovedstaden.

udstilling

Alle aspekter af det øverste emne Kundeoplevelse

For at finde den ønskede gode blanding kombineres nye formater og allerede kendte og vellykkede begivenheder. For eksempel er W & V Meetnight, traditionelt årets brancheindsamling, nu en del af MMW. Beef4Brands fandt også et nyt hjem i Marketing Week. For Christian Henne, grundlægger og administrerende direktør for München Digital Institute og initiativtager til Beef4Brands, et logisk skridt: “München Digital Institute har udviklet Beef4Brands til en af ​​de vigtigste konferencer inden for digital brand management i de senere år.

I fire år har beslutningstagere af digitale mærker mødtes en gang om året i München for denne betydningsfulde begivenhed. For os er det det logiske trin sammen med W & V at hæve formatet igen til en større scene. München Marketing Week passer også perfekt med hensyn til indhold, fordi den over tre dage kaster lys over forskellige aspekter af det øverste emne af kundeoplevelse og tilbyder en masse netværk. ”

Hver af de tre kongresdage har sit eget motto. “Syv hemmeligheder til glade kunder” er sloganet for den første dag på Beef4Brands. Det handler om spørgsmålet om den perfekte kundeoplevelse, som faktisk enhver virksomhed ønsker at opnå.

Keynote-adresser kommer fra Jin Choi (Facebook) og Sylvia Neubauer (BMW Group), blandt dem Frank Aldorf fra Internet Stores, Tanja Boga (Facit Research Director) og Marco Feelisch fra Buckle & Seam. Der vises også en scoringsmodel udviklet i samarbejde med Macromedia University of Applied Sciences i München, der sigter mod at gøre kundeoplevelsen målbar og sammenlignelig.

Mmw Banner Wuv Tag2 1200X252 190503 Big
Foto: W & V

“Clash of the Titans” er titlen på dag 2, W & V Marketing Tech Convention. Med Titans er, ikke overraskende, GAFA betød online-giganterne Google, Apple, Facebook, Amazon. De forstår undertiden brugeradfærd bedre end brugerne selv, de er en uundværlig del af slutbrugeres og virksomheders livscyklus. Hvad betyder dette for mærker, for agenturer, marketingledere, udgivere? Hvordan kan du få succes inden for sociale medier, søgning, e-handel, teknologi og hardware – selv i den digitale verden på trods af eller bare på grund af giganterne? Disse og mange andre spørgsmål evalueres og besvares af en meget anden side.

Holger Schellkopf, chefredaktør hos W & V og medansvarlig for Marketing Week-programmet, siger: “Teknologi spiller bestemt en vigtig rolle, og det vil utvivlsomt blive vigtigere, men det handler om meget mere end bare teknologi Det er vigtigt for os at bringe talere til scenen, der har reelle svar og sammenhæng og anvendelighed. ”Vi ønsker et kig til det store billede og konkrete henvisninger til de afgørende detaljer. Konventionen skal være spændende, underholdende og informativ. ”

Det høje kaliber støbt på scenen og forskellige emner bør være en garanti for denne blanding. Blandt dem er agenturchefer som Matthias Schrader (Accenture Interactive DACH CEO), avantgarde CEO Martin Schnaack, Klaus Schwab fra Plan.Net Group og skabere som Pia Frey fra Opinary, Tatjana Biallas fra Taboola, Rita Orschiedt fra SZ Brand Studio eller Kay Herzberger fra Facebook. Mærkerne spiller selvfølgelig en vigtig rolle, repræsenteret for eksempel af Janina Klein (Metro) eller Nils Deacke (Henkel). Marcus John Henry Brown sørger for en særlig afslutning på den anden dag. Konsulenten og performancekunstneren har skrevet sit eget stykke til München Marketing Week kaldet Kemi, som er baseret på forestillinger som “The Passing” eller “The Sensorium Proccess”. Bestemt samtaleemne for mødeaften om aftenen.

Mmw Banner Wuv Tag3 1200X252 190503 Big
Foto: W & V

Sprog i enhver henseende er den tredje dag på kongressen. “Voice Kills Display” er mottoet, under hvilket alle emner relateret til lyd samles. Stemmeassistenter, podcasts, lydbranding, kunstig intelligens, stemmen som et værktøj – alle disse aspekter af stemmemarkedsføring præsenteres af eksperter fra videnskab og praksis og deres betydning for mærker, annoncører og i den almindelige hverdag forklaret.

Stemmebrugergrænseflade og softwareudviklere Ivo Wessel, Kristian Hillmann (tyske jernbaner), Raphael Schleiter (HypoVereinsbank) og Jessica Abt (Daimler) står på scenen. Sebastian Deubelli, advokat og forfatter af W & V-rapporten “Legal Check Social Media”, fremhæver de relevante juridiske aspekter. Dagen ledsages kunstnerisk af rap-freestyle og beatbox-performance af Toba & Pheel, i tråd med sproget. Powwow efterfølges af Palaver – denne netværksaften markerer afslutningen på den første München Marketing Week.

Steder og billetter

Sted for München Marketing Week er ziegelei101 i Ismaning – med undtagelse af Meetnight, som ligesom sidste år fejres på hoch5 i Münchens Atelierstraße. Billetter er tilgængelige til de enkelte kongresdage, i den to-dages variant og som en billet til alle begivenheder. Sidstnævnte inkluderer også Meetnight, BEEF BBQ og LEAD Palaver er inkluderet i billetterne til dagsbegivenhederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *