Progressive web-apps: 10 fordele for online-handlende

Først og fremmest, hvad er progressive webapps? PWA’er er webapps baseret på standard webteknologier og udstyret med de nyeste funktioner i Javascript. Denne kombination gør det muligt at oprette ultra-hurtige apps. De lover en forbedret brugeroplevelse og højere konverteringsfrekvens. Derudover lukker de det hul, der i øjeblikket findes mellem responsive websteder og mobile applikationer.

PWA-teknologien udvider den tidligere forståelse af websteder og apps: PWA’er gemmes ligesom indbyggede Android- eller iOS-apps på hjemmeskærme, men de besidder markant mindre hukommelse. En dobbelt udvikling til iOS og Android er ikke nødvendig, og markedspladser som Appstore kan omgås. Men apps har også en afgørende fordel for kunderne: De kan fortsætte med at handle hvor som helst – også på døde steder – fordi en PWA ikke kræver en aktiv internetforbindelse. Varerne går i indkøbskurven, og ordren udføres, så snart køberen igen har en internetforbindelse. De progressive apps har også brug for markant mindre lagerplads end indbyggede apps, som især sætter pris på brugere med lave lagringsvolumener.

udstilling

Mere om: PWA: Den nye evolutionære fase i den mobile verden

Ti fordele ved PWA’er for e-handelsselskaber

1. Mobil først: Dette er den vigtigste tilgang, som online butikker skal fokusere på, da det er vigtigt for købmænd at tilbyde en enkel løsning i betragtning af den betydelige stigning i køb med disse enheder. Butikker, der er udviklet som PWA, er skræddersyet til det. Uanset om det er en smartphone eller tablet: Med alle mobile enheder kan du få adgang til progressive webapplikationer.

2. PWA’er forbinder brugeroplevelsen (UX) af den oprindelige app med fordelene ved den mobile web: Butikker med PWA-teknologi, en kunde kan få adgang til både internettet og appen. Så de tilbyder den fordel, at online-butikken er tilgængelig på tre forskellige måder.

3. Omkostningsbesparelser Når du opretter en butik med PWA-teknologi, er den op til 75 procent sammenlignet med en native app (til både udvikling og vedligeholdelse). Der er ikke behov for at oprette en separat indbygget app ved hjælp af PWA-teknologi, kun butiksrammen skal tilpasses. Derudover behøver ikke forhandlere at opdatere data separat på websiden og i appen, fordi alle data kommer fra den samme kilde. Opdateringer sker også automatisk og ubemærket i baggrunden for kunden, mens du bruger appen.

4. PWA’er er også tilgængelige offlinehvilket giver brugeren adgang til onlinebutikkerne selv uden en internetforbindelse. Døde pletter står ikke i vejen for brugeren på dette tidspunkt – en stor fordel for landdistrikter, hvor der nogle steder stadig ikke findes noget mobilnetværk eller togture, som nettet kommer og går på. Dette er ikke kun en fordel for brugeren, men afspejles også i konverteringsfrekvensen

5. Progressive webapps bruger en hovedløs softwarearkitektur. Så PWA kan tilsluttes platformen på kun tre måneder via API’er. Dette gælder også bevisbegrebet, dvs. oprettelsen af ​​en slags “testbutik” på få arbejdsdage, der fungerer som bevis på rentabilitet.

6. Indlæsningstid PWA’er er mindst to til tre gange hurtigere end responsive eller m-dot onlinebutikker. Første indeksering af Google Mobile, der er på plads siden 2018, hjælper med at overføre den høje hastighed af PWA’er og sikre dens glatte ydeevne på mobile enheder. Mobil-første og hurtige apps rangerer nu automatisk højere i Google Søgning.

7. På grund af den hurtigere opladningstid PWA’er reducerer serverbelastningen. Selv hvis det kommer til uventet stærk trafik, går butikken ikke ned og fungerer ikke langsommere.

8. Også på andre områder giver PWAs glat surfing, hvilket markant øger konverteringsfrekvensen. Eksemplet med Petlove, den brasilianske kæledyrbutik, viser, at implementeringen af ​​en Progressive Web App resulterede i en 2,8 gange højere konverteringsfrekvens, og at brugerne brugte 2,8 gange mere tid på webstedet.

9. PWA’er kræver lidt lagerplads, 80 til 90 procent mindre sammenlignet med en indbygget app. For eksempel er den oprindelige Twitter-app 100 MB +, mens Twitter lite (PWA) kun er 1,5 MB. Dette giver brugerne mulighed for at downloade flere apps og ikke blive bange for mangel på plads før installationen. Opdateringer udføres automatisk, når de først indlæses.

10. Senest er PWA’er kompatible med alle e-handelsplatforme, Skift til en progressiv webshop er hurtigt for de fleste erhvervsdrivende.

Derfor er det værd at se på progressive webapps, hvis der er planlagt en konvertering af e-handelsbutikken til en løsning til mobile enheder, eller der er vanskeligheder såsom en lang belastningstid eller lave konverteringsfrekvenser. Og hvis du ikke har en glat mobil løsning til kunder, skal du komme i gang med det samme. Fordi mobile-first er den eneste strategi, som online-detailhandlere i øjeblikket skal forfølge – inden snart kun-mobile-vil være emnet.

Mere om: Fremtiden for apps kaldes PWA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *