De bedste apps 2019 – del 5

NINA

Nina
Foto: NINA

Miljø- og naturkatastrofer hældes op overalt i verden. Men selv i vores regioner er amter og byer i stigende grad påvirket af vejrkapre, oversvømmelser eller andre farer. Derfor hører NINA til enhver smartphone. Endelig ligger en officiel myndighed bag katastrofevarseltjenesten hos Federal Office for Civil Protection and Disaster Assistance (BBK).

Den aktuelle opdatering taler endnu mere for en download. NINA har de to advarselsservices KATWARN og BIWAPP, der indtil nu (og stadig) står som uafhængige apps i butikkerne. Hvis du installerer NINA på din enhed, modtager du nu pakken med alle tre tjenester i en applikation.

Så du får advarsler med handlingsanbefalinger, tysk vejrvarsler fra den tyske vejrservice, oversvømmelsesinformation på føderalt niveau og nødtips til aktuelle faresituationer.

Fletning til iOS-enheder er allerede afsluttet. Efter anmodning fra LEAD sagde forbundskontoret vedrørende den aktuelle version af Android, “Den nye version 2.3.0-integration af KATWARN og BIWAPP-advarsler er nu tilgængelig for brugere, og BBK vil blive udfaset senest fredag ​​1. februar stille den nye version 2.3.0 til rådighed for brugere i butikkerne, fra mandag den 4. februar skal alle brugere kunne downloade denne version. ”

pris:
Gratis til iOS og Android

Sagnene fra Andor

Sagnene fra Andor
Foto: Legender fra Andor

Digitale brætspil er trendy. Hvis en velkendt udvikler som USM derefter stiller en ny digital implementering til rådighed i app-butikkerne, er det værd at tage et kig. Og ja, havnen i “The Legends of Andor”, som kan købes som et brætspil til knap 30 euro, overrasket: på den ene side af den smukt tegne spilverden, på den anden side ved nærheden til originalen. Hvis du sad og spillede foran dit bord i årevis, vil du kunne lide den mobile version.

Du smækker i 12 såkaldte legender i forskellige heroiske figurer, hvis styrke du er nødt til at spille kløgt i kampen mod fjender og monstre. Enhver, der tror, ​​at han hurtigt mister oversigt over et strategispil behøver ikke at bekymre sig: en god tutorial hjælper dig med at komme i gang i Andors verden. Spiloplevelsen er også stor takket være smukke 3D-animationer og trinløs zoom. I modsætning til det brætspil, hvor venner handler sammen, er mobilversionen dog afhængig af en enkelt-afspilningstilstand, som faktisk også strammer spilhastigheden.

pris:
5,99 euro til iOS og Android

Memento

Memento
Foto: Memento

Twix kaldes nu Raider. Påmindelse kaldes nu Memento. IOS-alternativet til Apples interne påmindelses-app, som har været uden opdateringer i flere måneder, er blevet opdateret med et nyt navn og opdateret til version 3.0 med nye funktioner og forbedringer. Mens Apples app stagnerer, udnytter Memento muligheden for at bygge videre på Apples økosystem og skabe yderligere fordele. Programmet inkluderer nu en Apple Watch-app, der tillader tastaturgenveje på iPad, samt tilpassede timinger og iPhone-specifikke 3D-touchgenveje. Brugergrænsefladen ser klar og minimalistisk ud, optisk tilpasset Apples skrifttyper i Apple Music.

Selvom individuelle kort undertiden er så store, at kun en opgavepakke kan ses, men her vil udviklere sandsynligvis forbedre sig inden for kort tid. Specielt vellykkede er de brugerdefinerede tidspecifikationer, som nu kan justeres fuldstændigt. Den indbyggede optionskollektion kan også føjes til nye forudindstillinger. Et klik er nok til at omplanlægge opgaver. Også praktisk til hurtigt arbejde: via 3D Touch og en tilsvarende svejsebevægelse op vises en handlingsliste. Lister kan hurtigt ændres, redigeres eller slettes her. Dark Mode behøver ikke justeres i den nye version, den fungerer automatisk afhængigt af tidspunktet på dagen. Med denne og alle andre forbedringer får Memento ikke kun et navn, men også nye kvaliteter.

pris:
3,99 euro til iOS

Animatisk af Inkboard

Animatisk af Inkboard
Foto: Animatic af Inkboard

Hvis du ofte lægger dine ideer på papir i form af små tegninger og skitser, skal du tage et kig på det vittige produktivitetsværktøj Animatic. Applikationen gør det nemt at oprette animationer, der er overlejret og afspilles som en flipbog. Alle resultater kan eksporteres som GIF, Video eller PSD. Den friske iOS-opdatering bringer også understøttelse af den nye Apple Pencil 2. Den nye skrubningsfunktion til at skabe en simpelt svejsebevæg er også praktisk.

Det eneste, der kan kritiseres på Animatic endnu: Opdateringsprocesserne til iOS og Android er tilsyneladende ikke synkroniserede. Mens iOS lige har modtaget den friske opdatering, har udviklerne Android-versionen sidst forbedret i september 2016. Det fungerer bedre!

pris: Grundlæggende version gratis til køb af iOS og Android / i app fra 1.09 Euro

Også interessant: De bedste apps 2019 – Del 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *