Streaming i antal: ny indsigt og bizarre fakta

Merkliste-paradokset

Med tusinder af film, serier og dokumentarer kan du hurtigt miste oversigt over tingene. Bare godt at vi kan placere videoer på overvågningslisten, som vi gerne vil se senere! Men ofte forbliver det nøjagtigt der – når man husker det. Kun 5 til 10 procent af banetitlerne ses faktisk.

Den nederste linje er, at det er endnu mindre tilbøjeligt til at streame en film, jo ​​længere den forbliver på overvågningslisten. Dette paradoks kan forklares med det faktum, at Netflix genererer så mange som 70% af streams og 75% af streams på YouTube gennem anbefalingsalgoritmen. Fordi det klarer sig så godt, behøver vi næsten aldrig at gå til det filmreservoir, som vi har skabt i svære tider.

Du er måske også interesseret: Sådan fungerer anbefalingsalgoritmen til Netflix.

Flere og flere mennesker streamer alene

I tider med når-og-når-jeg-ønsker-streaming, sidder vi oftere Mutterseelen alene foran skærmen efter vores valg. I en undersøgelse fra Next.Media Hamburg erklærede 48 procent af tyskerne, at de hovedsageligt streamede solo. I alderen 18 til 29 år er 61 procent af alle mennesker godt over halvdelen.

udstilling

Det klassiske billede af tv-aftenen med hele familien er forældet. Kun 11 procent siger, at de streamer sammen som forældre og børn. Dette kan være en indikation af, hvor vanskeligt det er blevet at enes om et program for alle dets muligheder. Når alt kommer til alt er det stadig at se med partneren eller partneren (39 procent) på andenpladsen på listen. For to involverede personer ser udvalget stadig ud til at fungere.

Konti deles på en stor måde

Det er ingen hemmelighed, at adgangskodedeling er en rigtig ting. Nogle tjenester, såsom Sky Ticket, er specifikt imod dette – andre, som Netflix, ser det som en mulighed for større formidling. Og derfor inviterer flere og flere brugere deres venner og familie til at slutte sig til dem. Ifølge en nylig undersøgelse foretaget af MoffettNathanson-analytikere deler en ud af syv amerikanske abonnenter deres Netflix-adgang.

Dr. Florian Kerkau fra Goldmedia VOD Ratings mistænkte på dette års mediekonvention i Berlin, at det skulle være endnu mere. Ved at dele konti er der bestemt et massivt skift i den tyske markedsdistribution. Mens Prime Video i øjeblikket kommer til 48 procent markedsandel for gyldige abonnementer (Netflix kun 31,2 procent), drejer forholdet sig til de samlede brugere. Takket være delt adgang vil Netflix have 52 procent og Prime Video kun 36,7 procent. Så det er ikke overraskende, hvorfor Netflix-indhold også er blevet tale om byen her i landet.

Du er måske også interesseret: Dette er i servicevilkårene for Netflix, Prime Video og Sky

Hylde kuraterer det tyske streaminglandskab

Opstarten Hylle kuraterer det tyske streaminglandskab. I en undersøgelse foretaget sidste år fandt virksomheden, at så mange som 80 procent af mennesker regelmæssigt forsker i de emner, de studerer efter streaming og dermed fortsætter deres uddannelse. Dette viser, hvordan nysgerrige streaming-brugere er, og at de elsker at udforske nye ting i dybden.

Samtidig viser det også, at det grundlæggende behov for forskning og ny viden ikke er tilstrækkeligt opfyldt af tjenesterne. Kun ved Arte og ARD-Mediathek er lejlighedsvis knyttet temafdelinger, der fortæller publikum mere om baggrunde for film, serier og dokumentarer. Så der er stadig et stort potentiale for udbyderne.

Netflix har stadig over 2 millioner DVD-kunder

Da Netflix ramte videobutikkerne i 1997, sendte deres forretningsmodel stadig dvd’er, der blev bestilt og lejet online. Med udvidelsen af ​​online-streaming blev den gamle forretning på ingen måde glemt. Fordi stadig 2,7 millioner amerikanere bruger mailing af film via Netflix.

Dette nummer er næppe overraskende, hvis man ser på fakta: Mens streamingabonnementet kun tilbyder 6.000 stykker indhold, hvoraf de fleste blev produceret efter år 2000, sælger DVD-udlejningen hele 100.000 titler fra alle årtier filmhistorien. Derudover er bredbåndsudvidelsen langt fra at være så avanceret, at du kan streame overalt virkelig glat. Med så meget efterspørgsel vil Netflix helt sikkert fortsætte med at give sine kunder dvd’er i lang tid fremover.

“Bird Box” er den mest succesrige Netflix-original

Hvad tager det at skrive historie i streamingalderen som en ægte blockbuster? I tilfælde af “Bird Box” har Netflix for nylig frigivet de første numre, der giver os mulighed for at klassificere. Thrilleren med Sandra Bullock i hovedrollen blev frigivet den 21. december 2018 og streamet fra 45 millioner konti efter kun syv dage. Det svarer til en biograf, der samlede en stolt $ 400 millioner i den første uge.

En sammenlignelig film som “Et stille sted” kom i hele udtrykket “kun” på indtægter i størrelsesordenen 340 millioner dollars. Og efter 30 dage er “Bird Box” endda blevet overvåget af i alt 80 millioner husstande. Dette er et vidnesbyrd om det enorme marketingpotentiale, som Netflix nu har. Andre grunde til succes med “Bird Box” kan du læse her.

Forskellige streaming-abonnementer fører til frustration

Hvor mange abonnementer kræver det virkelig at sige noget? Mange brugere begynder at miste oversigt over mængden af ​​tjenester, de skal betale månedligt for. Ud over to-tre streamingtjenester er der også musik, journalistik, software og mange andre områder, hvor udbydere af engangsbetalinger er skiftet til tilbagevendende poster.

For eksempel fandt en Deloitte-undersøgelse, at det stigende antal abonnenter allerede frustrerer 47 procent af amerikanerne. I Tyskland skulle værdien næppe se anderledes ud. Selv om alt dette klager på et højt niveau, betyder det for tjenesterne, at markedet ikke vilkårligt kan udvides og til sidst konsolideres uundgåeligt.

Du er måske også interesseret i dette: I 2019 omarrangeres streaminglandskabet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *