Hub plads til 1000 startups

Hub plads til 1000 nystartede virksomheder: Arrangør af dette års forretningsfestival er igen den digitale forening Bitkom. Hub.berlin blev lanceret i 2012, på det tidspunkt under navnet “Bitkom Trend Congress”.

I 2017 besluttede Bitkom at ændre navn til hub.berlin og understregede internationaliseringen af ​​festivalen. 3000 besøgende kom til stationen Berlin. Der vil være endnu mere i år: Frem til og med torsdag udveksler omkring 5000 deltagere fra teknologi, politik og forretning synspunkter på elleve etaper. Foruden workshops er der også planlagt interaktive udstillinger. Programmet inkluderer 350 højttalere på syv trin. Et Digital Arts Lab supplerer hovednotatet. 1000 nystartede virksomheder bruger hub.berlin til at udvikle sig selv yderligere.

Hub Berlin 3
Morgendagens teknologi: Onsdag og torsdag i hovedstaden (Foto: Bitkom)

“Fra fiktion til forretning”

To begivenheder i begivenheden fortjener særlig opmærksomhed: På den ene side Big-Data.AI-topmødet er Europas største konference med kunstig intelligens i Berlin. Under mottoet “Fra fiktion til forretning” vil ideer til AI-forretningsmodeller blive udviklet i omkring 100 præsentationer, workshops og keynoter. Vigtige emner er på dagsordenen: “Big data og AI strategier og tendenser, der gør det muligt at videreudvikle den digitale transformation af virksomheder.

udstilling

Hub Berlin 2
Kun 350 højttalere, derefter innovative en-til-en taler – Club Night komplementerer hub.berlin (Foto: Bitkom)

For 13. gang Innovator’s Pitch

På den anden side lokker Innovators ‘Pitch 2019 for trettende gang på hub.berlin: i år konkurrerer ni start-ups i første fase i opkørsel til 200 konkurrenter fra 20 lande. Det drejer sig om 15.000 euro præmiepenge. Pladserne fokuserer på “innovative ideer og teknologier inden for digital læring & EdTech såvel som digital mobilitet og digital forsyningskæde”. Ifølge Bitkom-direktør Niklas Veltkamp findes den største momentum inden for digitalisering i øjeblikket inden for uddannelse, mobilitet og logistik: “hub.berlin giver inspiration fra digitale tænkere såvel som hands-on teknologi og tilbyder innovative nystartede virksomheder lige det rette publikum og den rigtige fase. ”

Innovator's Pitch 1
I 2019 vælges de tre vindere i tre kategorier på Innovators ‘Pitch (Foto: Bitkom)

Digital Learning & EdTech

Her, som i de to andre kategorier, konkurrerer tre nystartede virksomheder mod hinanden på Innovators ‘Pitch: Foldio står for papirintelligent børnetøj, der er trykt med sensorer. Gennem en lille computer kommer papiret til liv. Kids Boy tager sig af børn med indlæringsvanskeligheder ved hjælp af blandet og augmented reality. StudySmarter skal blive en digital ledsager, når man lærer til eksamen.

Digital mobilitet

AIPARK gruber med sine AI-baserede realtidsparkeringskort. Gratis sæder leveres af en sky pakket med IoT sensorer. ONO ønsker at blive et alternativt transportmiddel med en emissionsfri e-cargo-cykel, især i byer. Tracks er en platform for lastbilchauffører og deres netværk.

Innovator's Pitch 2
I 2017 var præmiepengene pr. Vinder 5000 euro. Også i 2019 tildeles 15.000 euro (Foto: Bitkom, Montage Gronau)

Digital forsyningskæde

Opstarten doks.innovation bruger droner til automatisk at registrere lagre. Konkurrenten evertrace.io er afhængig af IoT og Blockchain til levering. Kinemic viser på sin side et digitalt armbånd, der styrer digitale enheder gennem bevægelser. Et berøring er ikke nødvendigt.

INFO

Yderligere information du kan finde det på hub.berlin webstedet

værneting:Station Berlin

billetter koster fra 590 euro. Bitkom-medlemmer får 20 procent rabat.

Åbningstider: Den første dag fra kl. 8.30 til Open End (program indtil kl. 18, derefter Club Night). Den anden dag fra kl. 8.30 slutter netværket kl. 18.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *