Ugens bedste apps, del 32

Raivo OTP

Raivo Otp
Giver forbedret sikkerhed for engangsadgangskoder: Raivo OTP (Foto: App Store)

Den nye app Raivo OTP forbedrer kontosikkerheden på iPhone. Det er intuitivt og selvforklarende. Applikationen giver mulighed for at administrere engangsadgangskoder. Disse kan indtastes i appen, gemme og synkronisere via iCloud. Alt indhold er krypteret.

For hver OTP (står for “One-Time-Pad”) kan du give et navn, et ikon og forskellige andre oplysninger. En søgefunktion er også integreret. Så du mister aldrig oversigten over større kodeordssamlinger.

Hyggelig: Den hollandske udvikler Tijme Gommers giver appens kildekode offentligt. På Github kan du se, downloade og tilpasse koden. Han har programmeret applikationen gratis og er derfor tilfreds med kaffedonationer via PayPal.

pris: gratis

at downloade til iOS

Mixcloud

Enhver, der streamer musik, bruger normalt Spotify, Apple Music, Amazon Music, Deezer og / eller Tidal. Mixcloud er mindre kendt, men ikke værre. Tværtimod har skaberne søgt en hidtil besat af Soundcloud niche og stream radio og DJ mix.

Kvaliteten af ​​appen ændres ikke i fremtiden, men allerede finansieringsmodellen. Fordi det, Mixcloud for nylig har annonceret, er værd at en (temmelig trist) omtale i dag. Motto: “Som jeg ikke burde gøre det som en opstart”.

Helt forståeligt, at Mixcloud på lang sigt kun kan eksistere med et solidt finansieringskoncept. Derfor er en abonnementsmodel i de mange måneder, der er gratis at bruge app, den logiske konsekvens. Men der forvirrer hans loyale kunder så meget, sætter hans eksistens på linjen …

Abonnementsmodellen, der skal starte “i de næste par måneder”, er alt for forvirrende til at tiltrække så mange premiumlyttere som muligt, som så gerne vil betale. Bemærk: Brugere uden abonnement kan stadig få adgang til alle numre gratis. Men så er det kun muligt at komme videre, men ikke baglæns. Derudover kan et show kun høres tre gange inden for to uger. Derudover vil du ikke længere være i stand til at spille shows og mixer, der indeholder mere end fire artistspor. For $ 2,99 kan en DJ / kunstner abonneres på, for $ 7,99 alt.

Fik det? Ikke rigtig. Gennemsigtighed og logik ser anderledes ud. Operatørerne skulle gå i de næste par uger igen. Alt andet ville være en skam, fordi Mixcloud er unik på markedet.

pris: (stadig) gratis

Download til iOS / Download til Android

FRANZ

Franz
Den all-in messenger bundter forskellige tjenester i en enkelt applikation (Foto: meetfranz.com)

Faktisk er alt-i-en-messenger FRANZ en smart ting. I stedet for at kalde Skype, Facebook Messenger, WhatsApp, Telegram & Co. separat, bundter applikationen alle tjenesterne i en enkelt app. Kryds platform på pc, macOS og Linux.

I øjeblikket springer appen fra version 4 til version 5. Og du gætte på det, her er et abonnement. Indtil videre var FRANZ tilgængelig gratis. Forståeligt, at udvikleren ønsker at tjene penge med sin programmering, men i version 5 syv sekunder “straftid”, som frie brugere kan bygge, finder jeg lidt kreativ.

Når du åbner applikationen, skal du vente syv sekunder på, at den åbnes. PRO-brugere, der investerer i abonnementet, får øjeblikkelig adgang.

Måske ville jeg have betalt abonnementet. Men der generer mig så noget fra springet fra v4 til v5: Den store bug af v4 er ikke elimineret i den nye v5-version endnu. WhatsApp kan ikke bruges. Medmindre brugeren lægger sig selv og udfører løsningen, som beskriver udvikleren på hans websted: At slette er en bestemt mappe fra biblioteket – ikke raketvidenskab, men kan være for svært for lejlighedsvise brugere. Med andre ord, hvis du abonnerer, så bedes du tilbyde en fejlfri ny version – uden manuel løsning …

Journey

TOP 4. Hvad man skal se frem til, ikke at irritere sig: Med “Journey” er en konsolklassiker overraskende og uden nogen tidligere meddelelse vejen på iOS.

Det meditative spil blev lanceret i 2012 udelukkende til PlayStation og senere også tilgængeligt til pc’en. Det blev efterfulgt af “Collectors Edition” – og efter adskillige præmier modnet beslutningen om også at fremstille en mobil version. Desværre endnu ikke til Android, men i det mindste til iPhone og iPad.

Spillet er ganske vist mere kunst end spil. Den følelsesmæssige historie om en rejse gennem magiske og surrealistiske verdener er altid underholdende, men desværre (den eneste kritik) for kort. Hvis du er intensivt involveret i “Rejse”, er du allerede færdig med din rejse efter ca. 12 til 15 timer.

pris: 5,49 euro

at downloade til iOS

LEAD liste

Andre interessante apps, nævnt kort.

Google Trips: Det er ikke altid klart, hvorfor Google afslutter dette eller det pågældende projekt. Google Trips, en succesrig rejse-app, er nu deaktiveret. Du skal nu udpakke indholdet fra Google Search og Google Maps selv. Sådan gør du er her.

MAPS.ME: En af de bedste (offline) kort apps scoringer med en større opdatering på iOS. Opdateringen bringer Apple CarPlay support.

pris: gratis / med abonnement

Download til iOS / Download til Android

PDF-ekspert 7: Den seneste version af det magtfulde værktøj til redigering og styring af PDF-filer er live. Eksisterende kunder, der har købt PRO-versionen af ​​v6, vil fortsat modtage alle v6-funktioner gratis med v7. De nye PRO-funktioner kan Readdle betale stærkt med 52,99 euro om året som køb i appen.

pris: gratis / med abonnement

at downloade til iOS

Du har opdaget en god app eller endda udviklet en applikation – så e-mailer vi vores forfatter til [email protected]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *