“Snapchat kommer sandsynligvis ikke over 17”

BEDRE: Hej Mr. Buschmann, 273.000 følgere på Twitter, 467.000 likes på Facebook, 88.500 abonnenter på Instagram. Jeg er glad for, at du taler til mig – efter at have tweetet for et par uger siden under en Sky Bundesliga-konference, at du endelig skulle stoppe med at råbe.

Frank Buschmann: Jeg læste det meget godt, Herr Heinrich! Men jeg tror, ​​at det med brølen passer ind i en kliché. Bushman skrig bare! Ved du, hvor ofte folk skriver til mig nu, når ilden er væk med mig, at jeg ikke giver så meget gas som før. Hvad lærer jeg af dette? Jeg bælger for blødt.

Men du brølede højt, jeg kan huske nøjagtigt.

Bushman: Måske. At jeg kommenterer så afslappet og rolig som tidligere Ernst Huberty eller Rudi Michel, det var aldrig mit mål. I dag hører man ofte hvor flot det plejede at være, når forfædrene i deres transmissioner også tavede. Men hvis du skulle kommentere en fodboldkamp i 2018, ville folk hænge dig. Jeg ser allerede tweets foran mig: Faldt han i søvn? Har jeg noget på mine ører? Hvad betaler jeg for GEZ eller mit Sky-abonnement, hvis det bare sidder dumt og siger intet? Dette er i mellemtiden for mig. Først henrettede de mig, så fejrede de mig, så roede det sig. Og den stille variant er min favorit.

udstilling

Du startede et nyt websted under verdensmesterskabet. Har du stadig brug for det i dag?

Bushman: Hvis jeg selv vidste det. Sascha Fabian fra agenturet Sportfreude, der rådgiver mig om sådanne historier, sagde, at det stadig ville være et godt visitkort. Hvis nogen vil kontakte mig, ville han være på det rigtige sted. Og måske er det godt at have din egen kanal, som ikke er i hænderne på Facebook eller Google. Der kunne vi også genoplive Buschi TV.

5 Ninja Warrior
Buschis foretrukne show – “Ninja Warrior Germany” med Laura Wontorra og Jan Köppen (til højre) (Foto: RTL)

Hendes virkelig underholdende interviews med berømtheder. Du havde folk som Toni Kroos eller Mats Hummels som gæster.

Bushman: Det var meget sjovt, men efter at have skiftet til RTL var der simpelthen ikke tid tilbage til det. Måske begynder vi det næste år igen, i fuldstændig selvretning, uden økonomisk baggrund, men simpelthen ud af jubel og dandy, fordi vi er på det. Og hvis tv-stationerne ikke kan lide sådan noget, så gør vi det selv. Det kunne være på webstedet og på YouTube.

Hvad er din vigtigste platform for sociale medier?

Bushman: Sandsynligvis Twitter. Der er lyden også blevet sværere. Men jeg finder håndteringen på Twitter i det normale tilfælde stadig meget mere behagelig end på Facebook. Af Facebook er jeg ikke begejstret, fordi der er en ganske mærkelig klientel på vej. Men kunsten er under alle omstændigheder ikke at overdrive alt, hvad der sker på sociale medier. Og nu tror du sandsynligvis: Det er, hvad Bushman siger, som altid går så stejl på Twitter.

Præcis.

Bushman: Lad mig fortælle dig noget. Jeg gør ofte nok ting på sociale medier til at provokere for at se, hvad der sker igen. Du skal bare holde en note på Twitter, der siger “Have en god morgen”. Og efter en time har du diskussionen på gang, hvor dårlig denne morgen er, hvem der har skylden for denne kackmorgen, og hvordan politikken har sikret, at der snart ikke bliver nogen god morgen i Tyskland. På nogle emner sidder jeg derhjemme og morede mig med, hvordan disse diskussioner går. Men især når det kommer til politik, har dette nu udviklet et momentum, der skræmmer mig.

Men det ødelægger ikke helt din glæde af Twitter?

Bushman: Nope. Twitter giver stadig mulighed for med rimelighed at diskutere et par ting. Kun når det kommer til politik, skal du dybest set ikke læse kommentarerne nedenfor, fordi der går fra Luzie. Den mest høflige kommentar er så: ‘Skomager, bliv med din sidste! Hr. Buschmann, du er en sportsreporter, hold dig ude af politik, det forstår du ikke! ‘ Jeg tænker altid: For øvrig er jeg også borger i dette land i sidelinjen. Og hvis noget irriterer mig, så skriver jeg det.

De meddeler altid pauser på sociale medier – og efter to dage glemmes løftet, og du poster igen. Du kan ikke gå med det, og du kan ikke leve uden det. Lyder som kærligheds-had.

Bushman: Jeg må indrømme det åbent, det er selvfølgelig et show. Jeg ved med sikkerhed, når jeg skriver, indtil august er pause – så har jeg 200 svar, der siger: ‘Vi ses i morgen, Buschi!’ Og skriv igen 200: ‘Hvorfor kun indtil august, hvorfor ikke for evigt?’ Det er lidt af et ritual, som jeg nyder. Men jeg lover på dette tidspunkt i LEAD weltexklusiv: Jeg vil skrive fra kvartfinalehelgen indtil 25. juli, intet, ikke skrive noget, ikke læse noget. Ikke et ord fra mig til VM-finalen, fordi telefonen kommer i hvælvingen, vi er på ferie Malle. Det annoncerer jeg heller ikke. Jeg vil bare være væk. Måske kommer jeg tilbage den 25. juli. Og hvis jeg nyder tilbagetrækningen af ​​Twitter, forbliver jeg væk i en hel måned.

8 Instagram
Over 88.000 følgere – Frank Buschmann på Instagram (skærmbillede: Instagram)

På samme tid kan du bare lide at skrive ud af din ferie. Det har altid interesseret mig: solnedgang, hav, cocktail, ved siden af ​​Buschi. Hvad er meningen med sådanne stillinger?

Bushman: Intet overhovedet. Så hvem kender mig, hvem ved, at dette ikke viser noget. Jeg har det godt, og jeg kan godt lide at dele det med folket.

Er det ikke nok for dig at vide, at du har det godt?

Bushman: Det er et meget godt spørgsmål. Jeg tror, ​​det er bare et beskedbehov. Men du har muligvis ret. Det kan godt være, at det er mindre i denne retning.

Vi er overrasket. Måske vil du opdage nye sociale medier platforme.

Bushman: Nope. Snapchat Jeg får det ikke, sandsynligvis er der ingen der forstår 17. Og alt i alt vil jeg successivt snarere mindre platforme end mere. Jeg vil hellere begynde at skrive postkort igen.

# WM2018 #ENGCOL pic.twitter.com/5n7jV5aOx4

– Frank Buschmann (@FrankBuschmann) 3. juli 2018

I sidste ende, har du en ny VM-forudsigelse forud for kvartfinalen, som du ikke har afsløret på Twitter endnu?

Bushman: Jeg sagde før verdensmesterskabet, at Frankrig bliver verdensmester. Så tænkte jeg, at belgiere er stærke. Så var jeg i Kroatien. I mellemtiden tror jeg: Kroatierne når finalen og taber mod Frankrig.

Hvad du synes om det, så læs dine fans på Twitter.

Bushman: Nej, ingen chance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *