Dette er de syv fedeste digitale hjemmehjælpere i 2019

Sikker, orden skal være – men sætningen “skat, dagens din tur med rengøring” har bestemt ført til mange en forholdskrise. Ifølge undersøgelsesresultaterne fra det globale markedsundersøgelsesfirma Mintel har især vask af tøj stadig potentiale for konflikt i opdelingen af ​​indenlandske aktiviteter. Fyrre procent af de tyske mænd oplyste, at de var ansvarlige for denne budgetforpligtelse, men 85 procent af de tyske kvinder sagde det. Faktum er, at kun en håndfuld mennesker bruger deres tid på at rydde op hjemme. Men debatten om, hvem der overtager hvilken opgave i husholdningen, kunne snart tilhøre fortiden. Gode ​​nyheder til alle rengøringsfolk: Forskellige digitale innovationer gør allerede det daglige hjemmearbejde lettere for os.

Suge robot

Vakuumrobotter jager automatisk efter støv og snavs – og stille og diskret. Specielt praktisk: Du behøver ikke engang at være hjemme, mens rengøringspersonalet tager sig af rengøringen af ​​gulve. Du navigerer autonomt; nogle modeller kan endda sende videobilleder til din smartphone. Og efter at arbejdet er afsluttet, ruller de moderne brownies endda tilbage til deres ladestation. Støvsugning er sjovt!

wifi Skive

Vaskemaskiner, der kan styres via app og Wi-Fi med en tablet eller smartphone, er stigende: maskinens betjening gøres let hvor som helst via en app. Funktionerne er dybest set de samme som dem, der tilbydes af det konventionelle vaskemaskine kontrolpanel – i dette tilfælde fungerer smartphonen som en fjernbetjening. Hvornår efter arbejde stadig hurtigt på en maskine? Intet lettere end det!

Arrangør-app “Flatastic”

Fra vaske op til shopping: Flatastic letter samværet, fordi husstandens opgaver kan deles hinanden. Så det kommer ikke til nogen diskussion, hvem er det at bringe affaldet ud eller rydde opvaskemaskinen. Med den app, der er tilgængelig til iOS og Android, kan de daglige opgaver klart arrangeres og organiseres. For at lave dine egne to-do’s til tiden, kan du også sende påmindelse med den gratis app.

komfur vagt

På stressende dage ved du ikke engang, hvor dit hoved er. Dette kan have fatale følger. Ifølge Institute for Loss Prevention and Disaster Research er 39 procent af alle husholdningsbrande i køkkenet – og to ud af tre ildebrande er forårsaget af et uheld tændt enhed. Det er her komfuret beskytter: Sensoren monteret over komfuret overvåger tid, bevægelse, strømforbrug og temperatur på komfuret og grydenes indhold. Smart Home-løsningen advarer dig om uregelmæssigheder og slukker automatisk for strømmen, hvis den ikke er slukket.

Folding robot

Vask, tørring, strygning, foldning – den rigtige vaskepleje er ofte meget tidskrævende. Men i det mindste gemmes den irriterende foldning af tøjet takket være FoldiMate: Inden for mindre end fire minutter lykkes den folderobot at kombinere en komplet vask på maskinen. Han tager sig af skjorter, bluser, bukser, håndklæder og pudebetræk. Til dette skal vaskeemnerne kun anbringes en efter en i maskinen. Easy! Men vi er stadig nødt til at vente lidt, indtil den lille husstandshjælper gør vores liv lettere: Den officielle lancering af den smarte enhed er planlagt til slutningen af ​​2019 i USA.

AI køleskab

Kunstig intelligens til køleskabet: Med “Family Hub” har Samsung udviklet et selvlæringssystem, der forenkler recept- og indkøbsplanlægning ved hjælp af brugervaner og komplekse algoritmer. Oplysninger om holdbarhed kan indstilles på displayet på det netværkskøleskab og opbevares med en påmindelse, så mad kan forbruges til tiden. Derudover gør indendørs kameraer det muligt at se i køleskabet næsten overalt via smartphone. Ganske nyttigt, hvis du bare er i supermarkedet i kasseapparatet og overvejer hårdt, om der stadig er nok mælk der.

Smart æg palle

Det er søndag, og du har virkelig lyst til friske pandekager med Nutella. Men efter at have kigget i køleskabet er du pludselig ikke længere sikker på, om de økologiske æg fra superglade friløbskyllinger er en uge eller en måned gammel. I sådanne tilfælde afhjælper middelet “Quirky Egg Minder”: Via smartphone-forbindelse viser du gadgeten ikke kun, hvor mange æg der er i køleskabet, men også hvilken af ​​dem der er den ældste – praktisk!

Du er måske også interesseret i dette: Hvis hjemmet ved, hvordan man krydser af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *