Pinfluencen, men rigtigt!

Princippet for den sociale platform forklares hurtigt: brugere opretter opslagstavler, som de kan fastlægge og klassificere billedmateriale fra websteder. Andre brugere følger disse tavler og deler fotos med deres referencer. Dette skaber sandsynligvis det største visuelle netværk på Internettet. Selvom platformen relativt sjældent nævnes i social media marketing, bruger mere end 250 millioner mennesker over hele verden Pinterest til deres søgning efter nye ideer.

Populære emner på platformen er hovedsageligt mode, skønhed, livsstil, DIY, interiør eller endda mad. Ifølge ComScore (juni 2018) er der tolv millioner månedlige unikke besøgende i Tyskland. Hver dag husker brugerne 3,7 millioner ideer på deres opslagstavler. Pinfluencerin Caro fra CaroDIY sværger af Pinterest. “Pinterest er hurtigt blevet en af ​​de vigtigste kilder til social henvisningstrafik for mig at markedsføre min blog. I mellemtiden får jeg over 90 procent af min sociale trafik via Pinterest, og derfor er platformen tydeligt rangeret som nr. 1.“

Ikke underligt, at flere og flere påvirkere som Caro Pinterest opdager sig selv som et marketingværktøj. Enhver, der bruger det kløgtigt, genererer vidtgående algoritmernes intervaller, hvoraf man kun kan drømme på Instagram. LEAD forklarer, hvordan bloggere og påvirkere kan bruge Pinterest som platform.

udstilling

Vellykket stigning i blog eller Insta rækkevidde med Pinterest

Pinterest er den perfekte platform til at dele dit eget indhold fra bloggen eller Instagram. Enhver, der deler sine billeder på Pinterest, har allerede vundet. Når det er delt, spreder indholdet næsten uafhængigt. Brugere, der kan lide den visuelle profil, fastgør indholdet på deres tavler, andre brugere bliver opmærksomme igen og fastgør indlægget igen. En klassisk sneboldeffekt.

Mens indhold på Instagram, Facebook eller Twitter i sidste ende forsvinder ned i dybden af ​​feedet efter indlæg, forbliver indholdet i fokus i længere tid takket være tavlerne på Pinterest. Hvis en pin deles flere gange, vokser dens popularitet, og andre brugere gøres opmærksomme på pin eller hele pin board. Dette øger ikke kun indtastningshastigheden for pin board, men også trafikken til dit eget websted eller kanal takket være kildeinformationen til pinsene.

Forresten: LEAD er også tilgængelig på Pinterest – med spændende emner omkring påvirkere, sociale medier og alt, hvad der hører til det digitale liv.

Pinterest til branding

Enhver, der ønsker at udvide sit brand som en influencer, skal bruge Pinterest til sig selv. Ved at dele og spinde på Pinterest øges bevidstheden om deres egne kanaler. Og ikke kun gennem deres eget arbejde, men takket være, at andre brugere har bundet deres eget indhold. For at få et professionelt udseende betaler det sig for bloggere og påvirkere at have en Pinterest-firmaprofil med sit eget logo og henvisning til hjemmesiden.

Også vigtigt: tag Pinterest ud af synkehullet. Profilen skal også annonceres og deles på andre kanaler, f.eks. Et ikon på bloggen. Eksterne værktøjer, f.eks. En Hoover-knap, gør det muligt at øjeblikkeligt pin billeder fra bloggen på deres egen Pinterest-profil.

Rich pins giver Pinterest mulighed for at give mere nøjagtige oplysninger om en pin, såsom et produkt, en opskrift eller en vare. Endelig vil bloggere sikre sig, at det indhold, de har fastgjort, også kan tildeles dem.

Artikelstifter hjælper brugere med at huske historier, der betyder noget for dem. Hver artikelnål har således f.eks. En overskrift, forfatter og beskrivelse. Takket være de mere detaljerede oplysninger øges rækkevidden på dit eget websted.

Professionalisering af din egen Pinterest-profil

Pinterest har længe erkendt potentialet i sin Pinfluencer. Med virksomhedsprofilen kan påvirkere analysere deres profil, oprette deres egen profilside, bruge specielle værktøjer og distribuere deres indhold. F.eks. Kan Content Creator se dets månedlige seere, ikke kun dets følgere. Analysen viser, hvordan intervallet øges, hvilke ben der fungerer bedst, og hvad målgruppen reagerer på.

En anden fordel ved den professionelle Pinterest-profil: tilhængere ser indholdet først. Jo højere interaktion, desto hyppigere vises indholdet andre steder på Pinterest, såsom i søgeresultater, populære feeds eller som en anbefaling.

Så hans ideer også kan tildeles Pinfluencer, er der nu mulighed for at få hans konto verificeret. Således vises det eget Pinterest-profilbillede – for eksempel influencernes logo – på alle Re-Pins. Den egen branding drives således fremad.

Behandl Pinterest som din egen hjemmeside

Indholdet er konge – der ikke kun tæller til din egen blog eller Instagram-kanalen, men også for Pinterest. En indholdsstrategi er bestemt værd. I stedet for ubetinget at fastgøre deres eget indhold, skal påvirkeren være opmærksom på en bestemt rækkefølge på sine pinboards og gå tematisk videre. Pinterest er en billedsøgemaskine med fokus på interiør, mode, skønhed og mad. En enkelt væg med blogindholdet giver meget mening.

Det er bedre at oprette tematiske rubrikker (svarende til et websted) og strategisk fastlægge dit eget visuelle materiale. Selvom Pinterest primært er en billedplatform, er det vigtigt at bruge gode overskrifter såsom billedbeskrivelser med de rigtige nøgleord. Mærker spiller også en rolle på billedplatformen; brugerne leder trods alt efter nøgleord på Pinterest. Jo mere nøjagtige mærkerne på billederne er, jo højere er rækkevidden og sandsynligheden for viral vandring af deres eget indhold. SEO spiller også en rolle – jo mere nøjagtige nøgleordene er, jo større er sandsynligheden for, at Google også bruger Pinterest-indhold i søgemaskinen.

Regelmæssige posteringer er påkrævet. Pinterest skal vedligeholdes og bruges som de andre sociale netværk. Den gode nyhed: Indsendelser kan planlægges for virksomhedsprofiler.

Pinterest som en utallig inspirationskilde til dit eget indhold

Enhver, der skaber meget kreativt indhold, har altid brug for inspiration og input. Pinterest er her ved siden af ​​Instagram et populært kontaktpunkt. Mangfoldigheden af ​​emner på Pinterest er næsten uendelig. Enhver, der bevæger sig målrettet på platformen, finder hurtigt indholdsidéer, der kan implementeres individuelt på deres eget websted eller en anden social media channel.

Pinterest er også en trendkilde. Hvilke tendenser bevæger folk på Pinterest? Hvad fastgøres oftere? Hvilket indhold er interessant? Analyseværktøjet giver dig mulighed for at se nærmere på din egen målgruppe, analysere deres aktivitet og observere globale tendenser.

Opkald til handling 1200X1200 fører september

Fokuser på dig!

LEAD-udgaven 3/2018 bringer dig ind i fotografiens verden. Hvilken rolle de og deres digitale genbrug spiller i dag, og hvilke muligheder der er, lærer du i 3 spændende historier i magasinet. Men emner som e-sport, kunstig intelligens og marketingteknologier er også en del af det aktuelle emne.

Bestil nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *