I testen: De bedste apps – Del 3

Sblack

Sblack
Foto: Sblack

Hvad handler det om:

Sblack, det lyder som slapt, ikke? Præcis. Siden 2013 letter det populære værktøj Slack arbejdet i teams. Med Sblack er der nu en uofficiel Slack-klient, de to udviklere fra Italien har bragt til start. Denne version tilbyder ikke alle funktionerne i den originale Slack, men bringer nogle fordele.

Hvorfor indlæse:

Sblack fokuserer på nøglefunktioner i Slack (herunder underretninger, tastaturgenveje og multikonti). Mens Slack nu er vokset til 180 MB, er Sblack meget slankere med 20 MB og dermed hurtigere. Takket være et ikon, der dukker op i menulinjen, kan Sblack hurtigt åbnes og lukkes. Den specielle funktion: Sblack bringer Dark Mode under macOS Mojave.

Godt at vide:

Udviklerne har lagt meget vægt på sikkerhed. Sblack fungerer som browserversionen af ​​Slack.

Pris og tilgængelighed:

gratis til macOS på sblack.online

enheder

enheder
Foto: Enheder

Hvad handler det om:

Enheder er en app til Apples smart home standard hjemmekit fra tysk udvikling. Mange triggere, synkronisering, intuitiv kontrol over ikoner og muligheden for at kombinere og udløse forskellige enheder til en enkelt scene har længe gjort programmet til et must-have for HomeKit-brugere. Programmet har været i App Store i tre år og modtager regelmæssige opdateringer. Med den nye version 3.3.0 vil alt være anderledes og endnu mere praktisk.

Hvorfor indlæse:

Opdateringen bringer integrationen af ​​Apples ARKit 2 og kan nu bruge augmented reality. Således kan HomeKit-produkter kontrolleres i det virkelige miljø. I kombination med HomeKit er det nu muligt at knytte virtuelle controllere direkte til rigtige enheder. I den augmented reality-visning, som umiddelbart er tilgængelig på startsiden, finder du små klistermærker. Efter tilslutning via appen forbliver controlleren altid på samme sted og kan betjenes fra applikationen med bare et tryk.

Godt at vide:

Enheder kræver iOS 11 eller nyere. Appen scorer godt om emnet med sikkerhed. Så du kan give adgang til venner via iCloud. Fjernadgangen er også mulig, dette er en Apple TV (3. generation) eller en iPad, der er nødvendig.

Pris og tilgængelighed:

gratis til iOS, kan specielle triggerfunktioner tilføjes som et engangskøb i appen på 5,49 euro

RunCat

Kør kat
Foto: RunCat

Hvad handler det om:

Fra en nørde til nørder: RunCat er en lille, men praktisk app, der vejer kun 3,6MB og holder sig til et lille ikon i Mac-menulinjen.

Hvorfor indlæse:

Softwaren viser CPU-anvendelsen af ​​computeren. Afhængig af det er tempoet for den animerede kat. Med et museklik på det løbende dyr vises CPU-udnyttelsen også som en procentdel.

Godt at vide:

I den aktuelle version har udvikleren tilføjet nye løbere, inklusive fugl, frø, pingvin og delfin. Men vi kan godt lide dragen.

Pris og tilgængelighed:

Gratis i Mac App Store

Fenix

Fenix
Foto: Fenix

WOrum er på:

En anden Twitter-klient – selvom Twitter i sig selv har begrænset tredjepartskunders kapaciteter alvorligt? Udvikleren Matteo Villa lancerer sit nye tilbud sandsynligvis hovedsageligt fordi det allerede var en succes på Android. Efter en lidt længere betatestfase er Fenix ​​nu klar til iOS.

Hvorfor indlæse:

For det første er Fenix ​​stadig to euro billigere end den åbenlyse store rollemodel Tweetbot. Fenix ​​bygger meget på sit design. På den anden side, fordi det fem-kolonne-layout på iPad med fem valgbare farveskemaer er meget tydeligt, og udvikleren, i modsætning til det originale Twitter-program undgår reklame.

Godt at vide:

Menuen kan justeres, appen kan integrere flere Twitter-konti, tillader forhåndsvisning af tweet via 3D Touch, og tidslinjen er ikke tilpasset algoritmer.

Pris og tilgængelighed:

3,49 euro for iPhone og iPad; Android regelmæssige 3,49 euro, i øjeblikket reduceret til 1,79 euro

Humbug-puslespil

Humbug-puslespil
Foto: Humbug Puzzle

Hvad handler det om:

På dette tidspunkt kan vi også altid anbefale et afslappet spil, der er fantastisk at spille i en kort pause. Den nye udgivelse Humbug Puzzle er en af ​​dem. Navnet har dog intet at gøre med vrøvl, men det er dedikeret til bugs (engelsk: reptiles), der overtager hovedrollen i dette spil.

Hvorfor indlæse:

Humbug Puzzle får hjernen til at gå. Hvert crawler-dyr på marken har en anden karakteristik: græshoppen kan f.eks. spring andre dyr over. Ormen bevæger sig kun et felt ad gangen. Og edderkoppen holder kun en hindring op. Målet er at placere de smukt animerede critters i alle felter med stjerner. Det lyder let, men fra niveau 15 er det meget vanskeligt. Men det er det, der gør Humbug Puzzle så specielt.

Godt at vide:

Generelt kan spillet spilles gratis. I tilfælde af flere mislykkede forsøg på et niveau får du en kommerciel hver. Annonceringen kan deaktiveres i appen ved et engangskøb på 3,49 euro for evigt.

Pris og tilgængelighed:

Gratis til iOS og Android

Her er flere bidrag fra app-kolonnen:

  • I testen: De bedste apps – Del 1
  • I testen: De bedste apps – Del 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *