UTRUST: Paypal for cryptocurrencies

Filipe Castro ville meget gerne opfinde sin egen kryptovaluta. Måske vil han gøre det en dag. I øjeblikket er han for travlt med at bygge sin nystartede UTrust. Fintech-virksomheden kombinerer fordelene ved PayPal med sikkerheden ved blockchain-teknologi. Sidste november indsamlede UTRUST $ 20 millioner fra en ICO.

Opret krypturvalutaer som betalingsmiddel

I øjeblikket ser det ikke godt ud for cryptocurrencies. Kursen for Bitcoin, Ethereum, Ripple og Co. er så at sige jorden. Når det kommer op ad bakke igen, som så ofte i en verden af ​​digitale valutaer og Blockchain, kan ingen sige nøjagtigt. Man kan kun spekulere. UTRUST-stifteren forbliver optimistisk.

“Jeg er overbevist om, at den ene eller den anden kryptovaluta vil etablere sig som et fast betalingsmiddel i fremtiden,” siger Castro.

Grundlæggeren begyndte tidligt med at udvikle softwareløsninger, herunder elektroniske betalingssystemer. Hans professionelle baggrund: En MBA med fokus på datalogi. Han har en anden Masters in Business Economics i Kina.

udstilling

Med opstart UTRUST ønsker Castro at forsøge at integrere kryptovalutaer i vores daglige liv. Det er verdens første betalingsplatform for digitale valutaer, der inkluderer forbrugerbeskyttelse og dermed ligner PayPal.

Cryptocururrency er baseret på blockchain-teknologi, som vil være nødt til at etablere sig i de kommende år i offentligheden. Det tager normalt et par år for en ny teknologi at få befolkningens tillid.

Og det er her, opstart med 30 ansatte i dag ønsker at hjælpe. “På dette marked føles et år som ti år,” siger Castro. Han ser sin opstart som en af ​​de store spillere i branchen i de næste par år.

Hvordan en betaling med UTRUST i sidste ende ser ud, kan du se på de følgende billeder. De skal illustrere køb af et tv via UTRUST:

  • Skærmbillede 1
  • Skærmbillede 2
  • Screenshot App 3
  • Skærmbillede 4

Målgruppe: Ung, teknisk klar og åben for nye teknologier

UTRUST kunne være særlig attraktiv for mennesker, der vil overføre penge til udlandet. Dette tager lang tid med den traditionelle bankoverførsel og er også forbundet med høje gebyrer.

“Mange mennesker er skeptiske over for blockchain og cryptocurrencies og tænker straks på hvidvaskning af penge,” siger Castro. “Blockchain er gennemsigtig, sikker og meget svært at manipulere.”

Konventionelle valutaer er faktisk meget mere påvirket af hvidvaskning af penge end tidligere antaget. En i Frankfurter Allgemeine Zeitung offentliggjort infographic viser, at denne form for økonomisk kriminalitet er steget i årevis.

Med den nye betalingsplatform ønsker Castro at appellere til unge og teknisk kyndige mennesker, da de hellere vil vove sig ind i teknologien. I bedste fald har de allerede investeret i en af ​​de mange digitale valutaer.

I øvrigt viser nyere statistikker over cryptocurrencyinvestorer, at især mænd køber digitale valutaer. På kun 8,5 procent er kvinder langt mindre involveret i cryptocurrency-investeringer.

Erobre det europæiske marked

En anden målgruppe for UTRUST: mellemstore til store virksomheder, der kan bruge betalingsplatformen som betalingsmiddel. Egnede er onlinebutikker, der allerede tilbyder forskellige betalingsformer og ønsker at udvide deres salg og kundegrundlag. “Enhver, der integrerer denne teknologi i deres system, er en pioner på dette marked,” siger Castro.

Han mener, at digitaliseringen af ​​den yngre generation betyder, at de selv ønsker at styre og kontrollere deres økonomi og data. Unge mennesker vil ikke overlade deres penge til banken.

Img 20180710 160523
UTrust-grundlægger Filipe Castro besøger LEAD (Billede: Nadia Riaz)

Med Blockchain er en bedre kontrol mulig. “I gennemsnit har banken brug for to arbejdsdage for at overføre penge, og cryptocurrencies giver mig friheden til at overføre og kontrollere penge, når jeg vil,” forklarer opstartstifteren. Og det er derfor, han er sikker på, at Blockchain ikke kun er en hype, men vil sejre som en anden betalingsmulighed.

Opstarten ønsker ikke at gøre de konventionelle betalingsmetoder helt ubrugelige, heller ikke PayPal. Snarere ønsker grundlæggeren at tilbyde et sikkert alternativ og eksistere sammen med de kvasifysiske valutaer.

UTrust har allerede bragt flere partnere om bord. Blandt dem: UMT, den største teknologiplatform til mobile betalinger i Europa og flere e-handelspartnere som Gambio eller Pundi (Blockchain-baseret POS).

Perfekt miljø i Crypto Valley

Miljøet, hvor UTRUST med sine cirka 30 ansatte befinder sig, er også spændende: Zug-kantonen i Schweiz. Det hele handler om Blockchain og Bitcoin. Byen kaldes også “Crypto Valley”. Bystyret i Zug er den første offentlige myndighed, der accepterer Bitcoin som betalingsmiddel for registreringskontorets gebyrer. Derudover introducerede byen også en blockchain-baseret digital ID for alle beboere. Den digitale identitet er baseret på en app og er knyttet til Ethereum Blockchain. Specielt til UTRUST som opstart er byen perfekt.

På spørgsmål om, hvad der motiverer ham, svarer Filipe Castro: “Dette marked udvikler sig meget hurtigt, er aktivt 24 timer og sover aldrig. Der sker altid noget, fordi der altid er nogen i verden, der gør noget.” Der er ingen åbningstider, ingen weekender og fridage. Dette dynamiske aspekt adskiller kryptomarkedet fra traditionelle industrier. “Mange mennesker på Wall Street afslutter deres job for at arbejde på dette marked, fordi de ser et stort potentiale,” siger opstartstifteren. “Du skal altid være opmærksom og stole på partnerne.”

Og dermed: Happy Trading til alle crypto fans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *