Ti tip til mærkesikker reklame

Hvad der opfattes som sikkert og usikkert varierer fra brand til brand og varierer også med fremkomsten af ​​aktuelle begivenheder. Det, der er defineret som et brand-sikkert miljø, kan ændre sig fra den ene dag til den næste.

Mærkesikkerhed er ikke en forbipasserende tendens

For annoncører kan digitale annoncer på websteder med upassende indhold have betydelige negative konsekvenser og skade deres omdømme. Denne risiko er ikke ny for mærker, men mere kompleks i dag. På grund af de mange marketingkanaler og det stigende antal softwareværktøjer og teknologileverandører er Brand Safety blevet et flerlags, komplekst problem. Dette er ikke en midlertidig tendens, men et emne, der altid vil være hos annoncører og udgivere. Mærkesikkerhed er et spørgsmål om definition. Hver annoncør har forskellige kriterier og tolerancer. Udelukkelse af visse kontekster afhænger af de respektive brandværdier.

Blokering for mere sikkerhed

Forskellige forholdsregler er mulige for at undgå brandrisici og placere annoncer i den rigtige kontekst. En effektiv måde er blokering af nøgleord i realtid. I det første trin opretter annoncøren en liste med udtryk, i hvilke der ikke skal vises nogen annoncer. Ved brug af verificeringssoftware bruges parametre, der blokerer visningen af ​​reklamer i tilfælde af forekomst af visse søgeord. Dette sker, før annoncøren kalder annoncen, så den koster intet. En anden streng foranstaltning er sortlistning: det udelukker hele udgiverwebsider på URL-niveau og egner sig til domæner, der indeholder følsomme eller problematiske nøgleord. Hvidlistning bruges også som et modstykke til denne proces. Herved finder en liste over passende domæner sted, hvor meddelelsen er problemfri i hvert tilfælde. Disse websteder matcher mærkeværdierne og er ofte partnere for annoncørerne.

udstilling

Definer og opdater risikoniveauet

På trods af klare fordele er der ikke noget patentmiddel til blokering. F.eks. Kan det ske, at den semantiske ekskluderingsmetode udelukker potentielt ufarlige sider med høj rækkevidde. Skalerbarheden ville være så unødvendigt begrænset, og konverteringsmålene kan ikke nås. Løsningen på dette er måder til gradvis at klassificere visse risici. Mærker definerer graden af ​​risiko for bestemt indhold. For eksempel fra lav til moderat til høj risikofaktor.

Alle disse foranstaltninger skal gennemgås, suppleres eller opdateres med regelmæssige intervaller. Nyheder er hurtigt i gang, og hvad der var brand brand i en måned eller kvartal behøver ikke altid at være efter det. De 20 hyppigst blokerede søgeord på det tyske reklamemarked giver information om den aktuelle tendens, hvilken kontekst betragtes som en risiko.

Derudover kan følgende korte tip til varemærkesikkerhed implementeres hurtigt under alle omstændigheder.

Ti tip omkring søgeord & blokering

1. Det er ikke alt sort eller hvidt: Stol ikke på kun én metode. Brug en kombination af sortlister, nøgleord og webstedsanalyse for omfattende brandbeskyttelse.

2. Juster indstillinger regelmæssigt: Hold dine sortlister, nøgleordslister og sikkerhedsindstillinger opdaterede og kontroller dem regelmæssigt. Skandaler, internationale kriser og andre kontroversielle problemer kan ændre kravene til brandsikkerhed til enhver tid.

3. Gå i dybden: Et brand-sikkert miljø på startsiden er ikke nok. Forskellige undersider på et websted omhandler forskellige emner, der er forbundet med forskellige risikoniveauer. Sørg for, at din kampagne er mærkesikker, ikke kun på en URL-baseret basis, men på hver underside.

4. Aktivér blokerer: Nogle gange er god og forudsigelig planlægning ikke nok: Føj blokeringsfunktioner til din brand Safety-løsning for at forhindre, at dine annoncer vises i usikre miljøer i realtid. Til dette formål skal reklamemedierne være vært på en tredjeparts annonceserver.

5. Brug tags: Sørg for, at dine udgivere bruger JavaScript-tags for maksimal synlighed og bedst mulig mærkesikkerhed.

6. Forbedr din programmatiske kampagneeffektivitet: Udnyt målretning mod bud før i efterspørgselsplatforme (DSP’er) for at sikre, at dine annoncer vises i sikre miljøer. Segmenter inden for målretning før bud hjælper dig med at målrette risikabelt indhold.

7. Opret en sikker forsvarslinje: Ved at kombinere målretning mod bud før du blokerer for brand i realtid øger du beskyttelsen af ​​dit brand.

8. Globale mærker har brug for global beskyttelse: Når du vælger din brand-sikkerhedspartner, skal du sørge for, at dine løsninger understøtter forskellige sprog og håndterer de specifikationer, der er forbundet med flersprogede søgeord.

9. Det hele er relativt: Betydningen af ​​”risiko” er ikke den samme for hvert brand og kan ændre sig fra kampagne til kampagne. Nøglen er, at du indstiller og justerer dine personlige risikotærskler.

10. Husk annoncesvindel: For virkelig at beskytte dit brand og dit marketingbudget, skal du undgå svigagtig trafik. Sørg for at bruge blokerende funktioner til både mærkesikkerhed og annoncesvindel.

Til forfatteren: Oliver Hülse er administrerende direktør for teknologi- og dataleverandøren Integral Ad Science i Central- og Østeuropa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *