Ugens bedste apps – Del 21

ARD lydbibliotek

Ard Audiotheque App
Dokumentarer, hele programmer, komedie, satire. og nu også radio-livestreams – det er det, der scorer ARD-lydbibliotek-appen (Screenshot: App Store / Gronau)

Der er mange podcast-apps: Castro, Overcast eller Pocket Casts. Nu er appen ARD-lydbibliotek en af ​​de obligatoriske downloads.

Denne uge fik programmet en stor opdatering igen. Fra nu af kan alle ARD-radiostationer og Deutschlandradio streames live fra appen. Dette eliminerer behovet for at skifte til individuelle apps eller applikationer som f.eks. TuneIn eller modtager, hvis du vil lytte til tysksprogede radiostationer.

Kernen i ARD-lydbiblioteket er imidlertid den hørbare dokumentation, programmer, komedieshows eller videnmagasiner, der allerede er blevet kørt på en af ​​ARD-kanalerne. Audiobiblioteket er således et mediebibliotek for radiolyttere, der er på udkig efter en one-stop-shop til live udsendelser og repriser.

Og mens jeg er ved det, er der stadig to specielle perler fra ARD-lydbiblioteket. Jeg kan især anbefale u.a. “Den dejlige uge” med Volker Wieprecht eller bidragene fra videnskabssamtalet “Profferne” med Stephan Karkowsky. Hvis du foretrækker live, skal du streame “Den smukke uge” hver fredag ​​(13:00 til 17:00) eller “Profferne” hver lørdag (9:00 til 12:00), begge i RBB RadioEleine.

pris: gratis

Download link til Android / Download link til iOS

Musik Havn

Music Harbor
MusicHarbor er tilgængelig på iPhone og iPad. Der er ikke en Android-version endnu (Foto: MusicHarbor)

Fra det mest udbredte ord i ARD-lydbiblioteket til musik: Intet er mere irriterende end at finde musikfans, at en af ​​dine foretrukne tolke eller bands har udgivet en ny sang eller endda et nyt album – og du får det kun tilfældigt måneder senere ,

Så det sker ikke længere, der er også en app til det. Næppe nogen ved det indtil videre, men det er en sej ting: MusicHarbor. Porten til nye udgivelser, koncertmeddelelser og andre nyheder om dine musikalske favoritter.

I det aktuelle feed viser MusicHarbor de nye udgivelser, også baseret på en Apple Music-integration. Biblioteket scannes for dette. For at modtage nyheder fra individuelle kunstnere kan de markeres under “Nyheder”. Koncerter vises igen efter dato (den seneste først), afhængigt af placeringen.

Når appen åbnes igen, indlæser MusicHarbor spor og albums i baggrunden, siden appen sidst blev lanceret.

Appen er endda lokaliseret tysk. Den eneste ulempe: mangler stadig en Android-version.

pris: gratis

Download link til iOS

Alt-Frekvenser

Gamle frekvenser
Velkommen til det mystiske radioprogram: Alt-Frequency går i luften i app-butikkerne (Foto: App Store)

Du har allerede bemærket: I dag handler ugens bedste apps om podcasts, musik og radio. Og det ændrer sig ikke med det tredje apptip: Alt-Frequency er et mystisk og interaktivt nyt spil, hvor du manipulerer radiobølger. Det audiobaserede spil kræver at undslippe en tidsvarp – ved hjælp af radioen.

Du optager og genoptager radioudsendelser for at komme nærmere løsningen. Så det er vigtigt at lytte nøje. Dette skaber også stemning, fordi appen var indstillet til musik af ca. 20 velkendte højttalere. Og hun er tysk isoleret.

Jeg giver afkald på spoileralarmen. Det er bedst at prøve selve appen. Kun dette: aktuelle politiske referencer er ikke udelukket. Det er også det, der får appellen til gamle frekvenser.

pris: 5,49 euro til Android og iOS

Download link til iOS / Download link til Android

Google Maps

Google Maps biograf tider
Sådan ser den nye biografvisning i Google Maps nu ud (skærmbillede: Gronau)

Hvis du foretrækker at gå i biografen i stedet for at lytte til musik, kan du se frem til, at Google-udviklerne har en hård arbejdsuge bag sig.

På den ene side er Googles mobilsøgningsside moderniseret. På den anden side er der en velkommen innovation på Google Maps for ivrige filmgæster. Efter indtastning af et biografnavn vises screeningstiderne og de aktuelt kørende film direkte i oversigten.

Tidligere blev disse oplysninger fundet under fanen “Biografeprogram”. Kliket på denne fane er nu gjort. Ud over årstiderne tilbyder Google Maps åbningstider og anmeldelser til filmene, så nu hurtigere. Med et klik på en demonstrationstid kan du booke billetter.

Dejligt sideaspekt på iOS: Antallet af filtre i udforskningstilstand er også blevet udvidet.

pris: gratis – du betaler med dine data 😉

Download link til Android / Download link til iOS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *