Fire kanaler til vellykket online videoannoncering

Den gennemsnitlige forbruger bruger mere end en time om dagen på at se onlinevideoer. I henhold til den seneste onlinevideo-prognose fra mediebureauet Zenith, skulle det endda være lidt under halvanden time i 2020.

Reklamevirksomheder har allerede tilpasset sig dette: I 2017 udgjorde udgifter til videoannoncering alene 420 millioner euro i Europa sammenlignet med mere end 5,28 milliarder euro overalt i Europa – med en stigning i vækst på knap 35 procent sammenlignet med året før.

Men programmatisk reklame står over for store udfordringer med videoannoncering – videoinventar af høj kvalitet er knap, og mærkesikkerhed og standardiserede målinger er stadig ikke garanteret.

Også interessant: Sådan: Video

Videoannoncersvindel og mærkesikkerhed – snubleblokke til programmisk videoannoncering

Det grundlæggende problem med programmatisk video er ikke kun for små udgivere, men også for branchenes størrelser som YouTube og Google. Hvor vanskeligt det er at placere videoannoncering i det rigtige miljø vises ved hændelser, hvor reklamevideoer blev integreret i upassende, undertiden endda billedskadelige videoindhold.

udstilling

Men langt større er skaden forårsaget af videoannoncefejl og svigagtig trafik, som det blev afsløret af en Google-undersøgelse fra sidste år. Frem for alt er det falske salg af falske videoindhold såvel som salget på antallet af falske online markedspladser over gennemsnittet, købere opmærksomme på tilgængelige videoinventar, der ikke findes.

Ifølge undersøgelsen skal de solgte videoannonceindtryk være 57 gange højere end overhovedet tilgængeligt til salg. Selvom tab af videoannoncer er lavere på det tyske marked takket være den udbredte vedtagelse af Ads.txt, løser dette ikke problemet med manglende videoinventar.

Mod for nye formater og nye kanaler lønner sig

For at kunne drage fuld fordel af programmatiske og med succes placere online videokampagner, skal annoncører overveje deres reklamekanal og annonceformat igen. Der er fire alternativer til at annoncere via videobestanden.

Outstream-videoannoncer i stedet for pre-roll-reklamer

Mens før-, midt- eller post-roll-reklamer, såsom klassiske reklamer, er integreret i videoindhold, kan out-of-home-videoer integreres direkte på alle websteder. Så inden for de områder, hvor banneret reklame spilles.

Ud over at være begrænset til udgiverwebsteder, der også tilbyder videoindhold, kan videoannoncevisning vises i enhver redaktionel præmiekontekst, hvilket eliminerer behovet for udgivere og annoncører at stole på videoinventar.

For at undgå mærkesikkerhedsfælder er det bedst at holde sig inden for sikre udgivernetværk. Der er allerede leverandører, der garanterer, at videoindholdet kun sendes af premiumudgivere, der er underlagt regelmæssig kontrol.

Annoncører er også allerede i flere forskellige løsninger forskellige formater for forskellige tilgængelige kanaler. Inkluderer for eksempel især for mobil at nå forskellige målgrupper.

Programmatic Digital Out of Home – automatisere digital udendørs reklame

Udendørs reklame digitaliseres mere og mere, så videoannoncering kan nu også målrettes i offentlige rum. Ifølge en panelundersøgelse foretaget af markedsundersøger MediaAnalyzer, får digital out-of-home (DOOH) billboards en tredjedel mere opmærksomhed end deres ikke-digitale kolleger.

Seerne kan bedre huske, hvad de ser, og digital reklame opfattes som mere attraktiv og original end statisk displayannoncering.

Kampagner spilles på den digitale reklameplads i byerne på en fuldautomatisk måde, hvorved faktorer såsom ugedag, tid på dagen, hyppighed, maksimumbudget og kontekst kan defineres. Selv rapportering i realtid er mulig, så kampagner kan justeres hurtigt og nemt.

Brug af smart TV som en direkte reklameplatform – OTT- og CTV-formater

Næsten halvdelen af ​​de tyske husstande er udstyret med smart-tv’er, ifølge en nylig gfu-undersøgelse (Gesellschaft für Unterhaltungselektronik), og omkring 61 procent af dem er forbundet til internettet.

For annoncører har også Smart TV-tilbud såsom egne mediebiblioteker og portaler samt video-on-demand-tjenester etableret sig som lukrative reklameplatforme.

Her kan videoannoncering målrettes og direkte optages. En anden fordel: brugere kan lide at streame tv-indhold på mobile enheder, så de kan nå reklamemeddelelser mens du er på farten.

Instagram, Snapchat & Co. – her kan du nå unge målgrupper

Instagram er den hurtigst voksende sociale medieplatform, Facebook har verdens mest videoannoncer, og med mere end to tredjedele brugere under 25 år har Snapchat den seneste brugerbase. Alt dette skal være fokus for annoncører og deres videoannoncering på sociale netværk.

Hvis virksomhederne også bruger hjemmefra-videoer, vises reklamevideoerne for brugerne i nyhedsfeeden, og annoncørerne når også deres målgruppe uafhængigt af videoannoncebeholdningen.

Formater som livestreams og historier tillader også stor kreativ frihed. De to funktioner, der nu er tilgængelige på alle relevante sociale medier, er også tilgængelige for virksomheder for deres reklamemeddelelser.

Også interessant: live video: Mitfiebern, vær med, deltag

Konklusion: Annoncører behøver ikke at fortvivle over knappheden i videoinventar

Videoindhold er blevet en uundværlig del af online medieforbrug, hvilket gør det til et vigtigt og effektivt værktøj for virksomhederne at opbygge mærker og deres historier, styrke deres brandidentitet og etablere kundeforhold. Programmet inkluderer mini-klip i sociale medier, korte videoer på video platforme og film og serier i streamingtjenester.

De fire alternativer viser, at annoncører generelt ikke behøver at fortvivle over mangel på videoindhold. Strategier såsom målrettet brug af videoer uden for hjemmet og udvidelsen til smarte tv-tilbud, digital reklameplads uden for hjemmet og en meningsfuld placering på sociale medier gør dem uafhængige af en stram videoindhold.

Også interessant: Hvordan en viral video sikrer det globale salgssalg af en børnebog

Om forfatteren: I de sidste 15 år har Jörg Schneider udvidet sin ekspertise inden for den digitale marketingbranche med Lycos, Hi-Media og Undertone. Han er i øjeblikket chef for globalt salg hos JustPremium. Han designede og gennemførte adskillige reklamekampagner og var ansvarlig for det strategiske samarbejde med mediebureauer, mærker og medievirksomheder.

Teaserbild Ny

Minimal online eller teknisk entusiast?

Tinder erstatter linjen, Alexa sekretæren. Den digitale verden er længe siden blevet en med den virkelige verden. Men alle ønsker ikke at tro på virkeligheden. Hvor bevidst bevæger du dig i netværkslivet?

Gør testen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *